BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 open beta sornası açtıüım ilkakraterim olan raimast'ı zaten aylar önce bu servera geçirmiştim... şidmi adı Arzartarsa.. şaman işte bu böyle zart zurt vuruyor ediyor ölüyor ankh basıyorum sorna yien ölüyor öyle işte.. ama neden? hep bu i..nelerin yüzünden.. kapatacam chat windowu.. zaten emerald dreamde oynarken de böyleydi.. lvl 61 im.. elce avuçta epic yok..aten bu gariban karaykter hiç epic eşyası olmadı (muntu olamadığı ginbi) (H) ye basıyorsun 2138 HK yazıyor ama buna karşılık 44 HP gösteriyor.. yani böyle lanet sümük bir şekilde ben de frostmanedeyim, siz bakmayın şikayet ettiğime ben über bir "social" oyuncu olduğum için bende maksat muhabbet ha bit de elim değmişken iki alliance oyuncusu öldürmek vs :) sürükleyici ve tüketici bir sohbet için ara beni ;) /w arzartarsa (talep düşer tamam biliyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Scarshield Legion ftw tbh RpPvP > All ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahah Bombacı ağır konuşmuş alliance falan demiş, sicilimizde leke olarak kalacak o günler. yalnız siz de pek pveciydiniz abicim, biz kana susamış geldik resmen MUAHAHA ALLIANCE KESİCEZ diye, herkes orc warrior rollasa şaşmazdım lol. pop'un tespitinin altını çizerim ehe, cidden kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 54 oldum, finaller + uludag derken subat basini bulur artik outlands =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gay paladin actim, Spidee ismi. Ne kadar ugrastiysam da allahin blood elfini gaylikten kurtaramadim, az gay oldu ama benimki. Pazartesi son finalim var, sonra akacagim ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 15+ online görür oldu guild... GELIN... Şuan leveling aşamasındayız hiç bir amaca hizmet etmiyoruz paso muhabbet. çok eğlenceli, boost yardım falan mevcut kafanızı takmayın. VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Pekala, o zaman.. Say hi to mah liddah frend, Gangren the baredrud :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hangi kanaldasınız ben simdi acıcam bi alt, biraz takılayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 brewers kanalın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gangren said: Pekala, o zaman.. Say hi to mah liddah frend, Gangren the baredrud :p alo druid benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 server full karakter acamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Açılıyor? Yeni açtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kitli olan realm'larda hic karakteriniz bulunmuyorsa yeni karakter acamiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Beyler.. Daha bgn açtım 14:00 gibi. Ayrıca şu anda queue var, 300, uzuuuuuuuuuuuuuun zamandır görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Queue olunca kitleniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oOOOoo lvl 10 karakter için 300 kişi queue bekliorz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bazen coşuyo queue, pazar bugun olsun okadar. Aynlız acaip bir lag problemim var. 500 ms altını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 queue olmayınca acılabiliyor da ben dandik zamana denk getirdim işte. yarın acarım artık, zaten öylesine bi girip muhabbet etmek için acıcaktım. warrior ı getiricem zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Finaller ve bitirme projesi (fikrim zengin ederse guilde 10.000 gold alip dagiticam :P) ayagina 1 subata kadar geceleri bikac saatligine girebilicem artik, 60'i subat oncesi gorebilir miyim bilmiyorum ondan. Bu sirada herkes hazirlanmis olur hem, akariz ortamlara : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 böhü locked acilmior char ./( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eskiden burning legiondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mage actim ben de, Mizuha <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 geldim bende druidle gelen 1 gelmeyen 1000 pisman ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bu gün grim batolda 567'yi gördükten sonra yorum yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende açtım argust tauren druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar