hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 her class kendi hakkında topic acmıs buda sp ler icin olsun :) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Pinar armory i bu talent-item gem dogru secimmidir yada daha degisik bir talent uygulamak mı gerekir casual takılıyorum arena- bg yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hozceri said: her class kendi hakkında topic acmıs buda sp ler icin olsun :) Böyle bir mantıkla hareket etmek nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 E mantikli aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Baya var ShadowPriest ve Arena başlığı, o yüzden söyledim bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende tuttum bu mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kivirma gangren, geri dondum, ustelik mage ile. Buralar dar sana artik sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 WTS [How to be like Elonia in 5 steps, by Gangren], 1337g Ben druid oynuorum artık ama, Night Elf, GHEYMALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Penthesilea said: Kivirma gangren, geri dondum, ustelik mage ile. Buralar dar sana artik sdfsf umarim fire magesindir. frost kari isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=5520998986984543234&q=seksi+2&total=491&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 İzleyip de SP oynamamak mümkünmü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Gangren ben sana söyliyim yarın bugün yeni açılcak topicleri.. Bıçkın Druid said: Arkadaşlar feral druidim, warrior kesemiorum. Adamlar hem plate giyiyo hem fearları var. Nerf warriors11!1 Görür görmez giriyorum ayı forma dalıorum ölüorum. Talent mi değiştirsem naapsam.. Help pl0x Gölgelerin Papazı said: Agalar shadow priestim, mageleri öldüremiorum. Ne o öyle elemental falan, bi adamların petine bak bi de benimkine. Tam adamı kovalıyorum yine donup kalıorum. Tam arkadan başka biri gelip öldürecek adam donuo. Nerf Nerf Magi!'!1eleven11 Yardımlarınızı bekliorum agalar pls. Korkusuz Savaşçı said: Selam baboşlar huntera karşı pvp taktiği önerir misiniz? Bende plate var, fear var, o da ok atıo ben de ona ok atıorum ama benim canım çok hızlı gidio, neden?? Sonra gelir pet stun atar, ne bu ya dandik pet beni nası stunlar!!??!? Nerf huntersszz. Talent olarak ne önerirsiniz gear falan.. Saolun emeğe saygı, bana yardım edenin terazisini görmeden geçmicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 video ho$.adama ifde raid düzenliyolar banamısın demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bubble boyları unutmayaım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Armoryde görünen talent pvp için garip affinty falan var herneyse şu verilen videoya bakıpda sp oynanmaz karşı taraf çok pro bi allahın kuluda fear kırmazmı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Evet tabiki çok skilled bir player izleyince direk aklınıza gelen hemen o classtan bir tane açmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 o video daki adamda neydi öle adam full mavi yeşil tipleri kesior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 skilled buble boy görsek bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Karıdan dayak yiyenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Yeşil-mavi de olsa karşsındakiler adam videoyu iyi hazırlamış. Bir de koca if'de gearlı adam yoksa o adamın sorunu değildir heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olay yeşil mavi değilde karşıdakiler odun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=bxMRuhMZZVMTdMtRhtVo bu talent hakkında dusunceleriniz nedir? Neler yanlıstır onun yerine neye vermek daha dogru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Shadow focusu alt tierı açmak için kullan sadece ayrıca SW dende 1 tp kısabilirsin sonuç 2 tp kalır shadow power verebilirsin onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ustumde hit rating dusuk bu yuzden silence bile resitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hit cap %99 pvp de kendi lvlin birine 0 hitle vurma şansın %96 dır yani %3 hite ihtiyacın vardır sadece. PS : Ayrıca o resistlerin geneli classların talenttan aldıkları interrupt effectlere dirençden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 shadow power misery ye göre cok daha ustun bi talent bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 -Neiloth- said: shadow power misery ye göre cok daha ustun bi talent bence. Takım arkadaşlarına göre değişir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar