Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternet gitti, patch baştan başladı error verip. Telekomu aradım noluyoruz diye, santral çalışması var dediler. Şaka gibi gerçekten, şaka gibi.

Ama 9 dakikada %24 oldu, topluyo demek ki.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Niye en kalabalık server ı seçtiniz ki kendinize işkence ediyorsunuz =P

en çetin savaşların geçeceği yer olduğu için ama sırası cidden katlanılır gibi değil.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Niye en kalabalık server ı seçtiniz ki kendinize işkence ediyorsunuz =P

Sen nerdesin bakiim? Order düşünüyosan Axe Bite a bekleriz ;)

Rakip server topiğini bombalarım :P
Mesaj tarihi:
Rank 20'de aliniyor, %50 speed increase, rank 30'da alinan iste %75 speed increase veriyor, R20 mount 15 golddu yanlis hatirlamiyorsam, The Inevitable City'de mount vendorlar var oradan alinabilir. Magus'lar tepsiye biniyor yine bu arada, soyleyeyim sdfs.
Mesaj tarihi:
cucelerin aleti cok komik gordugumde koptum ayakları sallanıyo bide havada heuhe ama baska ne verilebilirdi bence keciden daha guzel olmus ama sesi pırpırpır repeat ediyo gibi.
Mesaj tarihi:
Tank olup dps gidebilirsin, tankların iki elli silahlarla dps olayı oluyor genelde. Survivabilitysi iyi tabii ama dps ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Marauder var chaos tarafında, saglam dps witch elf'e falan göre daha çok dayanıyor. Warrior priest/disciple of khaine benim tecrübelerime göre focus fire yemezse iyi dayanıyor. Zira melee dps yaparken heal da atabiliyor. Ranged dps diyorsan magus/engineer fena değil gibi.
  • Yeni Oluştur...