Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Joscelin e gelsin, 3869. Eric Clapton - Tears In Heaven
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 "Ekmek'ten Emre'ye" dedin, çok gay oldu. Ekmek log'u koymamı söyledi, ama bence o da gay, koyayım ama gönlü olsun. said: Ek: sana Ek: 3869. Eric Clapton - Tears In Heaven Ek: armağan edicem Ek: sever misin Ek: clapton? McLovin: olur Edit : Of abi nick de McLovin, tam olduk anasını satiim.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Merdivenden iterler inşallah en huzurlu anında. Orayı mı cp yap dedim sana?
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 prince yakıştırdı bana yaaa :D ödeşiceeez bekle, alırsın yemeği sen you dont have to be rich to be my girlll you dont have to be coool to rule my wooorld lol :D
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 you got to not talk dirty baaby if you wanna impress meee you can't be too flirty mamah i know how to undress me YEAH!
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dory çıkınca giriyorum... İstekler vb. için playlistim ; http://plist.gq.nu/
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Açıkçası dinlemiyordum bile kötü yazarken ama emindim öyle olacağından.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kısa ve uzun vade kalkınma planımda böyle bir düşüncem yok. kolay gelsin.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yoksa boş boş konuşmayalım o zaman, giderken çay koyuver. kolay gelsin.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 boş konuşmadım ki? 1-2 kişi tutta dinlesin istedim. yoksa .. .bilmem ne bilmem ne boş konuşma o zaman diyerek ne demek istedin anlayamadım. benim wj olma planım yok dedim ama bunun seni birileri dinlesin dememle ve boş konuşmakla alakasını çözemedim. sende farkettin ki şu anda boş konuşanın sen olduğunu ne yazacağını düşünmeye başladın biliyorum.hiç uğraşma.uzamasın. hatta santanayı dinleyip çıkayım bende.kib.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ne kadar çok kelime ve ne kadar boş bir mesaj.
Öne çıkan mesajlar