Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hepimizin arada sırada açıp baktığı, baktığında tebessüm ettiği screen shotları vardır. oyundaki en unutulmaz en tatlı anılardır. paylaşalım hepberaber tebessüm edelim kapuska'nın bebekliği. bardaki 4. spelle dikkat (ice armor lol) şaka maka o lvlda iyi vurmuşum :O neferian'ın gazabı :S. adam öldürmeye yemin etmiş beni lol discovered: orgrimmar (omg) neydi o 40 manler (!) tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın >.>' :> eski ve çok güzel anılar.. hey gidi hey.. buyrun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/fdfdfddfdfdffdfddfdfdf.jpg?t=1199406965 http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/dfdfdfdfd.jpg?t=1199406995 benim de böyle gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim hic ole ssim yok :( ama komik bi olay anlatıyım onun yerine ben dc olduktan sonra benim char moroese charge yapmıstı guilddekiler anlatıyo bana priler su icerken ben gidip charge yapmısım fln cok komik gelmisti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ss lerin büyük ksımını kaybettim 3-5 tane photobucketta buldum rahatlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 benim noobie iken cektiğim ssler silindi malesef, ama wallpaper tadında bi kaç ssim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sonuncu supermiş benımde var böle nagrad ss lerim, ömrümde cektiğim bütün fotoraaflardan daha iyi duruyo şerefsizler.... blizz cok iyi biliyo şu işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evet blizz hakkaten bu konuda usta. ilk charımı kasarken girdiğim her bölge farklı bir etki bıraktı bende. hadi 5 level daha kasayım suraya gidicem, bakiyim oranın atmosferi nasıl diye merak içinde level 70 e kadar geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahah cüce duruyo mu hala o ssler be :) bu arada o guild hala duruyo biliyo musun fdsf benim level 30 küsur warlock'umdaydı lead'i en son hatta; sirionyihu http://img222.imageshack.us/img222/1600/wowscrnshot010408034149ba0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ohoo daha neler neler varda eski hd de recover vermedim daha. ahmetle uldamanlar ouzla ww almamız, deahtbringerı alışık ragna down nef down, hatta majordomo down falan, zaten neeye gitsem tonla ss almısım , grim batol da ss lerim var böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Burning legion'da deadminesdaki gemiyi gördügümde. ''Adamlar bitirmiş abi, dünyanın en güzel oyunu bu'' demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 BC öncesi talent rewamp gelmiş Wsgde buildleri deniyorum shadowfury vs nedir ne değildir neyse fear attılar meğer o büyük kütüğün altında neler gizliymiş :> PvP Credit maker http://img136.imageshack.us/img136/489/wowscrnshot120906040701ji2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 deadmines benım O_o olduğum 6. yerdi ilkki anvilmardan cıkıp dun morogh'a tepeden baktığımda, 2IF ye uzaktan baktığımda 3. Iroforgeun kapısındaki heykele baktığımda nası gorkemli bişidir o ya, 4. the great forge, 5. Valley of kings, 6.da deadmines, abov diye kalmıştım hayır maden'e giriyosun binbir türlü şey oluyo super bi mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Karazhandaki Nelf Rogue'um ile yaşadığım hoş anlar :) wtb polat Uther Lightbringer :) :p av anısı reroll ud rogue :) yeni karakterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Luinir o nedir ya :D. Adam bari harbi mematiye benzetse, kel falan sddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gözler aynı yalnız, bi sacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bunu ben çekmedim gerçi, ki zaten çekmeye çalışsam ordaki ancient protector direk bana dalardı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 PTR serverıydı, neşeliydi.Edit: Resim düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Pre-tbc/old school AV/untamed blade/ recklessness yok kesinlikle %1500 sanş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Xhunarion said: Burning legion'da deadminesdaki gemiyi gördügümde. ''Adamlar bitirmiş abi, dünyanın en güzel oyunu bu'' demiştim. lol. daha yolun var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Elinizde kaldıysa eski WW/SS screenshotlarını kurun biraz gülelim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Güncel konuların hepsi whine topic zaten, bu onların üzerine iyi oldu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 GMle geyik Arkadaşla Durotardan çıktık yola esir babamızı bulmaya ve... ADAM DONLA GELMİŞ! Orgrimmar'da kafama nur indi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 wow cikali bi kaç ay olmuş level farkına dikkat afsdf raid omfg tabii kapıdaki son ejder hepimiz öptü :D ehem rp server :P çok acıklı bağırıyorumm :D ehem rp server devam :P klasiktir trackdragonkin yaparsınız ve... o_O instance server down :D ve hepimiz reset yedik :p ölüm seklimize ve öldügümüz yere bakın BWL den buraya teleport yemiştik ehehe bi yandan void reaver SS si almaya ugrasioruz first kill e mutakip diger yandan spawn olan demonlarca tacize ugruyoruz, arka sıralarda biri kafaya balta yiyior ama bozuntuya vermek yok belki giderler diye :D rekor combatlogum :P wow da hiçbişeye bu kadar sevinmemiştim =) cığlık atmıştık be peeh özledim lan nefarian 1st kill eksik etek? :p christmas eve :P - rp server (gecenin ilerliyen saatlerinde iron forge dwarfları olay cıkarıp horde daldı =) işin komik yanı dwarf arkadaşımın tercümeleriydi lan olum bunlar dalıcak? su tepedeki gaza getirio dwarfları diyodu ahah kopmuştum. rp server :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar