Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2008de sigarayı bıraktın dimi. Hah. Bıraktın. Gidiyosun sabah okuluna, gittin. Giriyosun derslere her şey hoş güzel. Sonra ne oluyo ? Bam , geometri sınavı. Napıcaz, sıçtık. Çıkıyorsun moral sıfır. Sonra ne oluyor? Sigara. Sigaraya abanıyon. Abanıyon. Abanıyon. Nooooluyo? Öksürük devam ediyor, iradesiz oluyon. Yok abicim. Yok. Napıcam lan ben.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 İçtin di mi bugün okulda.Ben yokum diye yapıyosun di mi.Söz verdik hani bırakıyoduk.Sen sigara bağımlısı değilsin.''Sigarayı bırakamıyorum'' lafının karizmatik olduğunu düşünüyosun.Git ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi geometri sınavı çıkışı işte ya. Sıra yumrukladım sor Mityaya ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hastalık falan üşüşür , yumurta kapıya dayanırsa bırakırım sanırım ben . artık ordan sonra ne olur kısmet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Tanrı sigara içmeni istiyo! sadf nası oluyomus len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 acizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yav said: acizsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ne yapayım abi. Söyle. Ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yarın okulda düello yapıcaz seninle.kazanırsam bırakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sen kimsinde konusuyon balonlu lö lö lö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 başlamasaydın abicim kıçı kırık geometri sınavına değer mi git kafa at dolaba, harbi daha iyi hani geodan daha geçer not almadım, alttan sorumluluğum bilen var bunu ben diyorum bak sınavım kötü geçti, sigaraya abanayım ayakları falan pek tasvip etmem kişisel olarak. İçiceksen keyfine içicen ne bilym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 cidden kralsın Yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kaç yıldır içiyorsun ki afedersin? O yaşta max 1 senedir içiyorsundur. Ben 6 yıldır içiyordum, bıraktım 6 gündür içmiyorum. Arada zor arada kolay ama spordan geldim şimdi, daha az yorulmaya başladım. Kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 O yaşta sigara değil, damardan eroin vurmak gerek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Biz o yaşta eroyini gözden vururduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben 4 yaşında uyuşturucu kullanıp aynasızlardan kaçardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ne yapayım xaenin. öyle diyosun da canım istiyo gene. ne yapayım. paket almasam birileri alıyor ikram ediyor. yanımda içiliyor. canım çekiyor. ne yapayım. haklısın yaş da küçük. ne yapayım söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çekirdek çitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 irade. bahane uydurmayı bıraktığın an sigarayı da bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi kaç kere gelicen dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sen de haklısın be fıratçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 spor yapıcan, canın istemiyor bir süre sonra. ben sadece kafe ortamında ve bilgisayar başında abartmasam günde 1-2 sigarayla yetiniyorum artık ki 3 senedir içiyordum, 1 hafta spor yaptım, ama gerçekten kendimi tükettim, böylece canım istememeye başladı. zaten kafelerde yasaklanıyormuş gerçekten öyle olursa bırakırım tamamen. ayrıyeten, spor yapmam zorunlu olmasa asla bırakmam, gerekirse 30 yaşında öleceğimi bileyim.. hiç bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sen saf mısın devrim? neyin özentisine sigaraya başladın lan sen o yaşta? neyin efkarına? bizim dönemden mezun olan hayvanların özentisine mi? bırak allasen içmeni hiçbi şekilde açıklayamaz ve savunamazsın öyle bi durumdasın. içmeden önce pisuvara filan sürt sarı kısmını bak bakalım eline alabiliyo musun? bırakamazsan da kafanı direk tuvalet deliğine uzat zaten agsasf. kus rahatla, "sigaraya olan nefretini" afsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 spor veya gerekirse nikotin bantı gibi şeylerle dışardan destekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ya ne nikotin bandı allah aşkına, kaç aydır içiyor ki bu sigarayı? O yaşta tam bağımlı hale gelmesi için ya uzun bir süre içecek ya da günde içtiği paket sayısı baya bir abartmış olması gerek. Ee ikiside olmadığına göre ne bağımlılığı? Tamamen utopianın dediği gibi özentilik ve bir hevesle başlamıştır sonrada kendini kandırıyor "ah bağımlığım" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar