adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MOTOR_B 70 GİRDİ TRAFİK_B 76 GİRDİ İLKYARDIM_B 73 GİRDİ girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 LucifeL said: ya bende 16 şubatta ki sınava girecem çok zor mu sınıvlar biraz bilgi verme şansınız var mı? kartdeş 15 tane mi ne deneme var her birisinden onları çöz ve aklında tut tamamdır. ezber yani şahsen ben öyle yaptım bak sözümü dinle yüksek te yapmıştım trafik 95 lerdemi neydi ilkyardım 93 tü motor 98 di sanırım. 17 şubat 2007 de girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hatta dur sonuçları kopyalayayım buraya bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MOTOR_B 98 GİRDİ TRAFİK_B 94 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 e artık az hava atayım var mı beni geçen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 burda olmaz otobanda gelcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ekmek said: Bu staj olayı bize patlamıyor değil mi? 2003 sonu 2004 başı almıştım ben patlamasın diye hala dönüyomu staj geyiği=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 @Voys hocam çok teşekkür ederim. Aslında ben başvurmayacaktım ama stajyer mevzusuna kayıt oldum bakalım alırsam iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bu motoru ezberlemeden olmuyo mu be hacı ya 8 saat kalmış şurda şimdi yap bi kıyak sfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 geçemedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 mike testi ac arkadan butun sıkları işaretle soora soruları oku dooru cevaba bak aklında kalıyo baya saglam sallıyosun ben ole gecmiştim zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kalırsam gerizekalı muamelesi görcem evet. yazın araba hayalide düşcek. calısmalıyım başarmalıyım. ben bu işi yapmalıyım 23 nısan kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yapabilirsin Mike başarabilirsin bunu. azimli sıcan mermeri delermiş. hadi gorelim seni. herkes yapıo da sen mi yapamıcaksın. hadi Mike herkes senden guzel haberler beklio... (gazı verdim hadi otur calıs :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ne diye hortlattınız kardeşim bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar