Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mtv Anime Gecesi

Dev

Öne çıkan mesajlar

ya bu saat biraz erken korku teması için, tv meşgul oluyor maalesef. :/

şöyle bir mesaj atılmış gerçi hellsing'in videolar sayfasında:
said:

mias 20.01.2008 19:22:21 PM-

program sayfasına http://www.mtv.com.tr/pid_227_MTV_TR_ANIME_GECESI_-_HELLSING adresinden gidebilirsiniz. Bu haftadan itibaren de yayınlanan bölümleri sitemizdeki video->anime kategorisinden izleybilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yeterince iyi olmuş hepsi, anime'de de yaşlıca bir sesi vardı integra'nın. bundan iyisi can sağlığı, hellsing'in bir türk tv'sinde yayınlanabilmesi bile yeterince büyük olay benim için. :)

anime'e olan ilgiyi ve merakı biraz da olsa arttıracaktır meşhur anime'ler yayınlanırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesiyi pazara baglayan geceyarısı 00:00 tekrarları oluyor once 2 bolum basilisk sonra hellsing baslıyor

hellsing in seslendirmesini beyenmedim alucard hic olmamıs onceden seyrettim diye galiba kılısedekı rahıp vampire serseri diye bagırması bana direk ortaokul din hocamı hatırlattı bide orjınaldeki "punkkkkkk" diye bagırmasıyla karsılastırınca olmamıs

basiliski onceden seyretmedim ama seslendirmesi hosuma gitti hic sırıtmıyor seslendirme
Sosyal ağlarda paylaş

aslında banada onceden seyretmedigim icin basilisk in seslendirmeyi guzelmis gibi geliyor bide karakterlerin tonlamasını ıyı oturtmuslar muhtemelen orjınal seslendirmedeki gibidir ses tonları konusma tarzları

hellsing de dedıgım olayı hıssetmedim alucard ın konusma tarzı tonlaması bıraz tuhaf geldi kılısedeki olayda orjınalde rahip vampire sinirli bisekilde son heceyi vurgulayarak "punk" diye bagırması nerde turkce seslendirmeki "serseri" nerde ama seras ın seslendirmesi iyiydi ne olup bittiginden habersiz masum kız konseptine gitmis seslendirme ne yazıkkı integra olmamıs alucard la aynı nedenden
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...