Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patilerin cok oldugu bi server?

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

open beta sornası açtıüım ilkakraterim olan raimast'ı zaten aylar önce bu servera geçirmiştim... şidmi adı Arzartarsa.. şaman işte bu böyle zart zurt vuruyor ediyor ölüyor ankh basıyorum sorna yien ölüyor öyle işte..

ama neden? hep bu i..nelerin yüzünden.. kapatacam chat windowu.. zaten emerald dreamde oynarken de böyleydi..

lvl 61 im.. elce avuçta epic yok..aten bu gariban karaykter hiç epic eşyası olmadı (muntu olamadığı ginbi) (H) ye basıyorsun 2138 HK yazıyor ama buna karşılık 44 HP gösteriyor..

yani böyle lanet sümük bir şekilde ben de frostmanedeyim, siz bakmayın şikayet ettiğime ben über bir "social" oyuncu olduğum için bende maksat muhabbet ha bit de elim değmişken iki alliance oyuncusu öldürmek vs :)

sürükleyici ve tüketici bir sohbet için ara beni ;)
/w arzartarsa (talep düşer tamam biliyoruz)
Sosyal ağlarda paylaş

ahah Bombacı ağır konuşmuş alliance falan demiş, sicilimizde leke olarak kalacak o günler. yalnız siz de pek pveciydiniz abicim, biz kana susamış geldik resmen MUAHAHA ALLIANCE KESİCEZ diye, herkes orc warrior rollasa şaşmazdım lol. pop'un tespitinin altını çizerim ehe, cidden kaldırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...