eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ne dersin ? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 arap derdim (tersten okunuşu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ^#!#$!1 derim. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 03/01/2008 16:15 tarihinde paticik.com'un kendinden menkul küfür önleyici sistemi tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yetele derim ben bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 lam ben de paraya para demesen neler alırdın, neler yapardın falan gibi daha geyik bi konu bekliyordum ama ters köşe yattım hacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dün gece yatarken(04:00) aklıma geldide :D asdfa herkes aynı şeyi alırdı heralde araba ev filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben kendime bi ada satın alırdım o adaya 38509278305 odalı mükemmel bi saray yaptırırdım tüm hizmetciler taş gibi hatunlar olurdu,ada etrafında turlamak için jet ski alırdım,bitane bilmem kaç kmlik yat alırdım votka,gin,şarap ve bira çeşmeleri yaptırdım,evin bi odasını spor salonunu bi odasını basket sahası,bi odasını havuz,bi oda sırf yatak olurdu evin heryerinde müzik sistemi olurdu her yerinde TV olurdu sadece FRP oynamak için fantastik bi oda yapardım bi rap stüdyosu kurardım bi rock studyosu kurardım,dünyanın en gelişmiş internet sistemi olurdu ev içinde,adanın etrafına dünyanın en gelişmiş hava kontrol sistemi kurardım,adada her türlü hayvanı beslerdim,hatta abartır adanın etrafına ses sistemide döşerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 paraya para demezsem aç kalıırm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kıç kağıdı diyebilirim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 para dediğin nedirki ? derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 manita asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamınbiri said: Ben kendime bi ada satın alırdım o adaya 38509278305 odalı mükemmel bi saray yaptırırdım tüm hizmetciler taş gibi hatunlar olurdu,ada etrafında turlamak için jet ski alırdım,bitane bilmem kaç kmlik yat alırdım votka,gin,şarap ve bira çeşmeleri yaptırdım,evin bi odasını spor salonunu bi odasını basket sahası,bi odasını havuz,bi oda sırf yatak olurdu evin heryerinde müzik sistemi olurdu her yerinde TV olurdu sadece FRP oynamak için fantastik bi oda yapardım bi rap stüdyosu kurardım bi rock studyosu kurardım,dünyanın en gelişmiş internet sistemi olurdu ev içinde,adanın etrafına dünyanın en gelişmiş hava kontrol sistemi kurardım,adada her türlü hayvanı beslerdim,hatta abartır adanın etrafına ses sistemide döşerdim. amin!!1 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bokum derim Biladar kaç bokum bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uhasudhas :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar