Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahah bilgisayar finalime gitmeden önce bi wow'a bakayım mail gelmiştir falan dedim * ŞRRAK * maintenance :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 penth 40 olan herkese mount vaad ediyor. Gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu akşam sevgili küçüklerimize benden bir adet BFD hediye. Helalinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Gangren said: Bu akşam sevgili küçüklerimize benden bir adet BFD hediye. Helalinden :p hurey hemen gay elfimi 20+ yapayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 finaller haftaya persembe bitiyor cuma akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 toggie said: guildin ismi hep böyle mi kalacak? guild messege'da küfür etmeyelim, ettirmeyelim yazıyo, guild ismi VAY AK lol. değiştirelim diyoruz da yeni guild 1 gold. bu arada öyle yazmıyor. "guild chatte küfür etmeyelim, ettirmeyelim AK" yazıyor, lol. çok terbiyesiz adamlar bunlar... bombacı tezini bırak gel demiyorum da YF ile lag olmuyor haberin olsun eheh. Swarley yani bendeniz bu hafta ve önümüzdeki hafta final haftam olması, buna ilave olarak projelerimin olması ve bunun da üstüne işim olması nedeniyle pek giremiyorum . İsimlere takılmayın zaten, /who vay ak yapın, çıkan listeden herhangi birine whisper atıp kendinizi tanıtın o sizi online bir officera yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Gangren said: Bu akşam sevgili küçüklerimize benden bir adet BFD hediye. Helalinden :p Evet gelin'in dayısından bir adet BFD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 50 account olmuşuz. Çığ gibi büyüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gogo Bilek tempıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 saka maka buyuyunce saglam pve yaparız he, herkes hakim olursa charına wotlk a saglam girebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Valla bu server migrate olayı bitene kadar adam olmayacak gibi. Son 3 günde 7-8 kere world server down gördümki yani sonuçta girdiğim saatle sınırlı. Şöyle bir hafta bekliyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sana öyle denk gelmiş ya, o kadar fazla gitmiyor yani sabahtan akşama kadar online'ım ve en fazla 5 kere falan görmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kalimdor göçtü sadece bi kac saat önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bana çok sorunlu gelmedi sadece arada sarı latency gördüğüm oluyor. genelde 70-120 arası bi latency oluyor ama frostwhisper'da shattrath'ta bile 30 latency aldığım için beni kategori dışında da tutabilirsiniz sadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Benim şansıma henüz tek bir kez bile server down görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ben de server down görmedim valla hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi yine de ilk free migrate'de defolup gitsek surdan fena olmaz. full server ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi super pvp sunucusu be 150 ms alti hep bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 12 dakika wait time var log sırasında, 12 dakika diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 60 Membera ulaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 PCT, free migration'ı etkiliyor mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 doluluk iyidir your freedomsiz 140ms ile oynuyorum kaymak direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 YF kullanmıyorum ama lag da olmuyo hani 200-300 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bugun 2. gün migrate isteğinin hala tık yok. gm e ticket attım adam 10 gün bekle olmazsa bana yaz dedi. höh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar