Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 var böyle insanlar. küçük dağları ben yarattım derler. sürekli "senle tartışmaya girmiyorum bile" tribinde gezerler. LAMERdirler. radyasyondan koşarak kaçar gibi kaçılmalıdır böyle tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 var bunlar bizim yan komsu mesela cemal abi,bunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 evet var böyle insanlar kıl oluyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 var var çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hey meraba fred, yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bkp salak misin nesin yeter ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Leath said: bkp salak misin nesin yeter ulan. YARASI OLAN GOCUNUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 radyasyondan beraber kacmistik ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ha bi de kucuk daglari evet ben urettim(fabrikam var) bir de seninle tartismaya bile girmiyorum diyorum ve blockluyorum insanlari evet baska ? derdin ne :p FORUM FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 a little racist(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 beni bloklarken düşünecektin pis bilgisayar mühendisi. hadi tükürdüğünü yalayıp bloku kaldırdın, ilk mesajı da at lan, delikanlı gibi çık ortaya, kapansın bu acc. ayrıca forum fight olursa da babalar gibi baggio'yu çaırırım (uzman işletme mühendisi) hepinizi yener. sailor da senin gibi telekomcu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 5€W€N€ J@N F€D@, 5€WM€Y€N€ €LW€D@. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok blocku actim kalaylayacaktim seni bi guzel derdin ne senin benzeri, sonra baktim online olmuyorsun, mesaj da atilmiyor. bir de mesaj atmaya calistigimda outlook aciliyor. "aman eeh" dedim ve ? geri sildim hayat ne guzel degil mi bkp ysmn seklinde kullanici acip burda EHUEH yapsam nasil olur senin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ardeth said: noluyo lan galıba ıc savas cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 siz bişi bilmiyosunuz burda en akıllı kişi çokakılıadam dır bende zekiyim bu topiği açan varya safi salak iyi dedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bence şizofrenik bi iç savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ne kaçırdık dayılar anlatın hele :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar