sinera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 0 dan pve ıcın karakter kasmayı dusunuyorum (boulderfist). sızce kastıgım gıbı rahatlıkla pve guıldı bulabılcegım classlar hangılerıdır? Genelde priest ve warıor dıyorlar ama o classlardada guıldler genelde tecrubeye bakıyorlar dıe dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Hangi sınıftan hoşlanıosan onu ol. Sırf guilde giricem, progress yapacam die sınıf seçilmemeli. Yoksa mesela dps classın, içinde hep tank olmak için; ya da diyelim ki tanksın içinde hep healer olmak için vb. saplantılar kalır. Şu sınıf ol kesin guilde girersin die bişey yok. Hani belki eskiden healer olunca girmek biraz daha kolaydı dicem ama artık öyle diğil, özellikle de son yamadan sonra. Önemli olan düzgünce oynaman, üzerine düşeni en iyi şekilde yapmak için uğraşman, consumable harcamaktan wipe yemekten çekinmemen. Böyle olduktan sonra hangi sınıf olursan ol illa ki guild bulursun ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 oylede burnıng legıonda hunterım. aylardır bos bos guıld aradıgımı bılırım. bastan toplanacak bı guılde bıle razıydım hatta ole bı guılde bıle gırdım dısarıdan lfg ıle prıest alıoduk :) sonra guıld daıldı. onun dısında hangı guılde sorsam zaten yeterı kadar hunterımız dıor. yıne boyle bı olay yasamak ıstemıyorum anlıyacagınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 rogue olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 shaman her spec shadow priest resto~feral druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Rogue ve Hunter ile çok çok zor bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Boulderfist Tank/Healer araniyor genelde hem horde hem alliance Lakin Tanklik özellikle Warrior ve Paladin için iteme dayalı olduğundan benim tavsiyem alliance için resto shaman/druid Horde için paladin/priest olacakdir. Bu classlar revaçda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 her serverda mutlaka Prot warrior,feral-resto drood acıgı mutlaka vardır, Holy pala da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Regalya said: Boulderfist Tank/Healer araniyor genelde hem horde hem alliance Lakin Tanklik özellikle Warrior ve Paladin için iteme dayalı olduğundan benim tavsiyem alliance için resto shaman/druid Horde için paladin/priest olacakdir. Bu classlar revaçda. boulderfist ha :D horde, alliance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 PvE yapmak için pri kastım (kasıyorum da hala xD) guildimi de ayarladım, şimdi 25 primal mooncloth, 400 civarı netherwave cloth ve holy gear açığım var sadece xD *Zarf atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 primal mooncloth kolay yahu.. hele herbal bir arkadaşın varsa sana primal life yollar bol bol heralde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yollar da o arkadaşım bir de proc'unu bana beleşe verecek tailorlar bulsa süper olur mesela xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 varsa 3k goldun ekstradan hazırda wlockyada shaowpri ol gear olarak rahat olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 guilde kolay gircem diyosan druid veya priest kas en basit bu iki classla yer bulursun druidde oyunda en hzli kasilan class cooldown olmamasi sebebiyle (skill cooldowni deil moblar arasi cooldown) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 9 kisilik healer kadrosuna 1 resto druid 1 holy priest 3 paladin 4 shaman iyi gidior . o yuzden shaman kas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tüm healer classları ve özellikle classına iyi hakim olan resto shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Forte ve Last Resort var Boulderfist'te =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ac druid habire whisp alıosun :p tankmısın? he yaw de git 2 dakka respecle gir tankla healermisin? he yaw de git 2 dakka respecle gir healle ztn 70 öncesi icin feral halinle bile healleyebiliosun heroicler icin bu dedigim gear da cok kolay, clefthoof set 1-2 quest ve badge reward hop hazırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar