Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok kişi Quo dedi, Quo o zaman. Yarın Mortis kursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 daha 165 :( umarım düzelir bu bi kac güne kadar sonucta bu sadece ce lerin girmiş hali yarın ve öbür gün geleceklerle iyice şişer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya server bos olursa ndım axe serverı bos arkadas sans yokkı bızde acaba olagan ustu hal toplabtısı yapıp hazır yenı baslamısken servermı deıstırsek ne dersınız cok sıkıntı olacak ,bu arada nick im alınmıs yeni nick Draconiac - chaos chosen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 son 15 off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2dk içinde girmiş olcam. Xanthe - Sorceress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben girdim chari yarattim ciktim, aksama falan girecegim sanirim tekrar, nick : luniz .. witchelf actim bi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 su ana kadar kimsenin "Beygir Gücü" dememis olmasi beni üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 muhtemelen yarın ekleneceklerle limitler artar ekmek sanırım şuan için 2k falan demişti veya başka birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben dedim beygirgücü 6 kişi toplayabilirsek kurucam ben /w eladox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: Bence beygirgücü olmalı axedice said: O da olmadı beygirgücü iyidir. Zamanında geleceği göremedik, beygirgucu.comu savunmadık. Hep o yüzden geldi bunlar başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sen oynıycan mı ki le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 quo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet resmen körüm, her halikarda katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 karşıdaki adam onu çözene kadar işi biter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oynıycam tabi. Waiting on WotLK :P Ama obye giremedim, headstart falan da hiç ilgilenmemiştim. Neyse getirsin aral öyle başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eğer ilginç olacaksa ördek olsun guild ismi mantıklı bişi olsun derseniz eclipse olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lotus u kapmışlar. küö ne ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 zuhah adma direk Lotus yapmış , emrivaki yaptıracak ehahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Pisadamlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yok adam yok daha kurucak geçerken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nereden geliyor bilmiyorum da, status quo'dan geliyorsa past tense olsun guildin adı phrasal verb falan hatta hayır bir de destruction kaos maos tzeentch lord of change falan diyoruz, quo ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 status quo olsa ii iyne bi anlamı var. anlamı olmasın dedi arkadaş QUO olsun dedi,i bize QUO Savaşçıları deniyor, deriz. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 CE sahipleri aynı serverlara yığılmasın diye capleri 2k da tutmuşlar yarın artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://vnboards.ign.com/Message.aspx?topic=108599710&brd=22997&start=108599740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 quo hem fonetik hem şekil hem anlam olarak vasat. zaten bu gece kimse yok yalan olur guild. Majesty olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar