Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lock priest pally arasinda kararsizim lock sevmiyorum fazla ama overpowered olmayida canimcekmiyor degil priest e hevesim var ister healer ister facemelter takilabilmek cezbediyor paladidne istiyorumda guvenim yok sam in pala whinelarindan sonra baya sogudum classdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ARKLAR GUYİLTİMİZE HEYLER VE TANK LAZIMDIR WC VE SFK FARM SITATÜSNDEYİZ BFD 2/7 LTFN JOYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 axedice said: Shaman açın shaman healer lazım. Bi tane aktif shaman var o da dazdingo başka var mı? Ayrıca canınızın istediğini değil bize lazım olan bişeyi açın gereksizlik yapmayın. Profesyonel bi guildız. Ya bsg Loldice. Yemişim senin prolugunu. =P Tamam ya shammy healer açıyorum. RP server olsaydı ne tatlı rp'si olurdu kem küm. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 @Xhunarion Hastayım senin şu RP serverı olsaydı geyiğine. Abi sen yap RP ni kim karışır allağını severse. Gelip biri bişey dedimi bas ignoru geç. Sonuçta kimse seni engelliyemez. Haa çok kıl eden biri olur diyorsanda masana çıkıp dans edenleri Rp'dede gördüğünüz kendiniz söylüyorsunuz. Yani sen RP seviyorsan yemişim milletin ne dediğini. General chatte dahil herşeyi kapa sadece guild+whisper açık kalsın bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Guild chatte feci barzo RPsi yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 rp mi yapıyoduk lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 FreEmoon said: @Xhunarion Hastayım senin şu RP serverı olsaydı geyiğine. Abi sen yap RP ni kim karışır allağını severse. Gelip biri bişey dedimi bas ignoru geç. Sonuçta kimse seni engelliyemez. Haa çok kıl eden biri olur diyorsanda masana çıkıp dans edenleri Rp'dede gördüğünüz kendiniz söylüyorsunuz. Yani sen RP seviyorsan yemişim milletin ne dediğini. General chatte dahil herşeyi kapa sadece guild+whisper açık kalsın bak keyfine. Yahu keşke öyle olsa. Ama çevrendekiler yapmayınca RP bir yere kadar hocam. Ben zaten dediğini yapan bir adamım, yalnız olmuyor o iş, yalan direk. Kendini keklersin yani bir süre. neyse koyayım RP'ye, mage'imle yaparım RP'yi, go go shammy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 RP kişinin kendini kandırmasıdır, bir nevi mastürbasyon diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 RP yapmiyor RP si yapicam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 server kaldiramadi beni :P world server down sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Cok bayik ortaminiz. Soyle bir bakiyim dedim... I ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Teesüf ederiz -Wissy. O senin kendi bayıklığınız. 3 gün geçici uzaklaştırma. I-ıh. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bayık derken??? yani dansözler sen girmeden 2 dakka önce gitti. Ne bekliyordun ki bayık oldu ortam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hangi serverda açıosunuz kaçırdım? horde mu ally mı? hangi classlardan lazım low lvl olup birlikte kasıcak var mı bende gelim mi :D rogue, mage, shaman olabilirim olim mi :D yoksa böylebişey yok da ben mi sazanlıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Horde ortami bayik belki de sorun sizde degil =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Horde ortamı daha bayıktır evet. Ama daha delikanlı, babacandır da. Rööörghhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 HER CLASSI kabul ediyoruz. liste sadece "ben görev adamıyım bana class söyleyin abi" diyen kişiler için. huun ortam aynen dediğin gibi, geyik. hiçbir zorunluluk yok isteyen istediği gibi oynasın. valla ben tonla shaman gördüm, dazdingo da alt zaten ama belki main change yapar sahibi zira hep shamanla oynuyor bu aralar. sam sunucuda değil, mülakatta sam ile ilgili bir fun fact anlatmanız lazım yoksa almıyoruz lol. RP isteyen RP yapsın o da serbest ama bizden RP beklemeyin lol. RP adına anca reelde kızsanız cyb0r yaparız, ha bir de penth'in dediği gibi felaket barzo RPsi yapıyoruz. o derece ki gerçekten barzo olduk galiba, lol prime time akşam vaktidir, en çok online o saatlerde oluyor. delikanlıyız, babacanız, boostlarız falan, öyle bir ortam. blood elf male açanları almıyoruz (haha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Absolut said: RP kişinin kendini kandırmasıdır, bir nevi mastürbasyon diyebiliriz :) hani hak vermiyor degilim sana :) Bu arada millet ha bire soruyor ya ne acayim ne acayim isteyen istedigini acsin (druid acmayin doldu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok druid mruid açmayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Pirist açıp geleceğim, patchleri bir halledeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 benim olmadıgım online oyun massive degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 server ve guild adı g.master oyun içi nick fln belirtirseniz bende vakit buldugumda açayım bir shaman :D druid mainim var bi daha druid kasamam bayar zaten :D arcane said: expansion gelince guild olarak ne olacağımız belli olmaz sonuçta wow yalan rüzgarı gibi oyun ama şunu söyleyebilirim ki yardımlaşma ve eğlence ortamı içinde olacağız ve ortak muhabbet platformu guild olmasa bile kanal olarak ebedi kalacaktır ki guild zaten yeni birşey, biz hep kanalda takılıyorduk Tekrarlayayım: Frostmane pvp sunucusunda Horde tarafındayız. Guild adımızı yazmıyorum, yukarıdaki mesajda yazıyor eheh, çok terbiyesiz oyuncularımız. Class olarak bizim neredeyse mottomuz olan bi cümle vardır, ne açayım diyenlere cevaben yazarız: "en sevdiğin neyse onu aç" çünkü başka türlü çekilmez bu oyun. Balance ne alemde derseniz ben en son baktığımda druid, priest en az olan classlardı. rogue, mage ve shaman ise en çok olanlar. Sırf bugün 3 kişi geldi sanırım, açmadan önce whisper atarsanız guild listesinden söylebiliriz ama yani bence en sevdiğiniz neyse onu açın eheheu. İletişim için /w Swarley Öbür arkadaşlar Niyazi, Dazdingo, Ripsoul vs. zaten guildden kime sorsanız yardımcı olur. kendime cevap verdim :D 2. edit: ayrıca gaza geldim balance druid açayım diye heyecanlardayım :D gangren kızma plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yahu Dworgian okusana diğer sayfaları bi ilk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet evet üşengeç bi yapım var :P bi de işyeri ya alt tab ftw paso :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 AMAGAWD FRSOTMANE DWON?!*1*1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar