Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Uc tane almistim bi arkadas kivirdi, bi tane fazla ayakta bilet var elimde. 35 YTL'den satiyorum, isteyen varsa kurtarsin beni :p (Biletix'te su anda koltuklu biletler tukendi, ayaktalar da 39 YTL.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Up ama ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sende satış yapamama laneti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hakkaten var galiba :p Son up, 30'a indi. Bilet karaborsa falan diil yani, normalinden ucuz hatta. Elimde kaldigindan satiyorum. Gidiceklerden biri Biletix'ten diil benden alsin da bi hayir islesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peace_brunette Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 karaborsa kötü ya. edit: demekki şebnemin dinleyici kitlesi az, zaten ben de pek sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 7 ocak sabahı açmış olsan alırdım :) O gün gittim aldım 4 bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pardon ama BGM nerde oluyor ? İzmir İstanbul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bostancı gösteri merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 teşekkürz. Terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Madem uplandi, son bi deneme.. Iki oldu fazla bilet sayisi, fiyat da 25'e indi, Biletix'te 39 valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 şebnem ferah'a artık kafam girsin yeter bıktım usandım bizim evi ona kiralıycam zaten yanında BGM'nin yeter yaaa gelmesin artık konsere... ben alabilirim o 2 bileti ama:D ÖM atarım sana akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar