Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Si... Ga... Ra... Allah cezanı versin emi

Dev

Öne çıkan mesajlar

2008de sigarayı bıraktın dimi. Hah.

Bıraktın. Gidiyosun sabah okuluna, gittin. Giriyosun derslere her şey hoş güzel. Sonra ne oluyo ?

Bam , geometri sınavı. Napıcaz, sıçtık. Çıkıyorsun moral sıfır. Sonra ne oluyor? Sigara.

Sigaraya abanıyon. Abanıyon. Abanıyon. Nooooluyo?

Öksürük devam ediyor, iradesiz oluyon.

Yok abicim. Yok. Napıcam lan ben.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

başlamasaydın abicim
kıçı kırık geometri sınavına değer mi
git kafa at dolaba, harbi daha iyi
hani geodan daha geçer not almadım, alttan sorumluluğum bilen var bunu ben diyorum bak

sınavım kötü geçti, sigaraya abanayım ayakları falan
pek tasvip etmem kişisel olarak. İçiceksen keyfine içicen ne bilym
Sosyal ağlarda paylaş

spor yapıcan, canın istemiyor bir süre sonra. ben sadece kafe ortamında ve bilgisayar başında abartmasam günde 1-2 sigarayla yetiniyorum artık ki 3 senedir içiyordum, 1 hafta spor yaptım, ama gerçekten kendimi tükettim, böylece canım istememeye başladı. zaten kafelerde yasaklanıyormuş gerçekten öyle olursa bırakırım tamamen.

ayrıyeten, spor yapmam zorunlu olmasa asla bırakmam, gerekirse 30 yaşında öleceğimi bileyim.. hiç bir zararı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sen saf mısın devrim? neyin özentisine sigaraya başladın lan sen o yaşta? neyin efkarına? bizim dönemden mezun olan hayvanların özentisine mi?

bırak allasen içmeni hiçbi şekilde açıklayamaz ve savunamazsın öyle bi durumdasın. içmeden önce pisuvara filan sürt sarı kısmını bak bakalım eline alabiliyo musun? bırakamazsan da kafanı direk tuvalet deliğine uzat zaten agsasf. kus rahatla, "sigaraya olan nefretini" afsg.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne nikotin bandı allah aşkına, kaç aydır içiyor ki bu sigarayı? O yaşta tam bağımlı hale gelmesi için ya uzun bir süre içecek ya da günde içtiği paket sayısı baya bir abartmış olması gerek. Ee ikiside olmadığına göre ne bağımlılığı? Tamamen utopianın dediği gibi özentilik ve bir hevesle başlamıştır sonrada kendini kandırıyor "ah bağımlığım" diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...