Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Nod 32 alıp yüklemiştim, aylarca bana kendini belirtmeden çalıştı sonra bir crack'den virüs buldu da varlığını hatırlattı. 10 mb ram yiyordu anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hergün update yapan bi antivir ve haftada bi update yapan bi spybot a sahibim. gayet iyi götürüyolar. arada da XP tools mu ne bi$i açiorm reg'leri temizliyorum ayrıca. oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Evde Nod32 kullanıyorum bayadır gayet memnunum. 3.0 kurdum bi makineye ofiste de deniyorum. Şu ana kadar iyi gorunuyor bana. Ayrıca RAM i cok miktarda kullanan applicationlar kullanıyorum surekli her yaptığım tıkta hoop diyip kasıcaksa makineyi kalsın almayayım ben karpersky vs. makinemi korusun bana eziyet etmesin kullandığım program. Birde nedense hangi programı kurarsanız kurun mutlaka birşeyler buluyorlar. Bu çok garibime gitmiştir her zaman acaba "bak ben işimi daha iyi yapıyorum" demek için fake uyarılar olma ihtimali varmıdır bu antin kuntin bulunan viruslerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 @ Mirage öyle demenin sebebi antivirin ferahlığına ve hafifliğine o kadar alışmışsın ki update lerde bu ferahlığın gidince ah bu sistemde antivirüs vardı diyorsun :) doğrudur 3 gün update yapmazsa canı sıkılır antivirin, doğdurur nasıl ayarlıyorsa en meşgul olunan zamanda kalkar update yapıcam ben şimdi işte şimdi şimdi! der ama kraldır antivir B)- antivirüssüz sistem nereye girdiğini bilen ne yaptığından emin olanlar için bile bence mantıksız ki kendini yanlız hissediyor insan ayda yılda bir scan yapamayınca :P sonuç olarak 3-5 ram kurtarıcam diye antiviri kaldırma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Evdeki Windows'ta yaklasik 3 yildir virus programi yok. Antispyware falan da yok. Adaware falan hak getire. Daha doorusu herhangi bir koruma programi bulunmuyor. Orjinal Windows ve update'leri gunu gunune oluyor. Su ana kadar 1 defa sorun yasadim; o da babamin gereksiz bir virus email'i alip acmasindan dolayiydi. Peki sorunsuz oldugunu, virus programi olmadan nasi anlarim? Senede bir defa eve kendi bilgisayarimi goturup network araciligiyla bagliyorum, tariyorum ve herhangi bir sorunla karsilasmadim. Ha soz konusu virus vs. iken bence adam gibi firewall olmadan zaten bu isler zor. Bu nedenle ister virus programi olsun ister baska bi sey, tam koruma yapicam diye ugrasmak, belli seylerin acik aramasina yol acan durumlardan sadece biri. Soyle ki antibiyotik kullanarak nasil mikroplarin dayanikliligini artiriyosak, antivirus vs. gibi programlar da ayni amaca hizmet ediyor. vs. vs.. Uzerinde epey tartisilacak bi konu tabi.. Phobos said: Hazır konu açıkken aklıma gelen bişeyi de sorayım; Virüs/Spy programı yüklerken gelen "Bilgisayarınızda mevcut bir Virüs/Spy programı varsa onu kaldırınız, programınızın düzgün çalışmasını engelleyebilir" muhabbetinin aslı astarı var mıdır? (:DVardir, Kaspersky olan sisteme Norton kurarsan aletin nevri donuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 PhysX doğru diyorsun. Ama ben AntiVir'in kullandığı bellekten şikayet etmiyorum, update ederken beni rahatsız etmesinden şikayetciyim. Benim istediğim şu: Virüs programını yükliyeyim, ayarlarını yapayım. Sonra bir daha gözüme gözükmesin. Update yapacaksa kendi yapsın ses çıkartmadan. Taramasını yapacaksa tarasın, beni rahatsız etmesin. Sadece virüs bulursa göz kırpsın yeter. GERGE'nin söylediğine göre Nod32 bu tanımıma uyuyor gibi. Bir dahaki sefere trial'ini deneyeceğim. Beğenirsem de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar