Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 264 kişi order 23 dakika dedi :) vallahi bir yrm saatlk dizi bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 geliom bende sorc acacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Khaldun - Marauder sırada bekliyorum whisp mhisp atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 axe bite a gelin hiç sıra yok çat die girioz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 İnternet gitti, patch baştan başladı error verip. Telekomu aradım noluyoruz diye, santral çalışması var dediler. Şaka gibi gerçekten, şaka gibi. Ama 9 dakikada %24 oldu, topluyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Niye en kalabalık server ı seçtiniz ki kendinize işkence ediyorsunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 axe bite pass gayet güzel orda oynuyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ellun adında shadow warrior açtım... varmı high elf oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 şimdi guild varmı guild sıkıldım ben dag bayır konusmadan sohbet etmeden kosmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Vexen - sorceress rank 7 oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi bende 8 oldum gittim orcların mekana paso rvr :D elflerin rvr si cok kotu bea orclarınki veri nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Darksun said: Niye en kalabalık server ı seçtiniz ki kendinize işkence ediyorsunuz =P en çetin savaşların geçeceği yer olduğu için ama sırası cidden katlanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Darksun said: Niye en kalabalık server ı seçtiniz ki kendinize işkence ediyorsunuz =P Sen nerdesin bakiim? Order düşünüyosan Axe Bite a bekleriz ;) Rakip server topiğini bombalarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 battle of ekrund, heleki kazanan taraftaysanız cooook xp veriyo, paso yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mount rank kaçta ve nasıl alınıyo bilen varmı? bide şu tier olayı nedir yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Karak-norn diye bir yerde açtım, gelirim orayada nasılsa tek başıma takılıyorum burda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 vay anası 418. sıradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 mount rank 20 de alıonıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Rank 20'de aliniyor, %50 speed increase, rank 30'da alinan iste %75 speed increase veriyor, R20 mount 15 golddu yanlis hatirlamiyorsam, The Inevitable City'de mount vendorlar var oradan alinabilir. Magus'lar tepsiye biniyor yine bu arada, soyleyeyim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce'lerde insanlık tarhiinin, hatta bütün kozmoz'un en sux aletine biniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aaa 2 tane mount mu koydular oyuna rank20 ve rank 30 mountu die -.- meh! ne güzel diodum 20 de mountu aliosun sonra mount derdi kalmio die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 cucelerin aleti cok komik gordugumde koptum ayakları sallanıyo bide havada heuhe ama baska ne verilebilirdi bence keciden daha guzel olmus ama sesi pırpırpır repeat ediyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 survivabilitysi yüksek dps'er sayarmısınız üçbeş tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tank olup dps gidebilirsin, tankların iki elli silahlarla dps olayı oluyor genelde. Survivabilitysi iyi tabii ama dps ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Marauder var chaos tarafında, saglam dps witch elf'e falan göre daha çok dayanıyor. Warrior priest/disciple of khaine benim tecrübelerime göre focus fire yemezse iyi dayanıyor. Zira melee dps yaparken heal da atabiliyor. Ranged dps diyorsan magus/engineer fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sıra olayı bi yormaya başladı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar