eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 rammstein dinle.. yeterli gazı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Electrypnose - Vapour - hadi bakalm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Noir Desir - One Trip One Noise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kimse yazmamış inanamadım.. bundan daha gazını bulamazsınız: Die Motherfucker Die - Dope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben yazmışım sovereign bak bi önceki sayfa :p DAY MADAFAKA DAY MADAFAKA DAY are you dead yet var biri pantera - walk yazmış doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ahausdhf görmemişim hoca kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 gorefest - rise to ruin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Mm2eT-sTVys Rammstein - Du Hast Metalci, rock hastası falan bir insan değilimdir ama bu şarkıya takıntılı bir sevgim var. Can kurban böyle klibe be! http://www.youtube.com/watch?v=RXAnghh66N4 KMFDM - Ultra Günün birinde film çekseydim sırf bu şarkıyı soundtrack'ine koymak için çekerdim. Asla eskimeyecek bir şarkı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Megadeth-Back in the day (özellikle lyricleri) Megadeth-Into The Lungs of Hell (lyric yok ama solosu yeterrr:P ) Obituary-Insane (bu biraz ağır gelir eğer çok metal sevmiyorsan) Metallica-Fuel (tabi temasından dolayı bu şarkı arabada dinlenir :) breheeyt şarkının gazıyla ya tek rakibin F-16 olur yada şarampolle füzyon tepkimesine girersin :D şahsen test edecek arabam olmadığı için genellikle dolmuşta dinliyorum ama sağolsun dolmuşçularda şarkının klibindeki atraksiyonları yapanları aratmayacak kadar iyiler, kral insanlar onlar :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ayrıca exhumed de iyi gruptur özellikle deadest of the dead parçası favorimdir pis gaza getirir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 david vendetta-break for love beni çok gaza getirio valla :) ron carroll-the nike song buda favorim suara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Blind Guardian'dan : Into the Storm I'm Alive When Sorrow Sang The Script for my Requiem Punishment Divine.. aslında her şarkısını önerebilirim ya hehe Rhapsody (Of Fire) : Dawn of Victory Flames of Revenge Emerald Sword ve Power of the Dragonflame albümünün tamamı Symphony X : Of Sins and Shadows A Fool's Paradise Evolution Inferno Dominaton Seven The King of Terrors The Turning The Divine Wings of Tragedy.. yeterli sanırım Dream Theater : Panic Attack ve Honor thy Father Manowar : Warriors of the World , Hail and Kill , Hand of Doom , Sons of Odin.. Liquid Tension Experiment : Acid Rain , Paradigm Shift Nevermore : Enemies of Reality , Born , Psalm of Lydia Kreator : Murder Fantasies , When Death takes it's Dominion Quo Vadis : Silence Calls the Storm Judas Priest : Painkiller ve Angel of Retribution albümleri ve ve ve John Williams : The Imperial March.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 katı sıvı gaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yazıldı mı bilmiyorum ozzy osbourne - crazy train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 rammstein-bang bang mutlaka dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bang bangin diğer adı da feuer frei bu arada bulamayabilirsin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 şey du hast ın klibinde hangi elemanı yakıyorlar ? o diğer adam kim ? grupta değil diye biliyporum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 final countdown neden son geri sayım dediler ama sanırsam son milenyum olduğunu düşündükleri içindir.. brr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sign of the Cross ama Bruce'lu versiyonu.. http://www.youtube.com/watch?v=FBanU-AHMqg budur! şimdi ki çocuklar gitarı çok hızlı çalmanın ve bağırmanın bişi olduğunu zannediyorlar. melodi, armoni vs sallayan kim. şu şarkı çoğunun albümünün toplamından daha doludur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ready,Steady,Go-Paul Oakenfeld I'm Shipping Up to Boston-Dropkick Muprhys Opeth-Master Apprentice The National-Available Micheal Jackson-Smooth Criminal(Daha çok şarkısı var gerçi gaza gelinebilcek) I'm a Passanger-Iggy Pop Goran Bregovic-Gas Gas(Karmen with a Happy End albumu butun olarak baya işine yarar) The Killers-Sam's Town,Mr.Brightside,Smile Like You Mean It, Interpol-Obstacle 1,PDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Soil - Breaking me Down Bullet for my Valentine - Hand of Blood Hammerfall - Hearts on Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Drowning Pool - Bodies Ensiferum - Into Battle Ensiferum - Token of Time Rage Against the Machine - Killing in the Name of Rage Against the Machine - Wake Up Manowar - Hail and Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 guano apes - big in japan liquido - narcotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Sunu izleyin allaskina (oha simdi farkettim ibneler turkleri sadece let the bodies hit the floor nakaratinda gosteriyolar, ben de duzgun bi video sanmistim) http://youtube.com/watch?v=OehuJ7_QKfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar