BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bana acc bile vermedi :D zordu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yok ben çok rahat aldım ama baya geç indiriyo hala bile indirmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Oyun güzel. diablonun aynısını şirin grafiklerle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bide bu 7 Ocakta betadan çıkıp normal a döndüğü zaman ücretlimi olacakmış bilginiz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 [email protected] ==> 2 gün kaldı olsun deniyicem! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fx 5200 , 512 mb ram giriş ekranını bile kaldırmadı. ağaçlar sallanırken bile kastı öyle kastı ki login'e tıklayamadım (td) sinir olup sildim gidip diablo 2 aldım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Var mı halen betada olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 5 gün önce kaydoldum ama gelemedi bi türlü mail.Davetiyesi olan varsa banada lütfen [email protected] güsel bişeye benziyor denemek isterim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ohooo, 2 haftadır bekliyorum ben, 5 gün ne ki :p Yakında OB geleceği için invite sistemi kalkmış diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 3 gün önce beta account için başvurdum. feci halde diabloya benzeyecek belli. bakalım nasıl bir oyun F2P için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 2 Mail ile başvurdum... Heyecanla beklemekteyim. E; sonuç olarak çıkmaz demeyin şansınızı deneyin durumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 flagship yaptiysa oynamam ben. hellgate neydi oyle ya hala aciyrum parama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bu parasız ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Splack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Oyunun yapımı süre belirtilmeden durduruldu (Bkz Anasayfa).. hep beraber agliyoruz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 flagship batinca haklarini satin aldi hanbit.. simdide closed beta icin tekrar basvuru aliyor. closed betasinda iken diablo tarzina en yakin oyunlardan birisi gibiydi benim icin. her ne kadar karanlik tarz yerine daha normal bir tarzi benimsese de meraklisi icin tatmin edici olabilir. http://www.mythos.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 üzülmüştüm iptal oldu diye,güzel habermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 İyi olmuş ya :) Sitelerinde ki müzik güzelmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Redbana US is ready to relaunch almost-forgotten MMO Mythos in the US. New closed beta registration has started and the publisher is currently recruiting participants through the official website. Mythos was in beta stage about a year ago. The developers added content in nearly every part of the game. Currently they are busy with working on re-working and upgrading a number of different areas, introducing new weapons and armor, new quests, and new races and classes. http://www.mythos.com/Game/ http://www.youtube.com/watch?v=j8PNd0KRVZs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mythos ile ilgili yeni bir fragman yayınlandı. Flagship uçtuktan sonra yapımcı şirket Hanbitsoft olmuş. Siteye ekledim ufak yazısı ve fragmanı, merak edenler tıklayabilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 epey hoşuma gitti listeye aldım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 geçenlerde yeni versiyonunun betası yapıldı. oynayan oldu mu? bence harika birşeye benziyor da adamlar hiç reklam yapmadığından betalar bomboş geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 2 sene once kadar flagship hazirlarken betasindaydim eglenceli idi klasik action rpg diablo tarzinda daha sirini idi. simdi daha da gelistirmislerdir diye umuyorum. free to play olacak simdi o korkutuyor adami. guzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ne kadar hack n slash manyağı olsam da f2p oyunların suratına bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aha closed beta key gelmis tekrar bir bakalim nerden nereye gelmis veya gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Guzel oyun , buyrun closed friend beta keyleri CB3F_MDkb87M76Y CB3F_NJnz1t2Fsc CB3F_tgc4eY27vD CB3F_2enr5TbvBD CB3F_rb3NVJpzgR CB3F_heEvRK1T2L CB3F_4dL3M4Pz9p CB3F_muR5s8u1aU CB3F_dwhTP3ALw1 CB3F_wAuWa4gPv5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar