Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burada kurulacak olan pati guildinde kimler var şimdi, normal start sonrası kaç kişi oynayacak falan fistan.

Ben kasım gibi, tbc progress raidlerim bitince geleceğim çok büyük ihtimal; belki satar 1-2 hafta erken gelirim ama sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Ahaha adam hala progress felan uğraşıyo.
Pati guildi diye bişey yok şu anda ben kendi kafama göre bi guild kurucam dediğim gibi 6 7 kişi olsak haberleşip rvr yapıcak yeter.
Mesaj tarihi:
Abi ciddi den kastın hardcore oynamaksa hayır hardcore oynamicam ben.
Ama rvr pq da ciddi olmak diyosan evet ciddi 6v6 rvr yapıcaz(yani adam gelirse guilde)
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Abi o kadar ters bi yere çekmişsiniz ki, tamam benim lafım biraz havada kaldı ama alınan alınır diye isim vermemiştim ben, lafım absoya felan değildi zaten dün ben kendisiyle konuştum PM den. Ayrıca söyliyim hedef göstermeniz hiç hoş değil.

Niye tepki gösterdiğimi anlamamış bazı arkadaşlar onu da söyliyim.
Oyunun açıldığı ilk dakikadan beri insanları toplamaya çalışıyorum guild biran önce kurulsun level alsın diye ama dc ler yüzünden kuramadık bir türlü. Dün tam 5 saat şehirde durdum dc yiyenlerin yerine parayla adam aldım guild kurulsun diye dile kolay 5g para harcadım ki train olamadım level atlayınca hiç param kalmadı ciddi ciddi. E şimdi kusura bakmayın da ben o kadar uğraştıktan sonra adamın aa orası daha kalabalıkmış diyip oraya gitmesi sinirimi bozdu. Dün saçımı başımı yoldum resmen 9 kişi felanız bi giriyolar bi düşüyolar oyundan böyle lunaparklarda çekiçle deliklerden çıkan kafalara vurmaya çalışır gibiydi. Ha düşen arkadaşları suçlamıyorum yapabilecekleri bişey yoktu sonuçta.

Her neyse pati guildi yalan oldu, ben kendi kafama göre bi guild kurucam 6 kişi olursa yeter beraber oynicak.

bu yazı da gümbürtüye gitmesin.
Mesaj tarihi:
Tabiki olcak onlar.
Ama benim yapmak istediğim şey fg olarak takılmak. Asıl eğlenceli rvr fg olarak yapılan çünkü tek grupla 1.5 2 grup kesmenin tadı bambaşka.
gönül isterdi daocdaki gibi 8 kişiyle 50 60 kişi kesmek mümkün olsun ama olmaz burda.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Ekmek said:
Abi o kadar ters bi yere çekmişsiniz ki, tamam benim lafım biraz havada kaldı ama alınan alınır diye isim vermemiştim ben, lafım absoya felan değildi zaten dün ben kendisiyle konuştum PM den. Ayrıca söyliyim hedef göstermeniz hiç hoş değil.

Niye tepki gösterdiğimi anlamamış bazı arkadaşlar onu da söyliyim.
Oyunun açıldığı ilk dakikadan beri insanları toplamaya çalışıyorum guild biran önce kurulsun level alsın diye ama dc ler yüzünden kuramadık bir türlü. Dün tam 5 saat şehirde durdum dc yiyenlerin yerine parayla adam aldım guild kurulsun diye dile kolay 5g para harcadım ki train olamadım level atlayınca hiç param kalmadı ciddi ciddi. E şimdi kusura bakmayın da ben o kadar uğraştıktan sonra adamın aa orası daha kalabalıkmış diyip oraya gitmesi sinirimi bozdu. Dün saçımı başımı yoldum resmen 9 kişi felanız bi giriyolar bi düşüyolar oyundan böyle lunaparklarda çekiçle deliklerden çıkan kafalara vurmaya çalışır gibiydi. Ha düşen arkadaşları suçlamıyorum yapabilecekleri bişey yoktu sonuçta.

Her neyse pati guildi yalan oldu, ben kendi kafama göre bi guild kurucam 6 kişi olursa yeter beraber oynicak.

bu yazı da gümbürtüye gitmesin.

merak etme gitmez... ben yaşadım o anı... unutturmam kimseye
Mesaj tarihi:
Yoo değil, yalan mı söyleyeceğim bi de lol
şu an yine 5g var cebimde level 15 im ss koymamı ister misiniz?
bütün pq çantalarından para alırsanız 7 8 saatte kasabilirsiniz 5 6 gold.
Mesaj tarihi:
draedan said:
5g nasil kastin o surede, bize de soylesene biz de yapalim. Lvl kacta o kadar para yaptin ? Ben lvl 10 oldum, cebimde 1g var da.

Sen yerdeki lootları almaya devam etmezsen daha fazla olmaz zaten Sencercim. ;)
Mesaj tarihi:
bunu bugün bende 3 defa yaşadım sağlam bir hero kestik 2 sefer +500 ile girdim zarlarda 60 ve 9 geldi yuh artık dedim dereceye bile giremedim haha

aquila said:
2 gun guildsiz duramadiniz mi? serverlar duzelince kurulurdu rahat rahat. ayrica ilk 3te bitirdigim her pqda zar atisi sonunda sonuncu oldum, boyle izdirap olmaz.
Mesaj tarihi:
Yaw hemen vazgecmeyin oyle ,acarız bir guild, da şahsen ben hala CE bekliyorum gelecek ,ingiltereden sozde arkadaş eline gecince kutuyu gonderecek ,oda uzun iş anlaşılan.En sonunda turkiyede cıktıgı gün alırım bir normal ,onla takılırız artık.Da benim gibi bir ton adam da vardır burda.Acılır bir guild adını da Ante Mortem Teklif ediyorum. :)
  • Yeni Oluştur...