Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Petin adı da dir... , dirge falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla başka ss te var orda adı Diren... bişeyler. ne olabilirki bakmadım ona ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Rewendor said: Güzel bişi bu yaa ben de her gördüğüm yerden aşağı atlıyorum, Thunderbluff tan Thousand Needlestan felan mesela baya atlamışlığım vardır :p. Hele yıllarca Guild Wars gibi 2 boyutlu oynadıktan sonra daha tatlı geliyor bu 3. boyut. Bi de gong çalma falan var eheh WoW'u ilk aldığımda night elf druid açmıştım (tayfa ally seçince mecbur) bu night elflerin başlangıç mekanı olan AĞAÇtan düşmüştüm, hearthstone da yoktu, ghostla da düşüp bir şekil kitlemiştim fukarayı, silmiştim sonra ahah. GM'e ticket attım, adam hearthstone'u innkeeperlardan alabilirsiniz falan diyordu. E gidemiyorum aşağıdayım anasını satayım =) Daha sonra gnome mage'im Loch Modan'daki barajdan düşmüştü. Wetlands'ten geri çıkana kadar anam ağlamıştı ama çok zevkliydi. Aynı gnom mage ile IF'un bir yerlerine çıkıp featherfall'la atladıydım bir de, 3 tüyüm vardı, denize 1 metre falan kala tüyüm bittiydi. Hala ağır noobum ama en azından düşmüyorum salak salak ehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 konmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Çok zalimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pvpci gençlik.. adam ben dedikten sonra gitti train oldu trainerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Buyse said: pvpci gençlik.. adam ben dedikten sonra gitti train oldu trainerdan. abi arkadaşın hunterla av ye girdim bu kadar eğlenmedim hayatımda misdirectle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Alexi_Septimus said: konmadıysa. ahah cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hahah epicmiş. Yalnız nasıl becermiş %100 mounttan hızlı gitmeyi onu anlamadım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 overlokçudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oh i fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yaratıcı bi chat eglenceliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi sansürlemişinde kabak gibi Jarel yazıyo orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aket-Atum said: Sage said: :) ALLAH WILL STRIKE YOU DOWN IF YOU FAIL HERE TODAY! oha ciddi efsaneymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aket-Atum said: abi sansürlemişinde kabak gibi Jarel yazıyo orada :D dedik ya alta oh i fail diye. Fail o işte. Baktım sansür fail olmuş. Bir daha uğraşacağıma i fail dedim geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende " jarel kinda fails"'e oh i fail diyosun sanmıştım...hep fail hep fail be abi sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Link olayını ben kazandım sonunda, o lavuk çekemediğinden fails dedi. Wanna feel the master's touch girls? oh yeah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 benim ready check olayı da baya bi dalga konusu olduydu yaw. title ı bile ready check diye değiştirdilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi olay budur http://www.wowbash.com/top100.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Buyse said: abi olay budur http://www.wowbash.com/top100.html Kesinlike, efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 1.si süpermis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahah im feel so bad :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar