Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 açık havadada yasaklasınlar önümdeki içince yüzüme çarpıyor
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 İlla ki bi daraltma gelir o yasaya öyle geçmez. Bir sürü karar mekanizmasındaki abimiz çok ciddi teklifler alıyordur bu aralar. AMA keşke toptan yasaklansa. Sigara içen biri olarak söylüyorum.
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vapurlarda sigara içilmeyen kısımda sigara içmeyen insan göremeyince kurallara olan inancım kayboluyo.. ve sonra ben de bir sigara yakıp ufuklara dalıyorum...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kimin borusu kime oterse gibi bir durum olur. bir ara az kavga cikmiyordu deniz otobusunde cep telefonu yuzunden. sigara icilen bolum kadar da sacma bir uygulama yok. fransa ve almanya bile sigara icen bolumu uygulayamadi toptan yasaklama yoluna gitti. bu arada isletme sahipleri bu yasagi destekliyor genelde dunyada. turkiye`de de desteklerler sanirim. masraflari direk azaltiyor cunku.
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 tekrar soyluyorum isyeri sahipleri 5000ytl ceza odemek zorunda sigarayla yakalaninca ben cok iyi biliyorum bagdat caddesinde bir yamuk yaptiginizda kesilen cezalari. Ben kendi adima sigara icen birini gordummu fotosunu cekip mekani sikayet edicem bu kadar basit. Kanun kanundur.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sen de ilkokuldaki ispiyoncu kızlar gibi yapma =/.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Absolut said: İlla ki bi daraltma gelir o yasaya öyle geçmez. Bir sürü karar mekanizmasındaki abimiz çok ciddi teklifler alıyordur bu aralar. AMA keşke toptan yasaklansa. Sigara içen biri olarak söylüyorum. Demiştim
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Umarim ciddi olarak uygulanir yasak ve gereken cezalar kesilir. Hem birsuru insanin omru uzar hemde devlete gelir kaynagi olusur.
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sigaranın yasak olduğu yerlerde ki ceza uygulamaları şu güne kadar 1 kere bile olsun uygulanmamış bir ülkenin, sigara içenleride ~%70'in üstündeyse bu yasanın yürürlüğe girmesi çok düşük bir ihtimal.
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 işte bundaki fark iş yerine de ceza kesilcek adam 1 kere öder 2 kere öder aynı yere 3 kere 5k ytl para cezası ver bakalım bir daha içiriyor mu:Ç
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bana alkol yasaklarından önceki adım gibi geldi. Sonuçta barlar kafeler az biraz boşalınca alkol satışının da bir anlamı kalmayacak gibi.
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu arada bara kimse gitmez vs geyikleride buyuk geyik sanki dunyada triyakiler bir tek turkiyede var sanki bir tek turkiyede bu kural var. hicbir azalma olmiyacak barda vs butun kapali alanlarda yasak, millet sigara icmeyince eveine kapnicak diye birsey yok kandirmayin kendinizi
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sigara yasaklansa direk, hala nasıl dünyanın en zengini philip morris degilde bill gates anlamadım
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 herkes sağlık açısından yaklaşıyor ama olayın sosyal bi boyutu da var gözden kaçırdığınız. (gerçi 5 sayfa okudum arada yazıldıysa çok özür dilerim) Sigara içenlerle içmeyenler arasında çok ciddi kavgalara çıkacak diye düşünüyorum bundan 18 ay sonra...
malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 barlarda nasıl yasak ya ? sokağı da anlarım hadi de höh kardeşim abartmayın o kadar da .
matama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 barin kahve den ne farki var? icki icince sigara hediyemi geliyor ne alaka?
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İşlev meselesi. Arada herkesin görebileceği bariz bir fark var.
malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kahvede insan sağlığına zararlı bir satış yapılmıyor , ama barda evet . benim mantığıma göre barda yasak olması saçma o yüzden . zaten adam sağlığını düşünmeden gidiyor oraya . ne bilim yani.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 anlamak o kadar da zor degil aslinda. kimse insanlarin kendilerini zehirlemesine bir sey demiyor cevreni zehirlemen ve rahatsiz etmen soz konusu oldugu zaman sorun cikiyor. kapis?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yine diyorum hep dicem yineliyorum sigara yerine bok için?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Admin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 londraya geldigimden 4 ay sonra yasakladılar değişenleri söyleyim halkın cogu mutlu oldu içenler bile mutlu cunku kapalı mekanda içerken üstüne sinen koku cok leş artık ondan kurtulduk sen içmezken baskası iciyor ise cok rahatsız ediyor bu insanları ondan kurtulduk süper oldu akşam night club a gidip 5 saat dans vb takıldıgında sabah cıkarken bogazın oyle bir kuruyor ve öksürük baslıyor ki 1 hafta gecmiyor etkisi ondan kurtulduk sigara icmek icerde yasak olunca dısarı icmeye cıkanlar birbirleri ile sohbete basladıklarından yeni insanlarla tanısma kaynasma olayı daha etkin oldu cunku soyle düsünün dısarı cıkanların alayı sigara iciyor ve daha dar bir alanda birbirlerini daha rahat duyabilecekleri bir yerde aynı anda sigara iciyorlar sohbet fln zaten kendi kendine baslıyor hep mekanların hepsi cok daha nezih oldu ki özellikle kapalı alanlarda konser vb oluyor ise o konsere sigara icmeyen de bir sürü insan gidiyor ve kimsenin dumanını çekmek zorunda kalmıyorlar çocuklar için süper oldu sigara dumanına maruz kalmamak adına olumlu baya 6 aydır falan uygulamada ve bu süreçte kurala uymayan bir pub kapatıldı. sahibi burası benim mekanım biz burda sigara iceri diye diretmis pubı kapatıp ceza kestiler :) sırf bina ici degil bazı bina girişlerinde de icilemiyor. örnegin girişte tente var ise onun dısında icmek gerek yapılsın tr de de süper olcak. sigara icmeyenler bencil yaklasıyor gibi falan da düşünülmesin, zira onlar bencil ise yıllarca onları zehirleyenler de katildir ;)
Öne çıkan mesajlar