cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Theghosthand said: .Animedeki her eleman ucube yalnızharbi lan doğru düzgün eleman yok animede en son cıkan doğru düzgün olur diyordum onunda kolu bacagı yok garip bise :S hele asıl kahramanın kaşlar cok fena :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 http://www.mtv.com.tr/pid_227_MTV_TR_ANIME_GECESI_-_HELLSING Hellsing dün gece başlamış tekrarı Cumartesi gecesi TV'de, onda da kaçırırsanız web sitesinde olacak. Teşekkürler MTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 alucard'ın türkçe seslendirmesini çok merak ediyorum. :) acaba bundan sonra ne verecekler, devam ederler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Devamı için istek mail bombardımanına tutabiliriz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sam said: alucard'ın türkçe seslendirmesini çok merak ediyorum. :) acaba bundan sonra ne verecekler, devam ederler umarım. 1- Polat Alemdar ve Genco'nun seslendirmesini yapan adamı koyarlarsa çok süper olur 2- Hellsing sonrası Gundam SEED koyarlarsa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sam said: alucard'ın türkçe seslendirmesini çok merak ediyorum. :) acaba bundan sonra ne verecekler, devam ederler umarım. Alucard'ın türkçe seslendirmesi süper olmuşta Integra Hellsing'in sesi çok yaşlı duruyor halbuki orjinalde ablamız gayet gençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Integra Hellsing in seslendirmesini her kim yaptıysa sesi burnunu kapatmış ta öyle konuşuyo gibi çıkıyo. (Tabi öyle seslendirmiş te olabilirler ama güzel değildi bence) Alucard güzeldi ama, onu hiç yadırgamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kaçırdım tekrarları, acaba net'te yayınlamayacaklar mı bu sefer hellsing bölümlerini? bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ben netten yayınlarlar diye tahmin ettim yanıldım. Sanırım MTV Türkiye'ye bir mail yollama etkinliği yapmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hellsing i dublajı çok merak ediyorum 22 20 de başlicak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ya bu saat biraz erken korku teması için, tv meşgul oluyor maalesef. :/ şöyle bir mesaj atılmış gerçi hellsing'in videolar sayfasında: said: mias 20.01.2008 19:22:21 PM- program sayfasına http://www.mtv.com.tr/pid_227_MTV_TR_ANIME_GECESI_-_HELLSING adresinden gidebilirsiniz. Bu haftadan itibaren de yayınlanan bölümleri sitemizdeki video->anime kategorisinden izleybilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hiç beğenmedim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 beğenmedim bende alucardın sesi güzel ama gerisi güzel olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bence yeterince iyi olmuş hepsi, anime'de de yaşlıca bir sesi vardı integra'nın. bundan iyisi can sağlığı, hellsing'in bir türk tv'sinde yayınlanabilmesi bile yeterince büyük olay benim için. :) anime'e olan ilgiyi ve merakı biraz da olsa arttıracaktır meşhur anime'ler yayınlanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 umarım yasaklama felan gelmezde yıllarca böyle devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 reklamlarda yeniden gördümde tarihine dikkat etmedim,tekrarı yayınlanacak sanırım hellsing'in , ne zaman ya bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cumartesiyi pazara baglayan geceyarısı 00:00 tekrarları oluyor once 2 bolum basilisk sonra hellsing baslıyor hellsing in seslendirmesini beyenmedim alucard hic olmamıs onceden seyrettim diye galiba kılısedekı rahıp vampire serseri diye bagırması bana direk ortaokul din hocamı hatırlattı bide orjınaldeki "punkkkkkk" diye bagırmasıyla karsılastırınca olmamıs basiliski onceden seyretmedim ama seslendirmesi hosuma gitti hic sırıtmıyor seslendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 e kendinle çelişmişsin? önceden seyretmediğin için sırıtmamış gelmediğini nerden biliyorsun? (:P) ne deseydi "ADAM OL AKLINI ALIRIM PANKK" mı deseydi ayrıca alucard? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aslında banada onceden seyretmedigim icin basilisk in seslendirmeyi guzelmis gibi geliyor bide karakterlerin tonlamasını ıyı oturtmuslar muhtemelen orjınal seslendirmedeki gibidir ses tonları konusma tarzları hellsing de dedıgım olayı hıssetmedim alucard ın konusma tarzı tonlaması bıraz tuhaf geldi kılısedeki olayda orjınalde rahip vampire sinirli bisekilde son heceyi vurgulayarak "punk" diye bagırması nerde turkce seslendirmeki "serseri" nerde ama seras ın seslendirmesi iyiydi ne olup bittiginden habersiz masum kız konseptine gitmis seslendirme ne yazıkkı integra olmamıs alucard la aynı nedenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 iyi haber: Hellsing internette kötü haber: internetteki bölümleri tam ortasından kesmişler (1. bölüm Seras'ın Alucard'a ateş ettiği yerde bitiyor, şu efsane rahip muhabbeti yoktu yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yeni bölümleri ekleseler bari basilisk falan kaldı gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bugün Hellsing'in ilk parçasını izledim,üç bölümlük.Öh dedim mtv de 12den sonra yayınlanmasına şaşmamalı,gore öğeleri hayli hayli (gerçi 13+ demişler) "Nerede o eski vampirler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben bu hellsing i alucard dışında pek sevmiyorum çekici gelmiyor 2 kez izlememe rağmen sonundan hiç birşey anlamadım belki ondandır :D 3. kez türkçe izliyorum belki bu sefer birşeyler anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ortasından sonrası manga yetişmediği için uydurma filler çünkü. o tipsiz kötü normalde yok mangada mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar