falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Sen şanslısın Kingpin... :D Bende TEK tuvalet var alışmerkezine falan gitmeyi düşünüyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mecburen tuz ruhu numarasını deniycem ama tuz ruhunu nerden bulcam daha önce hiç ihtiyacım olmadı :D Tavsiye verebilicek birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 geçen tıkandı banyonun gideri, şöyle açtım. 1 adet 1 L lik tuz ruhu biraz çamaşır suyu ilk önce ağzımı yüzümü tıkadım iyice fazlalık suyu viledayla aldım iyice sonra tuz ruhunun hepsini gidere döktüm sonra üstüne çamaşır suyu döktüm biraz sonra kaçtım dostum anlıyomusun kaçtım kaçabileceğim kadar uzağa kaçtım 1 saat sonra geldim kirden lekeden eser yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 musun ayrı fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 musun yapışmıştı işte tuz ruhuyla ayırdım sjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oha her işe yarıyor demek. bir de mr muscle vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o mr muscle bişiye yaramaz klozet bu lavabo degil mscle nın üstüne kaynar su dökmek lazım lavaboda bunu yapamayız zaten su var orda :D ayrıca Fade arkadaşım Tuz ruhu nu nereden bulabilirim ? Gidip alıcam yani başka çarem yok Sabah komşuyla falan hallettim herşeyimi ama.. bende insanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 önce sopayla belini kırın arkadaşlar. ardından tokmakla falan girişirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fitili çok kısa bi torpil at içeri sdfs (torpil kısa olsun ki, düştüğünde ıslanıp sönene kadar patlasın. Ya da atar atmaz kaçama ordan, üstünü başını kob götürsün.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bilim & Teknik kısmından cıka cıka bu sonuclar mı cıkıyor Sopa ile klozet in belini kır falan ? :D Biz bilim yapmayalım arkadaş sorun u gidermek için tesisatçı cagırmak istemiyorum okadar önemli bişi oldugunu sanmıyorum ayrıca yok mu aranızda tesisattan anlayan biri ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bilimin bile çözüm bulamadığı bir sorun bu, illa ki o tamirci çatalını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abi tel bulacaksın, öyle inşaat teli falan değil, kalın galvaniz tel krom tel falan var o işler için, hatta sırf o iş için hırdavatçılarda satılan şeyler var, tuvalet açmak için tel de, salacaksın deliğe, ittire ittire canın caıkacak ama açacak sonuçta, arada döndürtücen teli, en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 falcon said: ayrıca Fade arkadaşım Tuz ruhu nu nereden bulabilirim ? seçkin marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fade değilim ben fedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 SAKSI DEĞİLİM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kostik. kilosu 2 milyon. açamayacağı şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tuz ruhu al porçöz al hepsi marketlerde vardır orda yoksa deterjancılarda vardır.Adama git çok pis sıçmışım tıkadık deliği bana ordan en kuvvetlisini ver de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tuz ruhu alma hem pahalı hemde tam verim alamazsın. kostik kullanırsan ilk günki gibi olur.yazılmış olabilir sayfaları okumadım söyliyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tuz ruhu pahalı değil ya. 1 l 1.5 a aldım ben. üstüne de 50 mg çamaşır suyu döktüm. ölüyodum ama açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tuz ruhunu aldım bakkal da satılıyormuş :D adama sordum nerden bulabilrm diye var bende dedi verdi direk :D ama tuz ruhu biraz daha ii yapar diye umuyordum Sifonu cekince 9-10 dk ya gidiordu önceden su Tuz ruhu olayını yaptıktan sonra bu süre 15 dk ya falan cıktı daha kötü oldu gerçekten.Of Of istanbul Beylikdüzü-Hadımköy civarlarında tanıdıgınız ucuza halledebilicek bi tesisatçı var mı? böle basit bişi için tesisatçı cagırmak istemiordum ama çare yok gibi... :D Ha şey ama tuz ruhunu döktükten sonra bi anlamı varmı bilmiorum ama su gidiyor gibi azalıor sonra bi anda kalıyor sorun daha derinde sanırım çifte tıkanıklık falan :P birincisi hallolmuşta olabilr tabi böle bişiolma imkanı varsa.. :D daha önce bi yerde duymuştum eger boşalırda bi anda durursa sorun daha derinde kanalizasyon sistemine yakın diyordu sanırsam. --- Gomenne Fede. Sanda Fade dememeliydim :) --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abi o zaman pompala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 önce mont al bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Pompala ? yahu gerçekten bi türlü anlamıyorm Alafranga tuvalet nasıl pompalanır ? :D:D elaidi said: önce mont al bi tane. Mont olayına hiç girmiyelim bence.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 büyük pompa alacaksın. mutfak lavabosu pompası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ayrıca ne biçim sıçmışsın tuz ruhu bile çözememiş yuh sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar