Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 flame isimli arkadaşın yazdğı bir cümleden sonra bu topice mesaj atmama kararı aldım kendimce.İyi kavgalar. İnsan olmasını bilmeyen adamla konuşamam ben
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 pwnbot said: Xaenin said: Köklerini kurutmaktan başka ne çözüm var, yapmayın ya. Oturup çay ikram edip rica mı edeceksin? Bunlar son direnişler, çırpınışlar. Kimse biz 2 bomba atacağız, bütün sorun çözülecek demedi, siz hayal kurmuşsunuz. SINIRLAR AÇILSIN, ÇATIŞMALAR BAŞLASIN! teröristlerin köklerini kazımakla yahudilerin köklerini kazımak farklı olur bencileyin
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Flame diğerlerini bilemem ama benim gözümde burad aülkeyi kürt-türk diye bölmeye çalışan tek dallama sensin benim gözümde "banned" sin, adamdan filan saymıyorum seni.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Cümleyi kıçından okuyupta saldırı pozuna geçenler zerre umrumda değil. Anlatılmak istenenin PKK lı lar olduğunu, konunun PKK olduğunu kavrayamıyorsanız zaten okumayında tartışmayında.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Valeron diyor ki hoşunuza gitse de gitmese de kendini pkknın siyasi kanadı olarak görenleri (gerçi dtpnin hepsi böyle değil ama tefarruata girmeyelim) oturup dinleyecek tartışacak, kürt dili ve kültürü gibi ihmal edilen konularda atılımlar yapacak (hatta türko-islam eğitim sistemini komple değiştirmek lazım), üniter devlet yapısı ve devletin dili gibi taviz verilmeyecek konuları tartışanları da vatan haini ilan etmeden karşılarına argümanlarla çıkacaksın. Kürt sorunu vardır diyip bide bunu çözmeye çalışacaksın yani. Pkk ondan sonra çözülür. Ölenlere Allah rahmet etsin, yakınlarına da kolaylık versin. Ölmek değil arkada kalmak zor, heleki ölenler çocuk olunca.
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Flameoffear said: Ya kürtlere hak ver ver ver nereye kadar abicim. Daha ne istiyorlar bu dallamalar. Herhangi bir Türk den farkları mı var bu ülkede vatandaş olarak. Kürt adam okuyamaz, devlet dairelerinde çalışamaz, mal mülk elde edemez gibi kanunlar var da biz mi bilmiyoruz. Nedir yani olay. İstedikleri belli; ülkeyi bölmek. Ha kimse de kusura bakmasın babayı alırlar ancak ellerine. Kürt sorunu denen şey kürtlerin kendi kıçlarından uydurdukları bir şey. Dahası var mı? flame kürtlere hak ver hak ver diyorsun güzel ama vakti zamanında kürtler bızlerle aynı haktaydı onları ateşleyen 2.sınıf vatandaşlık görmeleri halktan degil devlet büyüklerinden hapishanede kürtlerın kıclarında sıgara sonduren eziyet edılmeleri falan bı ton bişey daha sonra apo 83 yılında tam bilemiyorum ben kendımı burada ezdirecegıme daga cıkmış bi katil tabi belli süre sıyasal amaçla kürt haklarını savunmaya calıstı daha sonra güçlü bi azınlık oldugunu anlayınca saldırılar başladı ve suankı sorun kürt sorunu degil terör sorunudur pkk cogunlugunun kürt olması onu kürt sorunu yapmaz arkadaslar konuyu dagıtmadan tartısırsanız güzel olur
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben Mersin'de yaşadım 15 sene. En iyi komşumuzda bir Kürt dü. Kürt arkadaşlarım da vardı. Adamların korktuğu tek şey, PKK yüzüne kendilerininde fişlenmesiydi ve nitekim de öyle oldu. Bu ülkede "kürt sorunu" diye lanse edilen şeyin ortaya çıkmasının esas etkeni kürtlerin kendisi değil mi. PKK dan önce bu insanlara "terörist" damgası vuruldumu. PKK dan sonramı oldu bu olay? Benim de en sinir olduğum şey Kürt=PKK yanlışıdır. Ama ne yazık ki Kürtlerin çoğuda PKK yı destekliyor. DTP lilerin mecliste olmalarıda buna yeterince bir kanıttır.
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 axedice said: Valeron diyor ki hoşunuza gitse de gitmese de kendini pkknın siyasi kanadı olarak görenleri (gerçi dtpnin hepsi böyle değil ama tefarruata girmeyelim) oturup dinleyecek tartışacak, kürt dili ve kültürü gibi ihmal edilen konularda atılımlar yapacak (hatta türko-islam eğitim sistemini komple değiştirmek lazım), üniter devlet yapısı ve devletin dili gibi taviz verilmeyecek konuları tartışanları da vatan haini ilan etmeden karşılarına argümanlarla çıkacaksın. Kürt sorunu vardır diyip bide bunu çözmeye çalışacaksın yani. Pkk ondan sonra çözülür. Ölenlere Allah rahmet etsin, yakınlarına da kolaylık versin. Ölmek değil arkada kalmak zor, heleki ölenler çocuk olunca. aslında benim söylediğim tam anlamıyla bu değil,nihayetinde bugün DTP yle bişeyleri konuşmak pek doğru olamayabilir çünkü önce PKK nın terör örgütü olduğu konusunda hemfikir olmamız gerek.Söylemek istediğim şey bazı boş zihniyetlerin yıkılması ve ordaki halkın da bu zihniyetlerin yıkıldığına inandırılması.
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Flameoffear said: Ya kürtlere hak ver ver ver nereye kadar abicim. Daha ne istiyorlar bu dallamalar. İstedikleri belli; ülkeyi bölmek. Ha kimse de kusura bakmasın babayı alırlar ancak ellerine. Flameoffear said: Cümleyi kıçından okuyupta saldırı pozuna geçenler zerre umrumda değil. Anlatılmak istenenin PKK lı lar olduğunu, konunun PKK olduğunu kavrayamıyorsanız zaten okumayında tartışmayında. Flameoffear said: Benim de en sinir olduğum şey Kürt=PKK yanlışıdır. Kıçından değil de "başından" okumayı denedim; bunlar çıktı karşıma. Bir sürü şey yazacaktım aslında ama boşa kürek sallamak olacak burada, yakında konu kilitlenir zaten.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 İkinci ve üçüncü alıntı yeterince açıklamıyormu? "dallama" lafının pkk lılara dendiğini söylemedim mi. Daha neyi kastırıyorsun?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 "Bombalamayla cozulemeyecegini gormusuzdur" ne demek ya. Bu nasil bi mantik? Adamlar kiclarina bomba sokup patlatiyor ve sivillere zarar veriyor diye "hadii, lan biz bombaladik ama bu cozulmuyo, teroristle masaya oturalim o zaman hazir 4 vatandasimizi oldurmus 60 kusurunu yaralamisken" mi diyecegiz? Terorizme tek cevap geri yumrugu yapistirmak olmalidir. Aksi takdirde, terorizmin amacina ulasmasini gectim, terorizm gercekten bir arac halini alir istekleri yaptirmak icin. Diyarbakir'da yapilmasinin sebebi de cok acik, gozdagi vermek DTP'den uzaklasan cevre halkina. Yani cidden bu adamlardan bagimsizlik isteyenleri ordu kursun, askerler arasi savas olsun kazanan kazansin, biz kacmayiz ki savastan. Buradaki serefsizlik teror, sucsuz sivil insani olduruyorsun ya bunun nasil bir aciklamasi, nasil bir ideolojisi, nasil bir dayanagi olabilir. Gerilla savasiysa onu yapsinlar ne bok yerlerse yesinler ama sivile saldirmasinlar.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ayrica PKK icin en son aciklamalari sebebiyle DTP'nin sadece kapatilmasi degil, o aciklamaya imza atan herkesin terore destek vermekten anasinin yargilanmasi lazim.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yahu kitleteceksiniz topiğimi yapmayın etmeyin:(
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 5 ölü 68 yaralı; ölenlerin arasında asker yok ama 30 asker yaralanmış
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 biri çıkar der şimdi oo asker yoksa kendi kendilerini yesinler diye,enteresan bi zihniyet hakim forumda
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Flameoffear said: Ya kürtlere hak ver ver ver nereye kadar abicim. Daha ne istiyorlar bu dallamalar. Herhangi bir Türk den farkları mı var bu ülkede vatandaş olarak. Kürt adam okuyamaz, devlet dairelerinde çalışamaz, mal mülk elde edemez gibi kanunlar var da biz mi bilmiyoruz. Nedir yani olay. İstedikleri belli; ülkeyi bölmek. Ha kimse de kusura bakmasın babayı alırlar ancak ellerine. Kürt sorunu denen şey kürtlerin kendi kıçlarından uydurdukları bir şey. Dahası var mı? Her Kürt PKK'lı değildir. Allahım akıl ver.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Xaenin said: Her Kürt PKK'lı değildir. Allahım akıl ver. Akıl isteyeceğine gözüne gözlük iste.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Alakayı söyle sana ben alıcam gözlüğü, az okursun.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2 şehit dediler haberlerde? değişti mi sonra veriler?
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Xaenin said: Alakayı söyle sana ben alıcam gözlüğü, az okursun. Bi yazdığım diğer postları okuma zahmetine girersen gözlüğü niye istediğimi anlamış olursun.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Tabi de... Sen de lafi kicindan baslayarak anlatma... Kimse senin Kurt!=PKK dusunceni ilk mesaji okuyarak algilayamaz. Polemige girmektense bence bundan sonra once ne demek istedigine dikkat et, sonra da kicindan basina degil, basindan kicina dogru acikla... Peki simdi nolucak?
Öne çıkan mesajlar