Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feldkamp'a Çalışamaz Raporu

Masticore

Öne çıkan mesajlar

said:
Feldkamp'ın Almanya'da yapılan son kontrollerinde hastalığının ciğerlerine kadar ilerlediği ve doktorların 'Takım çalıştıramazsınız' raporunu verdiği belirtildi. Alman hoca, 3 Ocak'ta İstanbul'a gelip yönetimden affını isteyecek. Bunun ardından G.Saray'ın Mircea Lucescu için yeniden harekete geçeceği kaydedildi

Kaynak ve haberin devamı...

Adnan Polat sağolsun ne hallere düştük ya :). Ama genede güvenirim Polat'a
Sosyal ağlarda paylaş

oha tazminat fln ödesin feldkamp ne demek ya öyle gelio uefada oynicak bi takımın başına mis gibim kendine göre kadro fln kurduruyor sonra da kusura bakmayın benim başım ağrıyor bu sezon olmaz mı diyor sezon başından beri başka hoca olsaydı kendine göre bi takım fln kurardı sonuçta gs için 1 dönemlik kayıp var
Sosyal ağlarda paylaş

Lucescu gelse tekrar keşke.

Ayrıyetten;
BonePART said:
ulan gene sarapci
offf offf
abicim gene dunyanin en SIKICI 1 gol at ustune yat futbolunu oynucaz ya

demişsin bone ama onu 2. sezonunda oynatıyordu ki o dönemki kadroyu hatırlarsın sanırım =) o kadro ile bile şampiyon yapıp, şampiyonlar liginde 2 gruplara kalmıştık. Zaten shatkarda oynattıgı futbolu denk geldikçe izliyorum, pek defansif oynatmıyor. Bence o zamanındaki kadroya göreydi.
Sosyal ağlarda paylaş

GS tarihinin en kısıtlı kadrolarından birini 2 sene boyunca Avrupa'nın flaş takımı yaptı adam,çeyrek finale çıkardı Madrid zaferleri tattırdı.BJK'de de yaptıkları ortada BJK'nin o karlı gündeki 5 kırmızı kart gördüğü ünlü Samsun maçı olması,BJK ile adam seri şampiyonluklar kazanırdı,Avrupa'da da başarılı olurdu.Ama Sinan Engin ftw tabi.

Shaktar büyüyen,bütçeli bir klüp GS'ye gelmesi zor gibi gözüküyor, bu sene sonu bitsede kontratı.
Sosyal ağlarda paylaş

haberde adamın hastalığı ile ilgili hiçbir bilgi olmaması tam bi komedi. gazetenin amacı nedir? haberi vermek! haber var mı? yok.. o zaman fotomaç gazete midir? sanmıyorum ben

said:
Feldkamp'ın Almanya'da yapılan son kontrollerinde hastalığının ciğerlerine kadar ilerlediği ve doktorların 'Takım çalıştıramazsınız' raporunu verdiği belirtildi

ne demek yahu? ne hastalığı ilerleyen? kanser mi, zaatüre mi, verem mi? nedir?

garip bişi. sanki herkes feldkamp'ın durumunu takip etmek zorunda, hastalığını falanını filanını biliyor.. böyle olmaz bu işler..

hıcal uluç (aka gıcık) mode on
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Sami Yen'de birebir gördüğüm üzerinde bi tshirt'le falan gayet fitti adam o yaşına rağmen,veresim geldi (:P)
Çalışamaz raporu td'likte gerçekten çok ağır rahatsızlıklara veriliyor bildiğim kadarıyla,İspanya td'si Aragones mesela bizim Kalli'den yaşça büyük mü bilemem ama daha çökmüş duruyor.Basketbolda Pat Riley örneği falan var..Olmaz bşi kolpacan bir haber.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
haberde adamın hastalığı ile ilgili hiçbir bilgi olmaması tam bi komedi. gazetenin amacı nedir? haberi vermek! haber var mı? yok.. o zaman fotomaç gazete midir? sanmıyorum ben

said:
Feldkamp'ın Almanya'da yapılan son kontrollerinde hastalığının ciğerlerine kadar ilerlediği ve doktorların 'Takım çalıştıramazsınız' raporunu verdiği belirtildi

garip bişi. sanki herkes feldkamp'ın durumunu takip etmek zorunda, hastalığını falanını filanını biliyor.. böyle olmaz bu işler..

hay aazını öpim ya ne geçiyosa içimden direk sölemişin
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:

tamamen katılıyorum haber yapıcaksanız adam gıbı yapın bu nasıl haberdır ya hıc bı acıklama yok adam gıbı kafa karıstırmaktan baska bısey deyıl bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...