murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu karta sahibim ve çok sorun yaşıorum performansı çok düşük ve oyun oynarken ekran birden donup kalıyor bilgisayra res atmak zorunda kalıorum. Wow oyuncusuyum ve çok sıkıntı yaşıorum bu kart yüzünden bir yardım pls kullanan ve çözümü bilen varsa şimdiden teşekür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende 5900 var ama biliyom senin kartı da ikinci el aldım çünkü ben araştırmıştım. tek bişi önericem, son driverları çektin mi? sağolsunlar hala ilgileniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 uyumlu drivera sahip olduğundan emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 normaldir abi fx5500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 nerden indirebilirm son drivelarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 filehippo update checker diye bi program var onu bul çok yardımcı olacaktır sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çalıştırmadı filehippo yu bilgisayar hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hmm kötü olmu$.. o zman offical site yolları ta$tan diyim sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şuan indiriyorum bu destek paketi bakalım hayırlısı yine de teşekür ederim ilgin için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benim offical siteden indirdiğim hiç bir driver i$ime yaramadı bu güne kadar o yüzden filehippo önermi$tim ama umarım seninki sorun çıkarmaz :) np bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Abi 5500 hakkaten düşük wow için. Yalnız, kasılmalar donmaları işlemcini temizleyerek veya ramlerini yükselterek halledebilirsin. Wow gibi oyunlar, yüksek ekran kartı rami istiyorlar, yani misal 6600 6600gt den daha iyi sonuc verir gibime geliyor - evet sıktım ama öyle olmalı teoride =) - Grafikleri kıs, yapıştır rami sonra işlemcini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2 gb ram var hangi ekran kartı iyidir bi de bu kartı yeni aldım adamlara bi takas üstüne para önersem yani sonuç olarak hangi kart iyidir ve uygundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 wow içinse 6600 direk uygundur, max 30 40 milyondur oda herhalde sadece tahmin ediyorum bilmiyorum fiyatı. Da almışken daha ii bişi al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sıfırı 100 milyon 6600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 peki fx 5500 sıfırı kaç para kazık yedim sanırım. ya şöle üstüne 200 ytl fln koyabilirm bu kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 8800 gt al benim gibi hayatını yaşa ama gece uyuyama sesten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 murtyy said: peki fx 5500 sıfırı kaç para kazık yedim sanırım. ya şöle üstüne 200 ytl fln koyabilirm bu kartın FX5500 sıfır???! son kullanma tarihi geçmiştir be onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Suark said: Wow gibi oyunlar, yüksek ekran kartı rami istiyorlar Oeh Naptın ya WOW dan bahsediyoz Eq2 , Lotro dan felan değil MX400 ile oynamışlığım var zamanında WOW u yapma etme gözünü seveyim o grafik motoruna 5500 bile cok :P murtyy piyasada GF 8 Serisi varken 6-7 serisi 50-60 Ytl e kadar düşmüşken sıfır FX5500 ü nasıl buldunda aldın. 15-20YTL den cok daha fazla vermişsen muhtemelen kazık yediğine dair içindeki hissettiklerin doğru oldugunu anlamışsındır. 200YTL e kadar cıkabiliyorsan bu siteden ekran kartlarını karşılaştır.Hangi mağazada ne kadar olduklarını görebilir ona göre gidip alabilirsin. Tavsiyem Geforce7 veya 8 serisi uzerinde düşünmen. Ekran Kartları Bunun yanı sıra bilgisayarının diğer parçalarıda alacağın performansı etkileyeceği için bilmeden daha net tavsiyelerde bulunamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 fx5500 sıfır üretildiğini sanmıyorum ama 20-30ytl arası bir fiyatı vardır. bu arada adamın sistemi AGP, 8800 falan önermeyin yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o kartını satmaya uğraşma bence :D,200 ytl ye agp olarak ati1900 pro lar var,gayette iyi performanslari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 www.teknofiyat.com nerde en ucuz bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu sisteme en iyi ati1900 pro gider diosunuz çok teşekürler yardımlarınız için şimdi beni kazıklayanlarla bi görüşme yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 İstanbuldan Bağyan Arkadaş Arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar