Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Merhaba arkadaşlar, Hükümetin Sıgara Yasağı hakkındaki yasa tasarısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bar,park,cami,çocuk parkı,durak gibi yerlerde artık sıgara içilmeyecek. Ve Atatürk Belgesellerindeki sıgaralarada sansür uygulanacakmış. Bunun hakkındaki düşüncelerizi merak ediyorum. Hadi başlayalım.
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 barda neyii sigara içirmiyo yaa mümkün müü
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 allahım hukuk fakültesinin binasındada icmek yasak gayet gelen heyetler olsun calışanlar olsun ögrenci işlerindeki memurlar olsun pofur pofur iciolar icerde. hatta sigara icmek yasaktır yazısının altında iciyordu bi tanesi. ironik komik
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sigara insan sağlığına zararlı, bu bir.Sigara içmek kişinin kendi özgür iradesiyle kabul ettiği bir şeydir,olabilir,bu iki.Ne var ki başkalarının sigara dumanı yüzünden içmeyenler de etkileniyor,bu nedenle kalabalık ve kapalı ortamlarda sigara içimi yasağı konmalıydı,kondu,sevindim,bu üç.
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oy yeah içilmesin hiçbir yerde :F ama bazı şeyler saçma olmuş stadlarda fln da yasaklama getiriolar nasıl kontrol edilcekse artık
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu yasağa uymayanlara ceza uygulanınca tepkileri ne olur acaba onu merak ediyorum.. Birde yolda giderken sigara içmek yasak değil öyle değil mi? Tam olarak bilmiyorum ayrıntısını o yüzden sordum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bunlar göstermelik şeyler bu ülkede 2 şeyi yasaklıyamazsın;rakı ve sigara istediklerini yapsınlar mehmetçik 31580315 tane şehit verse en fazla 3 damla gözyaşı döker bu millet ama rakı ve sigara yasaklandığında darbe olur valla
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi tamamda. Sıgara içilen, içilmeyen dşye bölümlere ayırsalar daha mantıklı değil mi? Sonuçta sıgara içen kıllığına içmeyenin suratına üflemiyor dumanı. Adam sıgara dumanı ile karşılaşacağını bile bile gidiyor bar'a. Birde hükümet, sıgara hastalıklarının tedavisinin ülkeye verdiği maddi zarar çok fazla demiş. Bu direk kafadan gidiyor zaten. O zaman hasta olmayıda yasaklasınlar. Her eve Ufo alsınlar bir tane, kimse hasta olmasın, tedavi masraflarından kurtulalım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben bara gidicem bi gin/vişne istiycem ve yanında sigara yakamıycam yani?
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sigara içilmesi toptan yasaklanmadı,kimse sigara içenleri hakir görme kampanyası falan da başlatmadı,sadece sigara içenler,içtikleri sigaranın başkalarına zarar verebileceğini -göründüğü kadarıyla- kabul etmedikleri için kapalı ve kalabalık alanlarda sigara içme yasağı kondu.İçmeyenlere,şimdiden, anlayışları için teşekkür ettim.(heha cümleye bak,sanki ben çıkardım yasayı ^^)
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu yasaya düzenleme gelir deli gibi sigaradan vergi alıyor devlet bunu hesaba katıyordur herhalde
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hükümet keko onu geçecen de :F sigara içilen yerler olması mantıklı yani ayrı bölüm oda vs yapabilirler ve gördüğüm bazı yerlerde yapıyorlar bizim eski lisede vardı sigara odası efetur izmit halkevi bürosunda da var böyle duman altı bi oda:F göz gözü görmüyor muhahah yani tamamen yasaklamak yerine sigara içen içmeyen ayırmak mantıklı
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Lancelion said: sigara kötü. yasak iyi. hm. Başkalarına zarar veren durumlarda sigara kötü,sigarayı içen sadece kendini etkileyebilir açıkçası bana ne...
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben 5 ay önce bıraktım içmeyin oh be bizde rahatlayalım
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kartan said: Sigara insan sağlığına zararlı, bu bir.Sigara içmek kişinin kendi özgür iradesiyle kabul ettiği bir şeydir,olabilir,bu iki.Ne var ki başkalarının sigara dumanı yüzünden içmeyenler de etkileniyor,bu nedenle kalabalık ve kapalı ortamlarda sigara içimi yasağı konmalıydı,kondu,sevindim,bu üç.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mükemmel oldu. süper oldu. bira kokusundan rahatsız olup bana günde yarım paket sigara içirten lavuklara süper oldu. yarım paket sigara içiyordum. her marka vardı. umarım her yerde sorumsuzca milletide ortak etmezler artık.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Çokakıllıadam said: Merhaba arkadaşlar, Hükümetin Sıgara Yasağı hakkındaki yasa tasarısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bar,park,cami,çocuk parkı,durak gibi yerlerde artık sıgara içilmeyecek. Ve Atatürk Belgesellerindeki sıgaralarada sansür uygulanacakmış.Bunun hakkındaki düşüncelerizi merak ediyorum. Hadi başlayalım. Yasada özel madde mi varmış Atatürk belgeselleri diye? :)
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yavaş koysunlar o yasağı. Sokakta içmek de yasak olacakmış, daha neler artik. Hadi çevreyi kirletiyor diye saçmalasalar, sigaraya gelene kadar neler var. Çok aptal bi hükümetimiz var. Örnek alacakları milyon tane güzel gelişme varken uraştıkları sigara adamların. Bu millet, sigaraya yasak gelirse isyan çıkartır. Garibanın bi sigara keyfi var onun da içine etmesinler. Çok sinirlendim hemen bi sigara yakmam gerek.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 birader sokakta yürürken sigaranın dumanını sağa sola üflüyorsun. ve kalabalık yerde isen o sigarayı başkalarınada içiyorsun. bıktım sızın gıbılerden artık. sigara içmiyorum ama yarım paket içirtiyorlar 1 günde.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kangrenli parça kesilir sağlam olan değil
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sigara içen biri olarak söylüyorum bencede iyi oldu. Çok duymazsınız böylesini:) bırakmama vesile olur herhalde
Öne çıkan mesajlar