Cinruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Sağlıklı olduğunuz halde neden bir psikolog veya psikiyatristle görüşmekte yarar vardır? - İleride olası psikolojik sorunlar yaşadığınızda bu doktorlar sizin eski halinizi bildiğinden teşhis koymakta zorluk çekmeyeceklerdir. Ek olarak; ailenizden, okulunuzdan, iş arkadaşlarınızdan, internetten veya diğer yazılı-görsel ortamlardan sağlıklı biçimde edinemeyeceğiniz bilgi ve sorunlarınızı bu insanlar çözmenizde yardımcı olacaklardır. Son olarak da sizin yolunda olarak gördüğünüz hayatınızda bazı şeyler aksamaya başlamış olabilir. Bilindiği üzere erken teşhis önemlidir. İşler sarpa sarmadan sorunların çözümü de.. Yukarıda anlattığım forum formatına uygun mu bilmiyorum ama faydalı olabileceğini düşündüğüm için yazdım. Yorumlarınızı bekliyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 psikologlarin aciktan nefesi kokmasin iye cikarilmis bi urban legend insan ilaclarin ve profesyonel pohpohcularin yardimi olmadanda hayatini surdurebilir ihtiyaciniz yoksa sadece dogrudur dediler diye gitmenin mantigi yok
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim bildiğim "normal" insanın kendi sorunlarıyla başa çıkabilme gücü olması lazım zaten. şahıs dediğin her püsürü yaşıycak ezilcek büzülcek depresyona gircek mahvolcak umutsuz kalcak, yanlız kalcak, intihara meyilli olcak ama ayağa kalkıcak güçlenicek bi dahaki sefere daha güçlü olcak. bunları tam yaşamadan uzmanın eteği altına girmek kendini zayıflatmaktır şahsi görüşüm. tıbbi yardım gerektiren (şizofreni, mani bozukluğu vs) durumlar konumuz dışındadır. tüm psikolojik yardım ve destek için 7 gün 24 saat açık telefon hattımızı arayabilirsiniz 0969 666 99 66 ücretlendirme türk telekom uluslararası tarifeden olup servis süresi 5 dakikadır
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 2 sene önce 5 seans fln psikologa gitmiştim annemin tavsiyesi üzerine .. Resmen sıfır katkı yaptı bana (herkes için aynı olmayabilir ) Hayır seans başına ödediğimiz 130 ytl ile kaldı .. şimdi 650 ytl ile nefis bilgisayar kurardım ben ya :(
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ileride psikolojik bi sorun yaşadığımızda önceki halimizi bildiklerinden daha kolay yardımcı olacaklar ha? peki kaç seansta bizim şimdiki halimizi tanıyorlar ve seans başı ücret ne kadar? bana samimi bir tavsiye gibi gelmedi malesef.
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 seans başına 130ytl verirsem psikolojim daha fazla bozulur sanırım :) şaka bi yana bence normalken gitmeye pek gerek yok, tabi uzman görüşü lazım burda :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 DoubleW said: seans başına 130ytl verirsem psikolojim daha fazla bozulur sanırım :) +1:) önce tonla para verdirip manyak yapıcaklar sonra hasta teşhisi koyup sömürmeye devam edicekler evet! kanmayın bu oyunlara arkadaşlar!
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 DoubleW said: seans başına 130ytl verirsem psikolojim daha fazla bozulur sanırım :) şaka bi yana bence normalken gitmeye pek gerek yok, tabi uzman görüşü lazım burda :) uzaman gorusu kim psikolog gelip grus mu belirtcek adam hayir gelmeyin bize mi dicek tabe gelin dicek
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bayadır gidiyorum ben hiç bi fayda göremedim malesef.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ekmek psikologa verdigin parayi biriktirsen sabanciya burssuz girer ossye kasmaz bile dota oynarisn
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Psikolog yarı yarıya ücret alıyor o dert değil de ben verdikleri ilaçlara lanet ediyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 One pill makes you larger and one pill makes you small and the ones that mother gives you dont do anything at all?
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: İleride olası psikolojik sorunlar yaşadığınızda bu doktorlar sizin eski halinizi bildiğinden teşhis koymakta zorluk çekmeyeceklerdir Nasıl yani, ileride başımıza bişey gelebilir diye şimdiden gidicek miyiz? lol, psikolojide son seneni mi okuyosun?(:P)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi o paraya eskort bulup 1-2 saat benim takıl desen ruh sağlığına daha faydalı olur, hem kız bulmuş olursun, hem konuşursun, hem sevişirsin(tercih ve paraya bağlı), hem de ne saçmalasan dinleyecek cevap vercek birini bulmuş olursun belki 2 psikolog parasına gelir onu da her hafta gitcek değilsin 2 hafta bir yaparsın illa sorunluyum diyorsa kişi öbür türlü koltuğa oturmuş adama/kadına sorun anlatcan sıkıcı ps: asosyal diye annem 1-2 kere götürdü, şu kızların otu boku en ince ayrıntısına kadar konuştukkları saçma muhabbetlerin kendi için döktüğın tarzı bişey gibin ama nasıl olduğunu kavrayamasam da azcık işe yarıyo, gaza geliyon filan ama onun yerine bi tane arkadaş bul arada bir içini dök paran cebinde kalır daha iyi olur
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 DoubleW said: seans başına 130ytl verirsem psikolojim daha fazla bozulur sanırım :) şaka bi yana bence normalken gitmeye pek gerek yok, tabi uzman görüşü lazım burda :) ben bi arkadaşa katılıp çıkıcaktım +1
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: abi o paraya eskort bulup 1-2 saat benim takıl öyle söyleyip kaçmakla olmaz, tutorial pls :D
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Abicim olay kız olsa o paraya bırak rusu, putini getirirsin.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 psikolojik sorunlar tıbbi boyutlara ulaşabilir (insan kontrolünün dışında bir duruma gelme) ama psikolojik sorun yokken psikoloğa gitmek komik geldi bana. zaten tahminimce kişi belirli bir psikolojik hastalığa sahipse onun tedavi yöntemleri bellidir, kişinin geçmişinin ne kadar yardımı olur bilmiyorum tabi. ama olayı 6 ayda bir diş doktorunuzu ziyaret edinize çevirmeye gerek yok bence.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "normal" kime göre neye göre olanlara tavsiyem easy jetten bi bilet falan çakmaları yönünde olacaktır gidiş+dönüş (orada da hostel veya couch surfing) paşa paşa gider eğlenir gelirsiniz. psikologlar o kadar para alıp ne yapıyorlar sanıyorsunuz.. +"hı hı hı hı evet.. pek sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun (içses: amsterdam'a gittik.. hmm basel desen tatsız biraz. acaba klm üzerinden aktarmalı bi roma uçuşu mu yapsam? 340-360$ falandır) hmmm.. ilginç istersen şimdi colosseuma gidelim!" -Ne? +ney ne? -colloseum'a mı gidelim +öyle bişi mi duyduğunu sandın? (yakalandık yakalandık!) -öyle dediniz? +yok ben çocukluğuna gidelim dedim.. hmm demek colloseum? hmmm -durumum çok mu kötü +üç vakte kadar öleceksiniz! zuahahah gidin dünyayı görün lam!
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 psikolojik bi sorununu yokken psikologa gidenlerin psikolojik bi sorunu vardır!:S
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Amerikan özentisi gereksiz işler bunlar
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fenris said: said: abi o paraya eskort bulup 1-2 saat benim takıl öyle söyleyip kaçmakla olmaz, tutorial pls :D tr de fazla gelişmemiş bu sektör, aslında manyak para var, işi bilen olsa götürür parayı, bizim de bir tecrübemiz yok fantezi işte Ekmek said: Abicim olay kız olsa o paraya bırak rusu, putini getirirsin. tabi her hastalığın ilacı hatun veya arkadaş deil türlü türlü sorun var bazılarını kendin çözmen gerekir, bazılarında yardım alman gerekir
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ardethe katılıyorum. ayrıca psikolog arkadaşlar varsa alınmasınlar ama, bence yaptıkları iş gözümde kahve falından farkı yok ki ben fala inanmam : ) tamam bilimsel temelleri var bu işin, ama söylenen şeyleri kişinin yakın bir dostu o kitapları da okumuşluğu varsa biraz çok daha iyi söyleyebilir. ondan ben kendi psikolojimi kontrol edemediğim anda ilaç alırım geçer. psikolog gelsin bana, güzel ve genç bir bayansa tabi, ben düzeltirim onun psikolojisini.
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fedaykin said: Amerikan özentisi gereksiz işler bunlar +1X(
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kişi kendi sorunlarını çözecek aklıselimliğe sahip olamadığında bir psikologa görünmesinde ne zarar var. Çok yakınımdaki bir insanda aşırı obsesiflik var ve neler çektiğimi neler yaşadığını bilemezsiniz. Ütüyü fişte unuttum diye 45 dk lık yolu gidip gelen bir insan. Oysa fişte unutmadığına adım gibi emin. Çözemiyorsa ne yapıcak? Ben böyleyim diye kabul mu edicek. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor lakin hiçte öyle değil. Yaşamadıktan sonra bilemezsiniz.
Öne çıkan mesajlar