adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Kim nereye gittiğiyse yazsın (ortamını,fiyatlarını,bidaha gidilebilir mi tarzında) herkez bilgilensin herhangi bi özel günde ona göre tercih yapsın. Mesela ben evime arkadaşlarımı çağırdım fiyatlar iyiydi ortam fena sayılmazdı ama bidaha gidilmez herhalde gelmeyin bize hafueahfuae:D
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sheraton'a gittik. 500 kişilik yere 1500 kişi doldurmuşlar boku çıkmış olayın. Ayrıca sınırsız içki denilen yerde saat 12:30'da şarap dışında içki kalmaması da cabası. Sakın gitmeyin; kapısından geçerken tükürün, bomba atın.
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 rumeli hisarı boğazda ev =) 2 kasa bira 5 şişe votka becherovka (?) gin
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Holy said: Sheraton'a gittik. 500 kişilik yere 1500 kişi doldurmuşlar boku çıkmış olayın. Ayrıca sınırsız içki denilen yerde saat 12:30'da şarap dışında içki kalmaması da cabası. Sakın gitmeyin; kapısından geçerken tükürün, bomba atın. sen ciddimisin? oraya gitmeyi düşünüyoduk bizde son gün vazgeçtik
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 SAKIN! Gerçekten boşa harcayacak paranız varsa bana verin ama oraya gitmeyin. Önümüzdeki bir 40 yıl Sheraton'a girmeyi bile düşünmüyorum açıkçası o kadar rezalet bir ortamdı.
Syn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Benim arkadaşlarım bedavaya girmiş valla sheratona bildiğin karambolmüş orası,işte kız arklarımdan biri girmiş galiba,güvenlik bişi dememiş.Geride kalanlarda biz onunlayız felan ayağına yatmışlar bedavaya girmişler
tellos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abi hakkaten bu yılbaşı herkes de ordaymış ya, patlıyacagı belliydi oranın:D
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aileyle Ev Eş-dostla Sardunaki (Karşıyaka'da bir rum meyhanesi tadında bir yer) Kankazonlarla-Tapas Rock Bar Kuzenlerle-Berlin's Club Evet İzmir'de hareketli bir yılbaşı gibi bşi,ama mekanlara girmekten para kalmadığı için adam gibi bşiler içemedim. hehhü
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çubuklu hayal e gitmeyin yılbaşlarında. iyi hoş aslında da 500 kişilik yere 15,000 kişi alıyorlar.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 BulletRide said: Evet İzmir'de hareketli bir yılbaşı gibi bşi okadar hareketliydiki İzmirde nekadar amele/kıro tipli insan varsa Alsancağa raid yapmış durumda idiler.:D haha Uğrak Rock barda yıl başı sonra ise alkolun hafifden gelişi ile thePub da Tecno ile kopuşlar. :) valla 2 mekan 30 ytl mal oldu. 4 sek votka 4 enerji +votka 1 rus votkası 5 bira Sonuç lanet olsun ki sarhoş bile değildim.verdiğim paray acıdım ağladım.
Afush Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kertenkel said: becherovka (?) becherovka..keşke biz de de olsaydı.Nerden buldunuz?Birileri çek cumhuriyetinden falan mı getirdi? Bornova'da öğrenci evi..Lise grubu çekirdek kadro toplanması..Süperdi. içkilere gelince. smirnoff apple istanblue binboa portakal scotch whiskey malibu biralar ve bilimum alkolsüz kokteylsel sıvı :P içki listesine bakıp tekrar bi düşündüm de..iyimiş cidden :D
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 çüş ahenk çüş! biz rakı içtik napalım :(
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Biz üç kişi babylon a gittik. Oldies But Goldies partisi vardı. Dj süper parçalar çaldı. Mekan da 10 numaraydı. tek kötü tarafı biraz fazla kalabalıktı.
Öne çıkan mesajlar