cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ghost_boo said: Spawn izledim ben de tabi bunların yeri çok ayrı Bone.. The Tick'i eski diye kenara koyan , Mad Jack'i elinin tersiyle iten adamın alnı karışlanır =) * Bay Öl-üm esprisine tekrar gülmeye başlar ve uzaklaşır *haha harbiden o espiri harika birşeydi ya izlediğim en komik bölümdü bir cizgi filmde bukadar güldüğümü hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 earthworm dicektim tam. ozaman dexter's laboratory powerpuff girls ve my life as a teenage robotun da cizerinden anlayabiliceginiz uzere, cok severdim, cartoon networkte yayınlanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 GERGE said: Ren and Stimpy: http://www.youtube.com/watch?v=fZodWpx3VF8 oo cok rahatsızdır ren and stimpy aynı grubun cıkardıgı bir çizgifilm daha vardı star ilk acıldıgında yayınlanıyordu 8 yada 9 yaşındaydım sanırım yani o yaşta onlar izlenmez adadas gene aynı cizgi tarzında 3 yada 4 tipleme vardı bir türlü bulamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Earthworm Jim ve tabi ki KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIK THE TICK. 3 sezonun tamamını arşivledim, o derece severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bone said: iyi ki "My Gym Partner Is A Monkey, The Fairly Odd Parents" seviyesinde olmasın dedim, 402 nolu sınıf, my life as a teenage robot, pucca felan söyleniyor. herhalde "çizgi film" diyince herkesin aklına bu tarz çizgi filmler geliyor. "hey arnold", "rugrats" felan yazılacak herhalde. the tick de baya eski. hani ne biliyim fantastic four'un yeni dizisini yazar belki diye düşündüm ama olmadı. burda spawn'ı bile izlemiş var mı diye düşünmeden edemiyorum. ne bekliyorsun anlamadım, amerikalılar 18 yaş üzerine hitap eden çizgi yapım zaten nadir çıkarıyorlar. hatta kabaca düşününce çocuklara hitap etmeyen yapımların da neredeyse hepsi gene teenlere hitap ediyor esas olarak, süper kahramanlı tayfanın ekseriyeti böyle. daha da ciddileşirse çizgi-roman, zaten animasyona dönemiyor istisnalar hariç. 2000'lerde yapılan yeni batman vs'ler filan da direkt iğrenç. cevabını beğenmeyeceğin soruyu neden sordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hiçbir zaman aşmış bir Batı ÇR'ı kültürüm olamadı ama şunu itiraf etmeliyim: Iron Man ve Spiderman'ın 90larda yapılan ve ülkemizde de gösterilen serileri çizim ve bağlayıcılıkları cidden harika olan serilerdi. (James Cameron'un bu 2 serinin haklarını dizi yapmak için satın almak üzereyken son anda vazgeçtiği bilinmekte, bu bile çoğu superhero tabanlı seriye olan senaryo farkını belli ediyor) X Men serisi ise onların çizimlerine ulaşamıyor olsa da onun da bölüm arası bağlantıları çok iyiydi öyle ki 2-3 bölüm izlemezseniz sonradan bazı şeyleri kavrayamadığınızı hissediyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biraz bilindik ama south park olmazmı? çizgi filmler zaten genelde cocuklara hitap ediyor pek fazla 13 yaş yada 18 yaş üstü çizgi filme rast gelmedim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hani benim istediğim Avatar gibi, Spawn gibi, Ultimate X-Men gibi "dizi" halinde ilerleyen çizgi filmlerdi, Ren & Stimpy, Earthworm Jim gibi çizgi filmler olsun demedim, hani örnek de verdim Spawn gibi, Avatar gibi olsun diye, Ama yazılanlar niyeyse nickeledeon ve fox tv çizgi filmlerinden öteye geçmedi. :D "Eski çizgi film olmasın" dedikçe buraya earthworm jim gibi, the tick gibi, ren & stimpy gibi milat öncesi çizgi filmleri yazılmaya devam ediliyor. :) "Amerikalılar doğru düzgün çizgi film yapmaz, yaptıklarını da zaten fox tv ve nickelodeon'da izledik" bir bahane değil. Bakınız Fantastic Four'un yeni çizgi film serisi çıkmış. Bu tip şeyler arıyorum. Hani Anime'leri çok sıkı takip eden insanlar var burda, o yüzden merak etmiştim acaba çizgi filmleri de aynı şekilde takip edenler var mı diye. Ama ne yazık ki taa Ren & Stimpy, The Tick, Earthworm Jim zamanlarından kalma çizgi filmler yazılıyor sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 'sıkı' olmalarını istemişsin, fantastic four'un sıkı olduğu bir zaman bilmiyorum ben eski yeni. (:P) sadece yeni süper-kahraman yapımlarını filan sorabilirdin, sıkı deyince haliyle iyice kısıtlandı seçenekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Wing Commander'in ÇF'i yakın zamana dek Fox'da yayınlanıyordu. Rastlarsanız izlkeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Batman of the Future mı ne vardı cine5'de.gelecekte geçen Batman,Bruce Wayne yaşlanmıştı hatta Özhan Canaydın'a benziyordu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Batman Beyond onun adı. Güzel seriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Jack the Pirate. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Evet Batman Beyond fena deiğildir ama hakikaten de Amerikan çizgilerinden -en azından şuan- pek birşey beklenebileceğini sanmıyorum. -Ölüm,yaralanama,kan bunlar neredeyse yok. -Soap Opera senaryo,iyiler daima kazanıyor.Daha da önemlisi o kadar bellik adamların kzanacakları. -Plan plot çok açık. 1-2 istisna var mı,varsa da bilmiyorum ama, daha görmedim Death Note gibi bir Amerikan yapımı.(Avatar'ı bilmiyorum o yüzden bu değerlendirmenin dışında bırakıyorum onu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yanlış topic :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sam said: cevabını beğenmeyeceğin soruyu neden sordun ki? birak cevabını begenmeyecegin i, cevabını kendi vermiş baska da bisi kabul etmiyo zaten garip bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eski olmasın demişim ama çok eski çizgi filmler yazılmış. bunu uyarmak mı gariplik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Eee senin tanımın biraz eksik kalmış, "sıkı" diye verdiğin örnekleri de senden başkası sıkı bulmamış. Matematiğini sen yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 G.I. Joe'nun Movie'si mükemmel gelmişti bir zamanlar bana , 8-9 kez izlemiştim daha da izlerim. (Raksotek'in yaptığı dublaj zaten efsane ötesi FTW idi) serisi bayık o başka konu. edit: DVDsi tüm alışveriş sitelerinde bitmiştir boşa aramayın haliyle Movie'nin youtube linkini veriyorum bittikçe related linklerden devam edersiniz. http://www.youtube.com/watch?v=tByeOopVyrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bu g.i. joe da eski di mi? sanki yenisi çıkmıştı gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ff izle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kaede said: Eee senin tanımın biraz eksik kalmış, "sıkı" diye verdiğin örnekleri de senden başkası sıkı bulmamış. Matematiğini sen yap ben anlatamıyorum herhalde ya da siz anlamak istemiyorsunuz. "sıkı" dediğimde "en sevdiğiniz, en komik bulduğunuz, bayıla bayıla izlediğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edip üstünde geyik yaptığınız" anlamında söylemedim ki. verdiğim örnekleri de benden başkası sıkı bulmamış, doğaldır. çünkü burda spawn'ı izleyen kimse çıkmamış. eh, bir çizgi filmi izlemeden de "woaaav! spawn çok sıkı bir çizgi film, adamım" demesini beklemiyorsun herhalde? Bak buraya madde madde halinde yazayım. Şu maddeleri okuyun, belki ne demek istediğimi anlarsınız. 1- 15 yaş üstüne hitap eden bir çizgi film olacak. Bu yüzden insanların ölmesi, yaralanması, kavga etmesi, kan fışkırtması felan dert edilmeden çizgi filme aktaralılabilecek. 2- Her çizgi film bölümü bir öncekinin devamı olacak. Değişen karakterler, gerçekleşen olaylar, ölen insanlar vs, sonraki bölümleri de etkileyecek. 3- 2000'den yeni çizgi filmler olacak. Çocukluğumuzda yayınlanan çizgi filmler olmuyacak. Bu kadar. Sadece bu üç madde. Çok şey de istemiyorum hani sizden. O yüzden bu kadar da abarttığınız kadar extreme bir konu değil burası. İstiyorsanız, önerilen çizgi filmlerden bu kıstaslara uyan ve uymayanları da söyleyeyim. Bunlar olmuyacak: Darkwing Duck, Sokak Kurbişleri, 402 nolu sınıf, Louie'nin hayatı, Spider-Man, X-Men, Shaman King, Mad Jack The Pirate, The Tick, (ve bilimum Fox TV çizgi filmi), Rugrats, Ninja Kaplumbağalar, My Life As A Teenage Robot, Pucca, Ren and Stimpy, Earthworm Jim, Dexter's Laboratory, Cedric Kabul edilebilir öneriler: Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles, South Park, Batman Beyond Sam said: ne bekliyorsun anlamadım, amerikalılar 18 yaş üzerine hitap eden çizgi yapım zaten nadir çıkarıyorlar. hatta kabaca düşününce çocuklara hitap etmeyen yapımların da neredeyse hepsi gene teenlere hitap ediyor esas olarak, süper kahramanlı tayfanın ekseriyeti böyle. daha da ciddileşirse çizgi-roman, zaten animasyona dönemiyor istisnalar hariç. 2000'lerde yapılan yeni batman vs'ler filan da direkt iğrenç. cevabını beğenmeyeceğin soruyu neden sordun ki? Amerika'dan Bugs Bunny seviyesi üstünde çizgi film çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin, Milli Piyangooooo... Bakınız: http://www.tv.com/the-batman/show/22102/summary.html http://www.tv.com/fantastic-four-2006/show/63706/summary.html http://www.tv.com/spider-man-2003/show/8862/summary.html http://www.tv.com/star-wars-clone-wars/show/17291/summary.html http://www.tv.com/avatar-the-last-airbender/show/28841/summary.html http://www.tv.com/justice-league-unlimited/show/3914/summary.html http://www.tv.com/batman-beyond/show/321/summary.html http://www.tv.com/x-men-evolution/show/1251/summary.html Tamam kabul ediyorum, bir Death Note değil bu çizgi filmler, ama Death Note tarzına benziyen Spawn var eskilerden. Hem anime sektöründe de yapılan tüm çizgi filmler Death Note gibi 18+ değil, bir dolu chibi yapıyor onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bonbon said: The Tick, (ve bilimum Fox TV çizgi filmi) allah çarpar bone. tick ile diğer fox tv çizgi filmlerini aynı katagoride tutamazsın. bikaç bölüm tick izle derim ben. o çok sıkı bulduğun çizgifilmlerin alayıyla dalga geçiyor tick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar