BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 euhehua bende tam aksini dusunuyorum bi defa b grupta beliri sayida sigara icen olursa rica etcekler beyler oraya gidelim diye ikincisi sigara icmeyen ama cilmesinide sallamayan baya bi kitle war rahatsiz olmuyolar yane ayrica once mekan acilsin sonra kar payini dusunuruz
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: abi su savunmadan ne kadar biktim anatamam matama devletin gorevi halkin sagligini korumaksa once fast foodlari kapasin dunyanin en buyuk olum nedeni kalp hastaliklari akciger 3 uncu sirada ne diyodum abicim duzgun yasa cikarilsin alkol ruhsati gibi sigara ruhsati verilsin sart arasindan inanilmaz iyi havalandirma istesin mesela bu kadar basit Bonecuğum, iyi güzel diyorsun da. Hüseyin Abi tanıdık diye ona ruhsat verilir. Havalandırma sistemi de yalan olur. O dediğin şey birinci dünya ülkelerinde yapılabilir, üçüncü değil.
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bi kere arkadaş ortamı arasında toplanıp hadi bugün abcd bar'a gidelim dendiğinde "yok abi orda sigara içiliyo ben gelemem" diyen biri benim çevremde yok. Sigaradan aşırı derecede rahatsız olan birini ben görmedim daha bana ilginç geliyo bu durum.. Bir de sigara içilmeyen bir barın ne kadar müşteri çekebileceği ve bundan dolayı kaç tane açılabileceği....
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Prawler said: BonePART said: abi su savunmadan ne kadar biktim anatamam matama devletin gorevi halkin sagligini korumaksa once fast foodlari kapasin dunyanin en buyuk olum nedeni kalp hastaliklari akciger 3 uncu sirada ne diyodum abicim duzgun yasa cikarilsin alkol ruhsati gibi sigara ruhsati verilsin sart arasindan inanilmaz iyi havalandirma istesin mesela bu kadar basit Bonecuğum, iyi güzel diyorsun da. Hüseyin Abi tanıdık diye ona ruhsat verilir. Havalandırma sistemi de yalan olur. O dediğin şey birinci dünya ülkelerinde yapılabilir, üçüncü değil. iyide ona gore kanun cikarsinnar o zmana 3 uncu dunya ulkesiysek bende toyota hilux istiyorum arkasinda machine gunimla
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sıgara ıcılmıyen dıye bar acılmıycak zaten, var olan barların hiç birinde sigara icilmiycek!!! NIHAHAHAHAH
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sen biksanda anayasa bikmadan soyluyor sigarayla fastfoodlar ayni yerde degiller ikimizde biliyoruz ayrica ayni sekilde ornegin ab den gelen etlerde deli dana olabilir diye yasaklandi hala hayvan alamiyoruz ab den. Onada bakiyor devlet
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 matama said: neyi savundugunu bile bilmeyen arkadasim gencligine veriyorum bunlari bone sigara icilen bar mis vs ymis devletin en onemli gorevi halkinin sagligidir. Bu yuzden dir anayasada her genc spor yapacaktir denir. o zaman barlar yasaklansın, barda sigara içmek değil ve ben hala fikrimin arkasındayım. Ben anlamıyorum, anlamayı da düşünmüyorum alkol alan birisinin "sigara dumanı beni zehirliyor" demesini. Bi de denmiyor mu; "ben kendimi zehirlerim, sana ne oluyor"? Zehirlenmek istemiyorsan gelmeyin hemşerim bara. Bar gibi kollektif bir şekilde biribirini öldürme imkanı sunan bir yerin felsefesini anlamamış olmana bağlıyorum matama. Lami cimi yok, iktidara geldiğim gün ülkede alkol üretimini de yasaklayacağım; herkes sağlıklı olsun. Alkol içen adamın kayırılmasına seçmenlerim razı gelmiyor. Barda sigara yasağı, insanlar sağlıklı yaşasın diye... bah ilk hangi gerizekalının aklına geldi merak ediyorum. New York'un İtalyan belediye başkanıydı sanırım. Giuliani midir nedir, hıyar!!!
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sen Gelme Arkadaşım bara,Defol git evinde fare zehri iç alla alla.Hem Agresif hemde saçma sapan şeyler yazmayın.Ben barda içki içerek kendimi bile bile zehirliyorum,senın irenç dumanını çekmek zorundamıyım?Bana sordunmu slk bişeyin tiryakisi olurken?
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 birini zehirliyorsun sigarada, ortami boguk hale getiriyor vs vs bin kere yazildik aynen geri donuyoruz neyse
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 üstü başı insanın leşhaneye dönüyor birde rezalet
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben sigara icilen bar istiyorum diyorum bu durumda bide onu anatabilsem icilmeyennerde olsun
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bak ona katılıyorum ben, umarım bir şekilde açılır ruhsatla fln. sigara içmiyorum ve yanımda içilmesinden nefret ediyorum. her ne kadar bu yasanın çıkmasına çok sevinsem de bütün kapalı alanlarda yasak olması biraz saçma.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sigara içen içebildiği kadar içsin bana ne ama; ikinci el içici oluyoruz bizde. Adam Elektrik kuyruğunda mesela yakıveryor bir tane üfür üfür suratımza...
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Phlox said: bak ona katılıyorum ben, umarım bir şekilde açılır ruhsatla fln. sigara içmiyorum ve yanımda içilmesinden nefret ediyorum. her ne kadar bu yasanın çıkmasına çok sevinsem de bütün kapalı alanlarda yasak olması biraz saçma. hah azini sviyim ya mesela ben bi puro enthusiast olsam bole kendi klubum olsun isterim puro icebilecegim bu yasa ona izin vermiyo ayrica diyorum nargilede ayni duman ayni sey sigaradan tiksinip hayvan gibi nargile icen sacma bi topluluk war
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sigara da nargile de içmeyen daha büyük bi toplum var ona bakarsan. benim en zevk aldığım şeylerden biri de otobüs durağına gelip hemen sigarasını yakan adamın kısa sürede gelen otobüse binmek için daha içemediği sigarası atmak zorunda kalması :) hahaha.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 lol sailor. hakkaten fıkra gibi bi durum dediğin ehuehue, hiç aklıma gelmemişti :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 walla sailor o ole guzel bi durum ki sigar aicenner pek umursamiyo ben durakta sigara icmem bi kisi dahi warsa yagmur camur demem disarda icerim ama duraga geldim sigara yaktim o an otobus gelse deymeyin keyfima derin nefes ceker uflerim atarim sigarami inerim otobusume oh mis gibi walla sogukta beklemem islanmam inince icerim nasil olsa igara
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bileğine güvenen her yerde içer.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Kaçımız bileğine güvenip uçakta otobüste içebiliyor?
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Gece klüpleri 15 yaşında çocuklarla dolu sigara mı içirmicekler lol
elm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben kendimi öldürürüm ama sen bana hiç bir şekilde zarar veremezsin.O yüzden sigara içmek yasak mantığını da anlamıyorum. O zaman cep telefonuda yasak olsun baz anteni fln derken baya radrasyon yayıyo , ya da bireysel araba kullanmakda yasak olsun hem egzoz gazının bizi direk rahatsız etmesi yetmiyormuş gibi bide utanmadan küresel ısınma yapıyo ,gitsin herkes belediye otobüsüne binsin.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 herkes bi şaşkın ve dumur modunda çabalıyorlar boş işler için
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Arkadaslar, barlarda falan da yasakmis. Vakit Isvec'ten snus ithal etme vaktidir, kacak olarak girmek lazim su ise paraya vole vurulur cidden. (snus = dis etinden tutun gibi bisey)
Öne çıkan mesajlar