alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Açıyorum yaf o zman bi resto şaman kasam :) .. inek olcam ama sırf herbalism için ... hastayım çiçekçiliğe... Ayy çok heyecanlandım bu kadar çok patiyle beraber takılmak güzel olucağa benziyor :)) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Saeros said: ya herkes istediğini açıp oynuyor, sana kalmış yani, ama ille de ne lazımsa onu açıcam dersen warrior paladin filan lazım sanırım :p DarKRideR said: ya ilk ay verilen bedavayı kart no vermeden de kullanabiliyormuyuz? Kartım en erken 3 hafta sonra elime geçebilecek.Eğer kart nosuz 1 ay bedava kullanılıyorsa akşam çıkıp alacam Wow'u yarın başlarım :) kart numarası veriyorduk sanırım ya en başta :/ şuan oynayan arkadaş trialle başlayıp,o bitince keyi girdiğini ve kart no istemediklerini söylüyor.Eskiden bende kartla girmiştim ama banka kartımı iptal edince böyle sürünüyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 frostmane locked yavaş nereye acıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Daha yeni açtım 2 dakka olmadı ... o arada heroes seyrettim yapcak bişi bulamadım :)) ... Bu arada warlock açtım .. warlock durumumuz nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 BC paketi çıkmadan 1 hafta önce kapatmıştım bende accountumu, Orgrimmarda paladin görmeyi kalbim kaldıramaz diyerekten. Ama bu aralar canım sıkılıyor akşamları; warhammer onlinenında çıkacağı yok yeniden başlıyabilirim, hatta ciddi ciddi düşünmeyede başladım (artık orgrimmardaki paladinleri tek tek ignorlarım napalım) ama ufak bi sorum olucak hangi serverı önerirsiniz? (kendime cevap veriyim en boş olanını :)) ikinciside BC den sonra oyun dinamikleri nasıl değişti? Bu arada sadece ve sadece pvp yapıcam, pve raidlerine vakit ayıramam bunun için hangi karakter tavsiye olunur BC den sonrası için hiçbir fikrim olmadığıda aşikar tabiki :). Belirtmeme gerek yok sanırım ama Horde açıcam yeniden. For 'da Horde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya yarın kutuyu alacağım,eğer olmazsa 2-3 hafta beklerim ne olacak :) Şimdi bende PVP pek sevmeyen,PVM'den zevk alan bir adamım.Ama gün gelir PVP yapmak zorunda kalırız.İkisinin de dengede olduğu ne var şuan ? Ben oynadığımda Shaman en idealiydi bu iş için,aradan 1.5 seneden fazla geçti ama sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Şaman derim ben .. pvp - pve süper her türlü iş yapar ... dr00d da aynen melez karakterler her türlü iş yapıyo açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 BUYSE FTW scarlet monastery ağlıyor, tokatlanmaktan yoruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yarin ogleyin yaptirayim ben de bi sm size, sinav patlamaz umarim da kutlama olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 imba olur graveyard'tan toplanacak şeyler var bi sürü ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Buyse yönetti, Blizzard bugünkü olaylardan sonra Scarlet Monastery'i sonraki patchte kapatacaklarını duyurdu, SM mobları daha fazla dayak yemek istemiyorlarmış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şu oyundaki en zevkli işlerden biri prot pala ile sm boostlamakmış. muhteşem bir aoe oluyor. dur hele 70 olayım güzel bir prot geari toplayayım sunken temple bilem yaparım aoe. asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 penthde acaip boostladı bugün:)çok hızlıydı valla.burdan da teşekkürlerimizi iletelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu aksam yine isterik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 tukendim accountu banlamislar 3 saat :P afk honor kasioruz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 lolz exploit0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 iyi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 lolz server downz0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 tam da boosta niyetlenmiştik kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 server geldi sen de gel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Buyse 70le de bizi boostla ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Buyse ownz thee whispe dikkat=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Adamın petinin adına bak. Yosma.. Ne biçim bi gültüz anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 haklisin karivar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar