Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w.o.w ödeme seçenekleriyle ilgili bi sorum var...


Dwinz

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi wow oynamaya başlıyım dıyorumda. bu kredi kartı olayı canımı sıkıyor. şimdi şöle kredi kartıyla oynamak için bi çare bulmayıpta başka bi ödeme metodu varsa bi sölermisiniz nedir? baktım wow sitesine game card falan var demiş. o nedir nasıl kullanılır. yada havale yöntemi falan varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

game card sistemi var işte, gidiyorsun kartı alıyorsun, ondaki şifreyi account managementtan girip aktive ediyorsun accountunu

süreli onlar, aylık var 3 aylık var başka ne var bilmiyorum ama kredi kartı gayet sağlıklı eğer kullanabileceğin bir kart var ise ve paranoya yapıyorsan, ama yok başkasının kartını kullanman gerekiyorsa ve onlar paranoya yapıyorsa gamecard en iyisi tabii

komplike birşey yok gamecard olayında yani, ama nereden alırım dersen online alabileceğin yerler dışında bilmiyorum

edik: buyrunuz http://www.worldofwarcraft.com/gamecard/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

game cardlar para verip alınan üzerinde belli bir şifre olan cardlardır. bu şifreleri acc. management bölümünde add game card bölümüne girip acc. unu aktif hale getirebilirsin. nerde satıldıgına gelince bazı Dnr larda var ama tam yerlerini bilen arkadaşlar eminim buraya yazacaktır :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kredi kartının ekstresinde görünmemesini istiyorsan anlarım.
Ama güvenlik sorunu diyorsan blizzard birşey yapmaz merak etme. Key logger falan olursa bilgisayarımda diye de tırsıyorsan, bir kere gireceksin zaten kart numaranı onda da copy paste falan yap tek tek rakamları. Ondan sonra otomatik yenileniyor zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöle, card olayına gıremıyorum. ev ahalisinden kredi kartı şifresini almam zor iş orasını geçtim. yani blizzarddan falan kıllandıgım yok adamlar napsın benım credi kartımı adam parasını almış gidiyor zaten :)

başkasının kartını da şu an için kullanamıyorum oda imkansız gözüküyor.çünkü her birinin kartından 3 4 kişi kullanıolarmış daha fazla alamıyor adamlar.

game card olayında dnrlarda eğer var ise muhteşem olucak ama sormak istediğim bu konuda yine bişey var. ben game carda para yukluyorum. onlar ordan çekiyor demi. yada her 3 ay da bir yeni game card mı alcaz olmaz heralde öle saçmalık.

şu banka hesabı olayını biraz açarmısınız bide. öğrenciyim şu an. direk bankaya gidiyorum öğrenci kartımla ben hesap açmak istiyorum diyorum halloluyor mu iş. kriterleri neler ?
(bunu başka bi yerdende öğrenebılırımde hazır sorayım dedim :) )

ayrıca teşekkurler hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi her 3 ayda bir game card ı alıosun. game card a para yüklemek diye birşey yok. telefon kontörleri gibi bişi bu. game carddaki şifreyi girdikten itibaren,kaç aylık aldınsa game card ı, acc'un aktif hale geliyor.

bankaya git bi hesap açtır ,öğrenci hesabı açtırırsan senelik ücret almazlar, birde bu hesaba bağlı atm kartı çıkar. atm kartın gelince siteye gir ve atm kartın üzerinden üyeliğini başlatabilirsin kredi kartı gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

garanti hsbc gibi bankaların sanal kartları var

ben garantininkini kullanıyorum

istedigim an sanal kartıma aktarıyorum para o kadar bakiyem oluo

mis mis

böylece aman k kartı nosu gitti fln derdin olmuo

baktın numaran çalındı, arıosun bankayı kartına yeni numara veriolar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gittim izmir konak pierden aldım oyunu. kayıt olmaya kasıyorum authenthication key yanlış diyor. www.worldofwarcraft.com dan almaya kasıyorum ama kutunun içinden çıkan site wow-europe.com hangisinden alıcaz nasıl yanlış der bu manyakmı?:S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yapıkredi sanal kart kullanıyorum. Güvenlik konusunda baya iyi sana int üzerinden bi kart yaratıyolar ve sen buna ana kart dan istedigin kadar limit belirliyosun ve bu limit belirli zaman içerisinde 0 lanıyor(1 gün, 1 hafta,1 ay gibi). Ayrıca bir işlem yaparken cep telefonuna onay kodu yolluyor ve sen o kodu girerek işlemini gerçekleştirebiliyosun güzel bi sistem tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...