ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Aynen başlıktaki gibi nerden bileyim ben bu işin bu kadar zor olduğunu. Yok bunu yapcan onu yapmadan bunu yapcan bunu yapmadan şunu yapcan kafa mafa kalmadı valla. Neyse benim canavar infil Ghaldszar kay/Albion yolarının tozunu attırmaya devam ederken bir de Atlantis yörelerine gitsin dedi gitti ki anladı burda işler biraz sakat ve başladı St.Joseph' i gerip oyundan bıktırmaya. Mesela bakın Umrae benim yüzümden oyundan bezdi bir aralar gelmez oldu sonra ben ara verince geri geldi ama ben tekrar başlayınca üstünde başında ne varsa verip serverdan kaçtı. Neden benden bezdi garibim. O gitti ben de St.Josephi bezdiriyorum şu aralar. Neyse şimdi benim bayağı bir tavsiye ve bilgiye ihtiyacım var şu artifact konusunda. Infil için nasıl artifactlar uygundur? Bunun için neler yapmak nerelere gitmek nasıl bir yol izlemek gerekir? Scroll olayı varmış bir de onları nerden nasıl ve ne zaman bulmak gerekir? Yani bir infil için TOAda nasıl bir yol izlemek uygundur tavsiyeleriniz gerekiyor Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 http://www.visionofsages.net/toa/ http://www.toascrolls.com/scrolls/ golden scarab vest shade of mist ve belt of sun başlangıç için iyi olur sanırım.[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar [Bu mesaj Blood tarafından 21 January 2004 06:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 belt of the sunı bir necro bulursan sana 20 dk da yapar scarab vest te solo embesil yaratıklar öldürüyorsun sytgia da shade of mistin 3/3 scrollu rare sanırım siam-he warriorlardan düşüyordu galiba bunun dışında traitors croc tooth dagger gibi olaylarda var hepsi çok güzel[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Henüz ToA oynamadım, okuduklarımın, duyduklarımın yalancısıyım, malum EU serverlara zıpladık... Duyduğum o ki infiltrator+scarab vest+golden sun zımbırtısı+bir zımbırtı daha unuttum = god mode daoc Dediğim gibi bunlar duyduklarım... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Boşver ghald, s/s paladin aç. Ustumüzdekileri sana verdik be üstad başkasına değil. Oda sen oyna diye yoksa kaçtığımız falan yok vallahi. Malum finaller falan. Bende başlıycam artifact olayına da sen 50 ye vur diye bekliyordum....[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bir sürü seçeneğin var. abilitylerine bakıp bi template çıkarman lzm. ben her gün fikir değiştiriorum lol[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 oyunun b.unu cikarmiomu sizce toa biraz? yakin zamanda eu da aktif olucam tekrar ama kendime simdiden www.mmorpg.com dan beta test oyunlar aramaya basladim bile yada shadowbane oynamayi dusunuorum daha cok pvp seven biri olarak toa cok gerdi beni[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 artifactlerden sonra yeni fronteir zone ile birlikte çok eğlenceli olacak rvr.[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Evet oyuna çok hareket gelecek inşallah. Yeni RvR zone expansion'ı ile herşey ilk gün gibi olacak. Artık çok baymıştı hergün aynı şeyleri yapmak RvR'de. WoW'u bekliyorum ben. Bakalım oda sarmazsa DAOC'tan vazgeçemeyeceğiz herhalde. Zaten adamlar oyuncuları ellerinden kaçırmamak için binbir şey çıkartırlar o zamana dek.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar