Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo'ya gecis + modem vs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana adam gibi pahalı olmayan ama düzgün calısan bi modem tavsiye edermisiniz kabloya gecmeyi dusunuyorum su gunlerde cok ozendim gecen muhabbetlere =D

Adsl de yakın zamanda kampanya cikartacaga benzemiyo gecmek en mantiklisi sanirim ? Lag falan sikayeti de olmadigina ve 4mb'de baglantidan cogunlukla full verim aldiginiza gore...
Mesaj tarihi:
Kablo internette modem markası çok önemli değil. En ucuzunu alabilirsin yeter ki çalışsın. Genelde motorola'nın iyi olduğu söylenir ama ben 5+ yıldır netmaster modem kullanıyorum ve şu ana kadar da modem kaynaklı bir sorun yaşamadım.
Mesaj tarihi:
KahnX said:
Adsl de yakın zamanda kampanya cikartacaga benzemiyo gecmek en mantiklisi sanirim ? Lag falan sikayeti de olmadigina ve 4mb'de baglantidan cogunlukla full verim aldiginiza gore...

şu bahsettiklerinin hiçbirisi yok kablonette şu an. adslden hiç farkı yok.
Mesaj tarihi:
+1 olduğunuz kanalı değiştirmeyin anacıım :P başka firmalar ıvır zıvırlar iyice bi yayılsın bu sene görelim nooluyo. bikaç aya bile değişiklikler olabilir sonuçta.
Mesaj tarihi:
evet öyle hatırlıyorum yani kablotv bağlantısı üzerinden kablonet satıyorlar aradan çıkarıyorlar en son aylık 7,5ytl idi değiştiyse bilmiom
Mesaj tarihi:
MOTOROLA SB 4200 harici
5100 vs alabilrsin

4200 modemini 6 senedir kullanıyorum yaklaşık , az yada çok olabilir hatırlamıyorum

zaman zaman kitleniyor
torrent kullanamıyorsun

mevcut firmware inde kitleniyor , firmware güncellemesi yapman gerekiyor kendi imkanlarınla ,çünki turksat bunun güncel firmware in sahip fakat yurt dışı ile irtibata geçip signature u kendin alman gerekiyor ,

e bu kadar uraşacağına gidip sb 5100 motorola alırısın ...
Mesaj tarihi:
bence geçme adslden hemen hiç farkı yok.
zaten eminim bilerek daha iyi yapmıyorlar piyasa muallakta kalıyor bi o taraf bi bu taraf iyi oluyor.
+ static ip denilen rezil şey yüzünden rapid share de reset attım yeni dosya çektim yok.
Torrentte leech leech kan emer gibi download edip upload yapmamaca yok. (extra uğraşmassan)
Mesaj tarihi:
adsl ye nazaran
download yaparken
bi yandan upload yapıp bi yandan gayrettepe çıkışlarına 7 ms ping çekmek gayet keyifli

çatır çatır maksimuma yakın download yaparken amule de uploadlarla beraber sanki hiçbirşey açık değilmiş gibi oyun oynayabiliyorsunuz
  • Yeni Oluştur...