Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 arkadaşlar şimdi wow oynamaya başlıyım dıyorumda. bu kredi kartı olayı canımı sıkıyor. şimdi şöle kredi kartıyla oynamak için bi çare bulmayıpta başka bi ödeme metodu varsa bi sölermisiniz nedir? baktım wow sitesine game card falan var demiş. o nedir nasıl kullanılır. yada havale yöntemi falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 game card sistemi var işte, gidiyorsun kartı alıyorsun, ondaki şifreyi account managementtan girip aktive ediyorsun accountunu süreli onlar, aylık var 3 aylık var başka ne var bilmiyorum ama kredi kartı gayet sağlıklı eğer kullanabileceğin bir kart var ise ve paranoya yapıyorsan, ama yok başkasının kartını kullanman gerekiyorsa ve onlar paranoya yapıyorsa gamecard en iyisi tabii komplike birşey yok gamecard olayında yani, ama nereden alırım dersen online alabileceğin yerler dışında bilmiyorum edik: buyrunuz http://www.worldofwarcraft.com/gamecard/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 game cardlar para verip alınan üzerinde belli bir şifre olan cardlardır. bu şifreleri acc. management bölümünde add game card bölümüne girip acc. unu aktif hale getirebilirsin. nerde satıldıgına gelince bazı Dnr larda var ama tam yerlerini bilen arkadaşlar eminim buraya yazacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kredi kartının ekstresinde görünmemesini istiyorsan anlarım. Ama güvenlik sorunu diyorsan blizzard birşey yapmaz merak etme. Key logger falan olursa bilgisayarımda diye de tırsıyorsan, bir kere gireceksin zaten kart numaranı onda da copy paste falan yap tek tek rakamları. Ondan sonra otomatik yenileniyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Banka hesabin varsa Visa Electron da geciyor WoW'da, bildigin ATM karti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 şimdi şöle, card olayına gıremıyorum. ev ahalisinden kredi kartı şifresini almam zor iş orasını geçtim. yani blizzarddan falan kıllandıgım yok adamlar napsın benım credi kartımı adam parasını almış gidiyor zaten :) başkasının kartını da şu an için kullanamıyorum oda imkansız gözüküyor.çünkü her birinin kartından 3 4 kişi kullanıolarmış daha fazla alamıyor adamlar. game card olayında dnrlarda eğer var ise muhteşem olucak ama sormak istediğim bu konuda yine bişey var. ben game carda para yukluyorum. onlar ordan çekiyor demi. yada her 3 ay da bir yeni game card mı alcaz olmaz heralde öle saçmalık. şu banka hesabı olayını biraz açarmısınız bide. öğrenciyim şu an. direk bankaya gidiyorum öğrenci kartımla ben hesap açmak istiyorum diyorum halloluyor mu iş. kriterleri neler ? (bunu başka bi yerdende öğrenebılırımde hazır sorayım dedim :) ) ayrıca teşekkurler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 dediğin gibi her 3 ayda bir game card ı alıosun. game card a para yüklemek diye birşey yok. telefon kontörleri gibi bişi bu. game carddaki şifreyi girdikten itibaren,kaç aylık aldınsa game card ı, acc'un aktif hale geliyor. bankaya git bi hesap açtır ,öğrenci hesabı açtırırsan senelik ücret almazlar, birde bu hesaba bağlı atm kartı çıkar. atm kartın gelince siteye gir ve atm kartın üzerinden üyeliğini başlatabilirsin kredi kartı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tamamdır. kafamdaki tüm soruların cevaplarını aldım. teşekkürler :) hadin görüşürüz artık bi serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 eyv kolay gele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 garanti hsbc gibi bankaların sanal kartları var ben garantininkini kullanıyorum istedigim an sanal kartıma aktarıyorum para o kadar bakiyem oluo mis mis böylece aman k kartı nosu gitti fln derdin olmuo baktın numaran çalındı, arıosun bankayı kartına yeni numara veriolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 game card ı bi tek aral getiriyodu. oda artık getirmiyor galiba.sanal kart felan da uzun is. en iyisi visa electron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mesela dielim ben arkadaşımın kredi kartından ayarladım, sonra kendi kartımdan ayarlamak istiyorum. deiştirme olanağım var dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 eeeeyv>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 gittim izmir konak pierden aldım oyunu. kayıt olmaya kasıyorum authenthication key yanlış diyor. www.worldofwarcraft.com dan almaya kasıyorum ama kutunun içinden çıkan site wow-europe.com hangisinden alıcaz nasıl yanlış der bu manyakmı?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 wow-europe.com dan alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 www.wow-europe.com/account a gir ordan accountum yok a gir o seni yonlendirir :) hayatını mahvetmeye hoş geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ben de yapıkredi sanal kart kullanıyorum. Güvenlik konusunda baya iyi sana int üzerinden bi kart yaratıyolar ve sen buna ana kart dan istedigin kadar limit belirliyosun ve bu limit belirli zaman içerisinde 0 lanıyor(1 gün, 1 hafta,1 ay gibi). Ayrıca bir işlem yaparken cep telefonuna onay kodu yolluyor ve sen o kodu girerek işlemini gerçekleştirebiliyosun güzel bi sistem tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 halletik bakalım. grim batolda undead rogue açtım. level 8 oldum bugunluk. artık önümüze bakıcaz :) butn cvplar içn teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 aldıın hazzı tahmin edebiliorm.umarım hayatını mahvetmezsin.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Hayırlı olsun bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya ben hsbc banka kartıyla açtırmayı denedim olmadı , payment rejected dedi 2 kere 3. cüyü blok olmasın diye denemedim , banka kartı oluyo diye yazıordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Banka kartı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hmm simdiye kadar kredi kartıyla yaptım ödemelerimi visa electron ile denediğimde olmamıstı, verification code olarak hangi sayıları girmemiz gerekiyo.. ben benim visa-electron umda 3 haneli bişey göremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hsbc banka kart ama işte visa electron , 3 lü ccv kode da görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar