Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 nerede giriyoruz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 CB3F_wAuWa4gPv5 Bu keyi kullandım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Burdan kaydoluyorsun http://www.mythos-europe.com/en/mmo Burdan keyi giriyorsun http://www.mythos-europe.com/en/betakey,enter.html?sec=2 Burdan da clientı indiriyorsun http://download.frogster.de/Mythos/Clients/Mythos.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 alın taze key benden de CB3F_P2gXhFpFm1 CB3F_nwceaeALnz CB3F_AgXpzAKnWg CB3F_TSuR2RrkGq CB3F_t5fsscaKgX CB3F_kAL4RfYLcB CB3F_hqA4ycw35R CB3F_S7KkgadXe3 CB3F_VNrMGgCvtp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 çoğu f2p mmolardan iyi ama yine de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.mythos-europe.com/tr/mmo Yerim seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 gündür oynuyorum bende baya hoşuma gitti, işte ob da devam ederim sonrasında da atal aptal cash shopa bağımlı etmezlerse oyunu oynarım belki :) stam 2000/2000 diye bi olay var bitince dungeon yapılmamıyormuş, beta süresince aktif değilde sonrasında koyarlarsa kimse kalmaz oynayan heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Abiler beta key fazlası olan olursa bana pm lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lol bütün kullanıcı adlarım alınmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 key falan gerek yok yarın open beta başlıyor zaten ilk TUR serverında oynadım in cin top oynuyodu double xp çalışmıyordu ENG serverına gelin OB başlayınca beklerim yardımcıda olurum lvl 22 falanım şu an Oyun cidden çok iyi ama maalesef f2p zaten OB bitince devam etmem ben malum adamlar cash shop için türlü taklalar atacak. adam gibi box yapıp satsa ufak tefek cash shop da görünüm amaçlı itemler satsa eyvallah, stamina diye bir olay var eğer OB sonunda aktif ederlerse gg :) kimse kalmaz oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Güzel oyun. Diablo oynuyormuş gibi hissettirdi. Ufak tefek sorunlar var olsada baya başırılı grafik ve oynanabilirlik açısından. Craft sistemi karmaşık geldi. Para kazanmak zor geldi :P Türkçe dil seçeneği ile girmeyin çinceden birşey anlamıyorsunuz. Çünki açıklamalar çince questler ingilizce zoneler türkçe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 open betadan sonra wipe var, 26 mi 28 nisani ne surumu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 eng sunucuda oynayım dedimde lag spike lar delirtti. tr serverında gayet rahat takıldım. oyun fena değil ama keşke haritalar daha geniş olsaymış. sürekli o haritadan buna ışınlanma biraz konsepti baltalamış. diablodaki gibi zindanlara mapten girebilmek daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şu anda kapalı serverlar betamı bitti ne zaman açılıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 az once girdim acikti.. 1 dakika oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 heh bende şimdi girebildim, oyun mükemmel gibi duruyo ama lag fırtınası yedim düz edit: türk serverı ayrıymış tamam pardon :p edit2: yine laglar shitstorm neyse bu oyun yaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyun güzel de,yayıncı firma b.. çıkardı.26 nisanda karakterler tekrar silinicek.Daha skiller bile türkçe olmamış kalkmış ob yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oyun fena değilde daha çok geliştirilmesi lazım her class 1 skille oynuyor nerdeyse lvl23mü 24mü ne oldum bıraktım daha mana/health pot içmedim pyro oynuyorum cinderwall al burning collosus al tamam bitti başka bişi yok skiller çok yetersiz bide paso bölge değiş travel ile ordan oraya quest al git bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 noktalama olmayınca nefesini tuttuğunu düşünerek okuyorum ve ben de nefesimi tutuyorum okurken. beni öldürmek mi istiyosun nefessizlikten? bir daha bunu yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ok şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ohhh nefis cikti oyun pitipiti oynuyorum, tam aradigim seydi. Isde evde kasmadan eglen dur.. Bakalim ilerde neler olacak keske subs olsa aylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Evet başlarda güzel geliyor fakat ilerde tekdüzelik sıkıyor. En kötü ihtimal 1-2 gün oyalar Kanuni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Beni 4 saat falan oyaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Betasindaydim zaten ben, su an icin aradigim sey bu tip bir oyundu gir item dungeon kas cik, nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar