KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bana adam gibi pahalı olmayan ama düzgün calısan bi modem tavsiye edermisiniz kabloya gecmeyi dusunuyorum su gunlerde cok ozendim gecen muhabbetlere =D Adsl de yakın zamanda kampanya cikartacaga benzemiyo gecmek en mantiklisi sanirim ? Lag falan sikayeti de olmadigina ve 4mb'de baglantidan cogunlukla full verim aldiginiza gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 surfboard abi eauhhuea arastir 2 nci el kesin bulursun millet adslden kabloya gecti baya baya kesins atan wardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/KABLONET-MODEM-Surfboard-SB3100i_W0QQidZZ7453720#aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o degilde simdi ttnet yine birseyler yapar, millet geri doner. :P istikrarli olmak en iyisi bence, senelerdir kablonet! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Kablo internette modem markası çok önemli değil. En ucuzunu alabilirsin yeter ki çalışsın. Genelde motorola'nın iyi olduğu söylenir ama ben 5+ yıldır netmaster modem kullanıyorum ve şu ana kadar da modem kaynaklı bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 KahnX said: Adsl de yakın zamanda kampanya cikartacaga benzemiyo gecmek en mantiklisi sanirim ? Lag falan sikayeti de olmadigina ve 4mb'de baglantidan cogunlukla full verim aldiginiza gore... şu bahsettiklerinin hiçbirisi yok kablonette şu an. adslden hiç farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 en azından şu an için geçmeyin kablonete. bu saatlerde falan çok kötü bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 1 ocaktan once cok iyiydide su 4mbit olaylarindan beri bariz sicislarda. kim gecmeyi dusunuyosa beklemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 +1 olduğunuz kanalı değiştirmeyin anacıım :P başka firmalar ıvır zıvırlar iyice bi yayılsın bu sene görelim nooluyo. bikaç aya bile değişiklikler olabilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bi de kablo almak için kablo tvye de para vermek gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet öyle hatırlıyorum yani kablotv bağlantısı üzerinden kablonet satıyorlar aradan çıkarıyorlar en son aylık 7,5ytl idi değiştiyse bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 TT de sabit telefon hattı üzerinden adsl satıyor aslında o açıdan pek bir fark yok. Tabi sonuçta sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 MOTOROLA SB 4200 harici 5100 vs alabilrsin 4200 modemini 6 senedir kullanıyorum yaklaşık , az yada çok olabilir hatırlamıyorum zaman zaman kitleniyor torrent kullanamıyorsun mevcut firmware inde kitleniyor , firmware güncellemesi yapman gerekiyor kendi imkanlarınla ,çünki turksat bunun güncel firmware in sahip fakat yurt dışı ile irtibata geçip signature u kendin alman gerekiyor , e bu kadar uraşacağına gidip sb 5100 motorola alırısın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bence geçme adslden hemen hiç farkı yok. zaten eminim bilerek daha iyi yapmıyorlar piyasa muallakta kalıyor bi o taraf bi bu taraf iyi oluyor. + static ip denilen rezil şey yüzünden rapid share de reset attım yeni dosya çektim yok. Torrentte leech leech kan emer gibi download edip upload yapmamaca yok. (extra uğraşmassan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 adsl ye nazaran download yaparken bi yandan upload yapıp bi yandan gayrettepe çıkışlarına 7 ms ping çekmek gayet keyifli çatır çatır maksimuma yakın download yaparken amule de uploadlarla beraber sanki hiçbirşey açık değilmiş gibi oyun oynayabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 MOTOROLA SB 4200 var bende de 5yıldır falan, torrent falan çalışıyor, firmware update yaptığımı falan hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar