Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 naruto bleach onepiece üçlemesi kadar kötü animeler zor gelir japon tarihine gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Güzeldir one piece, animeyle manga yakındır.. Nesi kötü? 500 bölümden fazla mangası çıktığı halde anlatılacak bi ton şey olduğu içinmi.. Merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 adam anti-shounen aldırma sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çok fazla izlemişliğim yok ama genelde başladıklarımın hepsini bitiririm biri hariç :) "future boy conan" gerçi çıktığı zamana göre değerlendirirsek illaki iyidirde, baya baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hbb verirken izlerdim onu, evet o dönem için fena değildi ama o zaman bile eskiydi bayağı. o kadar eski yapımları fazla rencide etmemek lazım. çok şükür elfen lied kadar bir rezillik halen görmedim, hoş gerçi artık daha çok dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yo antishounenlikle alakası yok bizimde gençliğimiz shounenle geçti kenshinler busou renkinler flame of reccalar bizde izledik te narutoymuş bleachmiş onepiecemiş sürekli aynı şeylerin olduğu berbat animasyonlu filler dolu diziler yoksa bizde izledik 250 bölüm naruto 200 bölüm bleach 350 bölüm onepiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Anime bilgine,zevkine saygı duyarım ama One Piece'e de kötü diyen bir adamın, anime(ler)den nasıl bi zevk ve keyif beklentisi içinde olduuğunu merak etmeden geçemem. Naruto ve One Piece'i aynı HD formatında indiriyorum ve evdeki HD televizyonda izliyorum. Naruto b.ktanlıkta başı çekiyor görüntü açısından. One Piece'in renkleri süper, hareket akışı falan gayet iyi.Konu hakkında bir şey diyemiycem çünkü herkesin zevki kendine. Ama bu topic, ismi itibariyle öznel bir başlık taşıdığı için, saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 e bi zahmet saygı duy zaten. Sadece özel bir anime kanalının 10. yıl kutlaması için yapılmış fanservice animesine "ıyy ne kadar kötü" diyen birisi olarak bölümlerinin 5 dakikası recap, 5 dakikası bakışma ile geçen, orantısız çizimlerle dolu upscale hd diye yutturulan animeleri kötü bulan birine pek bir laf söyleme hakkın yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bırah şindi Kaede loli yok ondan kızıosun biz bizeyiz burda rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya bıragh şu iğrenç çizim stilinde loli olsa kaç yazar şuna bak şuna http://img41.imageshack.us/img41/1004/1213441915437.png Hele şu ağlayan suratları yokmu offff rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Tamam kaede anlıyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 E bir zahmet sen de milyonlarca kişinin izleyip beğendiği bir animeye kötü deme.Bu arada beğenmediğin, hatta ögk dediğin bir animenin 350 bölümünü izlemek de ilginç bir davranış. Ya da eskiden sevip şimdi b.k atmanın başka bir yolu mu bu? Hayır izleyecek başka anime mi yoktu da onca şeyin içinden neden 350 bölüm? Garip. Hatta bence One Piece'i de tebrik etmek lazım. Bu kadar b.ktan olmasına rağmen sana bile 350 bölüm izletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://img241.imageshack.us/img241/2464/15275362.jpg Dandik dizinin çirkin çizimleri ortaya çıkınca hemen çamura yattın bakıyorum shinta efendi bıragh bu ayakları bıraaaaagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oha bu atarlı dövüşlü ortam çizgi dünyasında olmazdı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 elazulruby said: E bir zahmet sen de milyonlarca kişinin izleyip beğendiği bir animeye kötü deme.Bu arada beğenmediğin, hatta ögk dediğin bir animenin 350 bölümünü izlemek de ilginç bir davranış. Ya da eskiden sevip şimdi b.k atmanın başka bir yolu mu bu? Hayır izleyecek başka anime mi yoktu da onca şeyin içinden neden 350 bölüm? Garip. Hatta bence One Piece'i de tebrik etmek lazım. Bu kadar b.ktan olmasına rağmen sana bile 350 bölüm izletmiş. BANANE ÖNCE SEN BAŞLATTIN Yani şu konu ciddiye alınıcak birşey değil. Tamamiyle subjektif, tamamiyle flamebait konu. Ben dalga geçiyorum, seni bilmem. Gelip 10. yıl kutlaması, fanservice ovasına laf atarsan bende gelirim senin dizine tükürürüm kaçarım hiçbirşey de diyemezsin Ayrıca konu anime hakkında, manga değil. Manga okuduktan sonra 1 bölümü izlemek 3-4 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Dozunu almamışın kaede sen kafan bulanmış Gel seni şöyle alalım dozdozdoz @Raincloud ne atarlanması yok öle bişi gayet geyik burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 adamımsın shinta terazine abandım http://img31.imageshack.us/img31/7374/1241705459984.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu japonlar çok saçma millet ya. Hiç basket topuna ayakla vurulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Geç kaldın axedice trollendi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 One Piece sadece o resimden ibaret ya.(senin tengen toppa sevmediğini de hatırlar gibiyim) One Piece izleyenler de zaten her hafta o resimle bir hafta önce ki çıkan aynı resim arasındaki 7 farkı bulmaya çalışıyorlar. Neyse topici b.k etmeyelim. Ayrıca ben senin 10. yıl şenliklerine laf atmadım.Başkası herhalde o.Saygı duyarım bilem dedim.Ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 KenshinHimura said: Dozunu almamışın kaede sen kafan bulanmış Gel seni şöyle alalım dozdozdoz @Raincloud ne atarlanması yok öle bişi gayet geyik burası akşam simidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 axedice said: Bu japonlar çok saçma millet ya. Hiç basket topuna ayakla vurulur mu? http://img195.imageshack.us/img195/9610/1232082824576.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 iyidi eglenioduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yalnız one piece izlemedim, ama yorumum sadece çizim tarzına yönelik olacak: star'da görmüştüm birkaç yıl önce ve "bu ne lan?!" dedim. böyle hiç oturup izleyesim de gelmedi sonra denemek için bile. senarious geçen yıl bayağı bastırmıştı, aldığı yorumlar da fena değil ama deyin ki çizim tarzının (suratlar yani) bu kadar itici geldiği bir diğer anime göster, gösteremem. güzeldir belki ama öğrenesim gelmiyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar