Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu saatte de bişey yapasım yok, hem dişlerimi fırçaladım çoktan hem de yatmadan hemen önce yemek istemiyorum. Açlıktan da karnım ağrıyo ya hay anasını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saat 1 de yatılırmı :S gece uzun bas tostu hocam karışık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 su iç sonra yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim geçenlerde sabaha karşı açlıktan midem pis agriyodu, evde hiçbişey yoktu ekmek falan bile. yemeksepetindede açık yer yoktu, çiş yapmaya üşenip idrar torbası patlatan ben gittim tereyagli makarna yaptim sabah 7de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AÇIIM REJİMDEYİMMM CAPS'İ FALANDA KAPAMAM AÇIM ÇÜNKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 lan şimdi içeri gittim baktım... ekmek varla yok arası.. böle iki dilim falan kalmış. buzdolabında mantı vardı, dondurulmuş. ama o olana kadar ölürüm ben. bi de yazı yazıyorum -_- hiç uğraşamam. dedim önce tantuni falan mı alayım 2*3,50=7 veya 2*4=8 ama ya sabaha? hem kardeşimi atlatmışım gibi de olacak.. dedim biraz daha vereyim ama pizza alayım. şincik söyelim pizza bullstan bi büyük boston bi de newyork.. hem sabaha da kalır pizza, kardeşim de ısıtır yer okula gitmeden önce. lam inşalla erken getirirler yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 en son öğlen yemek yedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bayılman an meselesi.. çabuk bi döner söyleyin.. döner iptal! iskender söleyin durun durun hepsi iptal.. rol yapıyor büyük ihtimalle eğer yazdıklarımı ciddiye alıyorsanız o sizin probleminiz.miş. boşverin. yanlış alarm, yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 la mantı 20 dakkada olurdu be bi su kaynatcan 2 dakka haşlıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ağzınızı gırrım ülehn ben burda elma yiyorum sen ne koyuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de şimdi birşeyler yapmayı düşünüyorum evde ama zor geliyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 2dk?? makarna en az 8dakika pişiyor. o da al dente seviyorsan. hem bunun yağı var, sosu var, yağını yakması var, nanesi var.. bi de yakın zamanda yedim yaw.. -_- son olarak mutfaktan nefret ediyorum. gelecekte, çok gelecekte tabii, uçan arabalar falan çıktığında star wars gibi.. evlerimizde küçük mutfak köşeleri olacak, balkon gibi dışarıya taşan. bunları her gece çöp kamyonları gibi mutfak kamyonları -uçan mutfak kamyonları- değiştirecek. her gün yeni ve hazır yemeklerimiz orada olacak. üzerlerinde sadece ısıtıcı ve soğutucu işlevi gören paneller ile su tesisatının bağlanacağı boru ile giderler bulunacak. ayrıca yeter miktarda yenilenebilir tabak,çatal falan. yemeğini ısıtıcıya,içeceğini soğutucuya koyacaksın.tabaklara koyup servis yapıcaksın ve işin bitince çöplerini koyman gereken yere koyacaksın.. sabaha karşı uçan mutfak kamyonları onları değiştirecek.. "bugünkü akşam yemeğinde dereotlu bezelye, pilav..." yaşasın teknoloji! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 çikolata istedi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 olm dasaaaaaaaAAaa, hem açsın hem de bu kadar şeyi yazarken harcadığın enerjiyi düşünmüyosun. Bi de o mantı resmini koyanın...X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ivy'nin bi topiği vardı gece gece resmen acı çekmesine sebep oluyordu insanların o nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Akşamüstü acıktım, tost yaptım üşenmedim 3-4 tane, onu yedim. 1-2 saat sonra aile eşrafı geldi, anne yemek yaptı, tıka basa onu yedim. 2-3 saat sonra deli gibi acıktım (lan?), grissini türevi birşeyler buldum, kaymak buldum, kaymağı bir tas bala boca edip bana bana yedim, 1-2 saate geri acıkırım. Son yediğim şey yüzünden şu an mesajı leptapla evin içinde koşarken yazıyorum evet /=. Hayır kilo alsam gam yemeyeceğim, ama onu da yiyorum ve gene kilo almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Griswold said: Akşamüstü acıktım, tost yaptım üşenmedim 3-4 tane, onu yedim. 1-2 saat sonra aile eşrafı geldi, anne yemek yaptı, tıka basa onu yedim. 2-3 saat sonra deli gibi acıktım (lan?), grissini türevi birşeyler buldum, kaymak buldum, kaymağı bir tas bala boca edip bana bana yedim, 1-2 saate geri acıkırım. Son yediğim şey yüzünden şu an mesajı leptapla evin içinde koşarken yazıyorum evet /=. Hayır kilo alsam gam yemeyeceğim, ama onu da yiyorum ve gene kilo almıyorum. heryerde söleme bunu dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 haklı çocuk.. kaymak bal falan bulamayanlarda var.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yeme olm bu saat kötü kötü rüyalar görürsün sonra yazık sana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yedim lam şimdi.. ama ağırlık bastırdı. beyazda tolga çevik var. ona baktım biraz. fakat sıla isimli çirkin kız kötü şarkılar söyleyince (diğer konuk ise kubat. cehennem gibi bişi bu ikili benim için) uyuma zamanı geldiğine karar verdim. pizzaları yağlı :P bi bu kötü. ama malzemeleri çok bol koymuşlar.pizza bulls değil, pizza booll sanki(:P) o kadar çok malzeme var ki, pizza hamuru zor taşıyor! sos, baharat falan yedim bi güzel. şimdi uyku zamanı.. horzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kaçan iştahınız için teşekkürü borç bilirim dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ne be bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 şırdan, yöresel bir yemek (Adana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dasaa çok fazla jetgiller izlion galiba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 toplu olsak yoğururduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar