elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 331 kişilik sırada 2 client açtım akşam eve geç gidip oynucak arkadaşım içinde sıra tutuyorum,resmen kaynamış olcak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 senaryolara girip köşeden xp renown almaya çalışanlar var afk olup, yapmayın çok küfür yiyorsunuz,üstelik xp ve renown da almıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sparkcaster said: senaryolara girip köşeden xp renown almaya çalışanlar var afk olup, yapmayın çok küfür yiyorsunuz,üstelik xp ve renown da almıyorsunuz en son verılen xp ve renown alınıyor.du ansam zorunlu olarak afk oldum 450 ıken girdim. kosana kadar kazandık.oyun bitti 287 renown 4800 xp aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kaç dkk afk olunca düşüosun ona göre afk olalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hic bir sekilde xp renown almıyorsun combata felan girmediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hımm efe sallıo demekki işkembeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 denerız aksam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 demin yine 6 tane destro healer 3 order healer tarafından outheallanarak büyük bir başarıya imza attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 SAyıdan ziyade ranklar önemli olabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 rankle de alakasız, ben rank 12'de daha fazla healledim rank 22+ dest'lerden WP ile. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bizimkilerin rankları fazlaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben çok görüyorum shamanları uzaktan bana kitlenip dps yapmaya çalışıyolar... iyide oluyo otomatik targeta geliyolar kalabalığın aradan healer seçme derdinden kurtulmuş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 degerli yöneticiller bu başlık taki 67 sayfa okunazmaz halde silip sıfırdan açılsa adınada geyik başlıgı dense güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 e zate amaç bu serverda oynayanalrın kendi aralarınad geyik yapması bilgi paylaşması tanışması vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 efe de tutturmuş bana dio ki rank in ufak ne işin var tor anroc da ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yok lam tam sınırdasın 21 yanı onden seyettıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 72.500 dmg gördüm plz thanks to calamity aoe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 invadoria dışında başka türk guildi var mı bu serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Görmedim hiç, en azından Türk adlı bir guild yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aha elonia senmisin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Dworgiada sensin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi yeni gördüm adını nabim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 server da ki bw ve sorc nüfusu inanılmaz yahu.. dün nerdeyse butun t2 lerde, 4 er 5 er bw ve sorc vardi. Ben adamların grubuna erişemeden öldüğüm için bi mdps olarak, durup seyrettim bütün combatlari öyle kahvemi yudumlayarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 guild arıyorum, bu server da olan arkadaşlar benimle oyunda iletişime geçerse sevinirim. nick: Buzzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar