Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'de Olası Gamespot Haberleri

synorin

Öne çıkan mesajlar

*XBOX live yılbaşında aslında sorun çıkarmadı...kullanıcılar yalan söylüyor!
*PS3 tarihinin en kötü zamanını yaşıyor bu ay 500.000 tane sattı
*XBOX yok satıyor...Bu ay 200.000 tane XBOx satıldı bu başarının ardındaki sırrı öğrenmek için MS CEO'suyla röportajımızı bulabilirsiniz.
*PS3 rengi siyah olduğundan dolayı fazla ısınıyor buna karşın XBOX360 henüz bir ısınma problemiyle karşı karşıya kalmadı.
*MGS4 multiplatform olacak
*MGs4 XBOX için daha erken çıkacak
*MGS4 XBOX exclusive olacak
*MS CEO'su XBOX'In aslında HD-DVD oynatabildiğini fakat kullanıcıların bunu bilmediğini açıkladı.
*XBOX 20 milyon satarak 120 milyon satan ps2 yi geride bıraktı ve en çok satan konsol oldu.
*Ps3 satışlarında azalış var geçen ay 500.000 satan sony bu ay 700.000 sattı.
*XBOX satışları ikiye katlandı geçen ay 200.000 satan XBOX bu ay 250.000 sattı.
*Şok haber dün bir ps3 bozuldu...böylece ps3 %1 le en çok bozulma oranına sahip konsol oldu...en az bozulan konsol ise %33 le XBOX360.
*GTA4'ün müziği XBOX360 da daha güzel çalıyor.
*MGS4'e 9.9 puan veren ..... adlı yazarımız kovulmuştur...

Tarafsız basın ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

dahada korkunc ya
ayni iki grafigi yanyana koyup bizce xboxda daha guzel gozukuyo dicek kadar terbiyezzler
hatta yane yorumada acik deiller
x boxda nfs prostreette her bi boka bloom yapmislar
hic bisi gozukmuyo ps3 de daha karanlik daha golgeli
olmamis diyolar
her bi seyde x box daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

abi birşey başardıkları söylenemez de etik değil yaptıkları yoksa ilk yıl satışlarına bakalım
xbox 360:yaklaşık 6.8milyon(3 kırmızıyı unutmayın)
ps3:7.7 milyon(hiçbir exclusive adam gibi çıkmadığı halde)

üstelik ps3 yüksek fiyatla bu kadar sattı
kamuoyu yalanına gelmeyin xbox 2 yıllık makine ps3 bir yıllık
tabi ki xbox daha fazla satacak...şimdilik...bundan tam 12 ay sonra görüşelim:D
xbox silinip gidecek...
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot hakkaten şaka gibi. dmc4 ps3 e install atıyor (opsiyonel bu arada :p) biz install yapmak istemiyoruz deyip ps3 versyionundan puan kirmişlardi. ratchet & clank te ceşitlilik cok bayiyor diye puan kirmişlardı. :)

zaten genel olarak critic ve user score lar ps3 oyunlari icin genelde gs un puanlarindan daha yüksek oluyor, xbox tada durum tam tersi. zaten ps3 te en cok rating alan oyunlar multi platform ea spor oyunlari :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bir kaç yazımda söyledim bunu; bu tip büyük sitelere güvenimin kalmadığını ve bu tip büyük sitelerin stratejilerinin yanıltıcı olduğunu vurguladım. Bu nedenle 08'de de olacak olan olası yorumlar incelemeler ve haberlerin insanları yönlendirici olacağına eminim. Yönlendiricilik güzeldir evet ama bazı örneklerinde olduğu gibi bu durum iyi yönde olmuyor, yani iyi olmuyor dernek demek istediğim yalan ve asılsızlık.. 08'in güzel ve temiz olması dilekleriyle, ne diyeyim hayırlısı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot'un x-box haberlerindeki taraflı tutumunu eleştirmek için tutup ps3 tarafını tutmuşsunuz, eleştirdiğiniz işi kendiniz yapmışsınız.

ps3 sahibi olmak güzel şey tabii ki de, ama mass effect mesela, var mı ps3'te bu? hala mgs beklemekten öte birşeyi yok ps3'çülerin.
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyle şeyler diyosunuz ki yani ciddiye almak mümkün diil :). xbox in mass effect i varmiş. ne var yani cocuk gibi karşilikli exclusiveleri mi sayalim. yok bende mass effect var, bende de folklore var. yok bende gears var, bende de uncharted var. bu mu istediğiniz ? :P

p.s mass effect 2 ve 3 ps3 ede geliyor bu arada. ea yapimciya ortak oldugu icin ve ea hicbi şekilde exclusive desteklemediği icin. cok merak ettiğimi, hevesli oldugumu söyleyemicem bu oyun icin ama madem kimisi icin önemli oyun belirteyim dedim :p.
Sosyal ağlarda paylaş

belki 1 de ps3 e gelebilirmiş
bakalım zaman gösterecek ben eadan çıkan exclusive oyun görmedim:D
hatta rpg box yapsınlar:D
kotor-jade empire-mass effect 3ünü beraber çıkarsınlar nasıl fikir:D
ayrıca mass effect ismi microsoftun elinde olabilir ama..
mass effect:special edition ps3 e çıkabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
gamespot'un x-box haberlerindeki taraflı tutumunu eleştirmek için tutup ps3 tarafını tutmuşsunuz, eleştirdiğiniz işi kendiniz yapmışsınız.

ps3 sahibi olmak güzel şey tabii ki de, ama mass effect mesela, var mı ps3'te bu? hala mgs beklemekten öte birşeyi yok ps3'çülerin.

vala ne bakımdan var mı diyorsun ki, exclusiveün olayı zaten başka konsolda olmaması, konsol sattırmaya yönelik olması. ki masseffectin satışıda okadar yüksek değil vgchartz a göre. karşılaştırdığın mgs sony için boostun allahı olacak tabiri caizse.
Sosyal ağlarda paylaş

mass effect'in satışı o kadar yüksek değil, elbette bir sims gibi çok satmadı, nintendo wii için casual gamerlar için yapılan oyunlar mass effect'ten çok satıyor.

ama şunu söylemeye çalışıyorum.
sizin "fanboy"luk derecesinde sürekli mgs'den bahsetmeniz gibi, x-box'ta da mass effect fanboyları var.
yani mgs çok sevilen bir oyun ama mass effect hiç sevilmeyen bir oyun diye birşey yok.

hem ayrıca mgs çıksa pek birşey olmuyacak. sanıyor musunuz ki ps3'ü kurtaran bir oyun olacak?
hayır. elbette mgs serisini çok seviyor olabilirsiniz, ama ps3'ün ve ps3'çülerin mgs gibi bir oyuna bu kadar endekslenmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

ha bak home var, ps3'ü kullananlar için esas önemim home olduğunu düşünüyorum. hatta wii'ci casual gamerları bile ps3'çü yapabilecek potansiyele sahip kendisi.

ancak psx (ps1) dönemine baktığımda şunu hatırlıyorum.
ps'ciler, benim sega saturn'de oynadığım oyunları da, pc'de oynadığım oyunları da oynayabiliyordu. bunun üstüne kendi geniş exclusive oyun arşivi vardı. misal medal of honor. konsol dergilerinde sürekli görürdüm yeni medal of honor oyunları. ama o oyunlar pc'ye veya sega saturn'e çıkmamıştı.
ps1'in zamanında yaptığını şu an x-box 360 yapmakta. ps3'e çıkan oyunları da, pc'ye çıkan oyunları da oynatıyor. bunun üstüne kendi bir sürü exclusive oyunları mevcut. eğer ps3, sega saturn'ün düştüğü hataya düşüp onun gibi başarısız bir konsol olmak istemiyorsa, ps3 exclusive only'den çıkıp, biraz daha pc ve wii oyuncularına hitap eden oyunları da çıkarması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...