eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 rammstein dinle.. yeterli gazı alırsın
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Electrypnose - Vapour - hadi bakalm =)
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kimse yazmamış inanamadım.. bundan daha gazını bulamazsınız: Die Motherfucker Die - Dope
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben yazmışım sovereign bak bi önceki sayfa :p DAY MADAFAKA DAY MADAFAKA DAY are you dead yet var biri pantera - walk yazmış doğrudur.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ahausdhf görmemişim hoca kusura bakma
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Mm2eT-sTVys Rammstein - Du Hast Metalci, rock hastası falan bir insan değilimdir ama bu şarkıya takıntılı bir sevgim var. Can kurban böyle klibe be! http://www.youtube.com/watch?v=RXAnghh66N4 KMFDM - Ultra Günün birinde film çekseydim sırf bu şarkıyı soundtrack'ine koymak için çekerdim. Asla eskimeyecek bir şarkı daha.
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Megadeth-Back in the day (özellikle lyricleri) Megadeth-Into The Lungs of Hell (lyric yok ama solosu yeterrr:P ) Obituary-Insane (bu biraz ağır gelir eğer çok metal sevmiyorsan) Metallica-Fuel (tabi temasından dolayı bu şarkı arabada dinlenir :) breheeyt şarkının gazıyla ya tek rakibin F-16 olur yada şarampolle füzyon tepkimesine girersin :D şahsen test edecek arabam olmadığı için genellikle dolmuşta dinliyorum ama sağolsun dolmuşçularda şarkının klibindeki atraksiyonları yapanları aratmayacak kadar iyiler, kral insanlar onlar :) )
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ayrıca exhumed de iyi gruptur özellikle deadest of the dead parçası favorimdir pis gaza getirir (tu)
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 david vendetta-break for love beni çok gaza getirio valla :) ron carroll-the nike song buda favorim suara
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Blind Guardian'dan : Into the Storm I'm Alive When Sorrow Sang The Script for my Requiem Punishment Divine.. aslında her şarkısını önerebilirim ya hehe Rhapsody (Of Fire) : Dawn of Victory Flames of Revenge Emerald Sword ve Power of the Dragonflame albümünün tamamı Symphony X : Of Sins and Shadows A Fool's Paradise Evolution Inferno Dominaton Seven The King of Terrors The Turning The Divine Wings of Tragedy.. yeterli sanırım Dream Theater : Panic Attack ve Honor thy Father Manowar : Warriors of the World , Hail and Kill , Hand of Doom , Sons of Odin.. Liquid Tension Experiment : Acid Rain , Paradigm Shift Nevermore : Enemies of Reality , Born , Psalm of Lydia Kreator : Murder Fantasies , When Death takes it's Dominion Quo Vadis : Silence Calls the Storm Judas Priest : Painkiller ve Angel of Retribution albümleri ve ve ve John Williams : The Imperial March..
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yazıldı mı bilmiyorum ozzy osbourne - crazy train
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bang bangin diğer adı da feuer frei bu arada bulamayabilirsin öyle
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 şey du hast ın klibinde hangi elemanı yakıyorlar ? o diğer adam kim ? grupta değil diye biliyporum.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 final countdown neden son geri sayım dediler ama sanırsam son milenyum olduğunu düşündükleri içindir.. brr..
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sign of the Cross ama Bruce'lu versiyonu.. http://www.youtube.com/watch?v=FBanU-AHMqg budur! şimdi ki çocuklar gitarı çok hızlı çalmanın ve bağırmanın bişi olduğunu zannediyorlar. melodi, armoni vs sallayan kim. şu şarkı çoğunun albümünün toplamından daha doludur..
Razu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ready,Steady,Go-Paul Oakenfeld I'm Shipping Up to Boston-Dropkick Muprhys Opeth-Master Apprentice The National-Available Micheal Jackson-Smooth Criminal(Daha çok şarkısı var gerçi gaza gelinebilcek) I'm a Passanger-Iggy Pop Goran Bregovic-Gas Gas(Karmen with a Happy End albumu butun olarak baya işine yarar) The Killers-Sam's Town,Mr.Brightside,Smile Like You Mean It, Interpol-Obstacle 1,PDA
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Soil - Breaking me Down Bullet for my Valentine - Hand of Blood Hammerfall - Hearts on Fire
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Drowning Pool - Bodies Ensiferum - Into Battle Ensiferum - Token of Time Rage Against the Machine - Killing in the Name of Rage Against the Machine - Wake Up Manowar - Hail and Kill
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 guano apes - big in japan liquido - narcotic
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Sunu izleyin allaskina (oha simdi farkettim ibneler turkleri sadece let the bodies hit the floor nakaratinda gosteriyolar, ben de duzgun bi video sanmistim) http://youtube.com/watch?v=OehuJ7_QKfE
Öne çıkan mesajlar