Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Kimler var kimler yok Nasılız keyifler nasil Cüce ölmedimi daha? Absolute paşam kemale erdimi? Miraul hala emomu? Sam hala tıkınıyormu? :) Bone hala spam moddami ? Vs Vs (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bırak şimdi hergün takılıyorsun belli burda. durumu biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sen mage ile oynamayı öğrendin mi Regalya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Meyç de neymiş hakkın yolu warlockda :p Boulderfist serveri açılınca warlock a döndüm magenin keyifi kaçti r14 den sonra (2005 in sonlarında) Edit: Imzamda varmiş benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 moda bak laf sokuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben duruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 pala warrıro rogue mage hunter sevdalarımdan sonra özüme geri döndüm ben :P beklerım bl ye flan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ooo beyp! Ho benim Paladin'e comdu, sizin realme tasidi, guzelim PVP Paladin'ini raidlere falan sokuyor sanirim. Mundar etti guzelim karakteri. Arada gizliden gizliden geliyorum zaten yoklamaya ortami. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 gel gel nick jonywayt :D muhebbet ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 /çağlar sus ya BT'yi başlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yok yahu mundar etmedi oynuyor gene eskisi gibi ret gear yapıyor ona :p priestide hemen kasti 2.1 civari heal felan yaptı Nukk felanda geldi hemen bi t4 dizdik ona yavaştan yavaşdan gearlaniyor eskiye döner gibi oluyor guild tekrar asıl sorun Dives'i o oynadığı ne yedüğü belirsiz oyundan kurtarıp WoW a geri döndürmek ondan VTye heyecan gelsin THAT THE ... 50 DKP MINUS !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Nukk değişik adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tbc geldi biz gittik. hiçe saydı blizz eski oyuncuları, daha fazla kalamazdık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben raidi bıraktım, (dün raid olarak ZA yaptım 5 aydan sonra ilk) sadece arena yapıyorum artık. buradayım sayılır en azından warhammer'a kadar, ya da betasına kabul edilene dek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Warhammer için söyle böyle diyorlar nedendir bilinmez hiç incelemedim içimde "Bende birgün warhammer oynuyucam ulam" hevesi olmadı. Gerçi gelip oradada oynadığın classın tersi classı bulup eskiden burada yaptığımız Shaman rulz pala sux muhabbetine döndürebiliriz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 mesela.. said: bu nasıl iş anlamadım, normalde warrior priestin, frpdeki karşılığı paladindir, paladinler iyilik ve düznei korurlar, heal atmak için düşmana vurmak nedemek, hayır mantığı ters, cok sacma bi sistmei var warrior priestlerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 heh olabilir, orada da şamanlar karşı tarafta olacak benim için %90 ihtimal. (:P) neyse warhammer tartışması çıkarmayalım bu başlıkta eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Warhammer yalan SAM, sen gene WoW takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 uuu regalya :) takiliyorum halen ben shamanla epix topluorum .) xlarge ftw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Absolut said: Warhammer yalan SAM, sen gene WoW takıl. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Miraul bırakamadin şu şamani. :> Özlemişim patidaşlarımı yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 alakasız olacak ama Regalya adı bana bir yerden tanıdık geliyor :D wow öncesi hani online oyunları oynamıştın acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ultima+Diablo+Mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahaha o zaman Darklords Mu'dan tanıyorum seni Lance Magic Gladiator ehehah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar