mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evet ally horde farketmez... cok sıkıldıgım için satıyorum acc'mi (geri donmiyim ona diye :) ) deneyimliyim elimden her iş gelir (tank-heal-dps) sadece serverı soyleyin 2 arkadas gelicez :) yanlıs anlamayın gelicez boostlayın bizi demiyorum sadece amaç birlikte olmak takılmak eglenmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 satıyorsan nasıl gelcen? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yeni acc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 naber mulgear =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sdf alaka? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mulgear seni bir yerden tanıyorum ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 naaptınız ya bu oyle bi topic diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Vakti zamanında (eu ilk açıldığı dönemler) çoğunluk bl dedi bak ne hale geldi oralar pati sux sdfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 stormreaver da actık :) kitlenebilir vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Oha n'aptın berk.Sarmadı mı dps warrior gitmek ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok ya dps olma olayı zor oluyodu.. zaten guild de aptal bi tartısmadan dolayı dagıldı... güzel bi tank olmustu ama kara seviyesine göre :) gınom rog oldum simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ad3m said: Vakti zamanında (eu ilk açıldığı dönemler) çoğunluk bl dedi bak ne hale geldi oralar pati sux sdfshdf ben de patiden görüp bl'de açmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BL deyim nick Darkquartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 BL de diilim sadece ilk oyuna basladıgımda acmıstım bi char daha da oynamam orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Frostmane'e basladik 4-5 kisi, zaten 4-5 kisi de hali hazirda vradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kim kim başladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 salt pvp takılacağım bir server arıyorum. stormscale denedim bir Allahın kulu yok tanıdık vs, ayrıca chat kanallar paso swe akıyor çok bunalttı :p var mı pvp ci patilerin toplandıgı bir diyar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gogogo Maghteridon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Sparkcaster said: kim kim başladınızben, eternal ve chris metcalf, lorrotar, axedice, dory (evinde duramadigindan bu aralar, oynayamiyo su an) hali hazirda arcane, absolut, popeye falan var 40 oldum cok sevincliyim, aldim sacma sapan kusumu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 insan baslamadan once haber verir..tehey.. neyse geç oldu artık :D (daha 13 olduk ama olsun ) (ortak saatlerde oynuyoruz aynı anda lvl atlıyoruz :P ) [nickler de youtake nocandle ] 2 tane gnoem tipiz işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 güzelmiş be. ben de bi alt mı kasayım orda, neye ihtiyaç var sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aranıza ud mage kabul ederseniz ben de geliyim. arayış içindeyim kaç gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hain arkadaşlarım beni kandırıp dunemaul a transfer ettirdi. Şimdi de tek başıma duruyorum (rezalet bir server) bilsem en azından oraya gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 dün ben bi cinnetimsi şey geçirdim ya.. ama sonra vazgeçtim CASUAL olarak oynarım orda.. rogue acıcam ama ırkına karar veremedim henuz :) (UD cok karizma aç demeyin onla alakası yok racial>karizma :) ) [ 1 yıl sırf racialdan dolayı gnome rogue oynadım :P ] sizden baslangıcta tek rica ettigim 24 tane netherweave cloth ve bi tane rune thread alıp 1 tane bag yapın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Frostmane'de horde misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar