adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 harika bişi bu ahfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antidote Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 herifin aklı gider valla..yavşak da az kalır adamı tarif etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 iyi de bu resim 500 yıldır var piyasada türkiyede çekilmiş fotoraf olduunu da sanmıyorum. bu arada savaşta bomba imha ne alaka ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Orta okulda Türkçe dersini dinlemeyenlerin sonu bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 amma sorguladınız beaa eğlenseniz ülehn:D bak bölümün adı ne "eğlence"... eğlenceli bişi koy ozaman diyen bi sazan çıkarsa diye hemen bi de cevap yaziyim uğraşmiyim sonradan:git aynaya bak ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Aynaya baktım eğlenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ayıp ettin ombakkombak afuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 said: Savaşda ki oha bi kelimede bu kadar hata olur mu lan. edit akbayram: devamı daha betermiş. savaştaki adam ne demek ya. -nerdesin kamil? -savaştayım olm, çıkınca ararım kapa şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bomba diğe arkamdaki yavşağı imha ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Harbi yavşakmış adam ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abicim orası nası bi yer öyle? bırakın lan patlasın bomba ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yavşak aslında kerhanede çıkınca havlu tutan adam ama devir değişti artık peçete tutuyorlar ve peçeteci diye adlandırıyorlar bir meslek böyle tarihe karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yaw ben hiç havlu veya peçete tutan birini görmedim :( servis anlayışı değişiyor galiba zamanla peçete direk masada görünür pozisyonda yer alıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sonunda yavsak da olecegine gore, basarısız bir fake :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar