Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythos

PhysX

Öne çıkan mesajlar

2 gündür oynuyorum bende baya hoşuma gitti, işte ob da devam ederim sonrasında da atal aptal cash shopa bağımlı etmezlerse oyunu oynarım belki :)

stam 2000/2000 diye bi olay var bitince dungeon yapılmamıyormuş, beta süresince aktif değilde sonrasında koyarlarsa kimse kalmaz oynayan heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

key falan gerek yok yarın open beta başlıyor zaten

ilk TUR serverında oynadım in cin top oynuyodu double xp çalışmıyordu
ENG serverına gelin OB başlayınca beklerim yardımcıda olurum lvl 22 falanım şu an
Oyun cidden çok iyi ama maalesef f2p zaten OB bitince devam etmem ben malum adamlar cash shop için türlü taklalar atacak. adam gibi box yapıp satsa ufak tefek cash shop da görünüm amaçlı itemler satsa eyvallah, stamina diye bir olay var eğer OB sonunda aktif ederlerse gg :) kimse kalmaz oynayan.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel oyun. Diablo oynuyormuş gibi hissettirdi. Ufak tefek sorunlar var olsada baya başırılı grafik ve oynanabilirlik açısından.

Craft sistemi karmaşık geldi. Para kazanmak zor geldi :P Türkçe dil seçeneği ile girmeyin çinceden birşey anlamıyorsunuz. Çünki açıklamalar çince questler ingilizce zoneler türkçe :P
Sosyal ağlarda paylaş

oyun fena değilde daha çok geliştirilmesi lazım her class 1 skille oynuyor nerdeyse lvl23mü 24mü ne oldum bıraktım daha mana/health pot içmedim pyro oynuyorum
cinderwall al burning collosus al tamam bitti başka bişi yok
skiller çok yetersiz bide paso bölge değiş travel ile ordan oraya quest al git bayıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...