yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 arkadaşlar sesim kısıldı sürekli ılık su içiyorum. bunun dışında bildiğiniz alternatif tedavi yöntemi var mı?
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 balın içine kekik veya başka bi baharat atıyorlardı unuttum şimdi onu karıştır ye.Baya iyi geliyor, Zaten mide bulantısından hemen açılıyor sesin.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Balonlu adamdan bölümleri ezbere bilmesini bekliyorsunuz ya, ben de sizi Botanik bölümüne buyur ediyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 paticiğe balonlular için bölüm açılsın ilk topiclerini oraya açsınlar ordan yönelendirilmesi gereken yerlere gitsinler güzel olur
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 her balonluyla tek tek ilgilenilmez yaa cekilmiyo balonlular
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hangi bölüme açacağını buraya soylemektense şikayet butonunu kullanıyoruz arkadaşlar. forumu 2 yıldır kullananların bile cogu hatalı bölüme açıyorlar tutup ilk mesajında yanlıs yapanın gözüne kakmayın. alan yetkilisi uyarı yapar gerekli görür ise.
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 soğuk şeylerden uzak dur. boğazını sıcak tut. sıcak şeyler iç.geçer .
Öne çıkan mesajlar