Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski toprak patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimler var kimler yok
Nasılız keyifler nasil
Cüce ölmedimi daha?
Absolute paşam kemale erdimi?
Miraul hala emomu?
Sam hala tıkınıyormu? :)
Bone hala spam moddami ?
Vs
Vs
(:P)
Mesaj tarihi:
Meyç de neymiş hakkın yolu warlockda :p
Boulderfist serveri açılınca warlock a döndüm magenin keyifi kaçti r14 den sonra (2005 in sonlarında)

Edit: Imzamda varmiş benim :p
Mesaj tarihi:
Ooo beyp! Ho benim Paladin'e comdu, sizin realme tasidi, guzelim PVP Paladin'ini raidlere falan sokuyor sanirim. Mundar etti guzelim karakteri. Arada gizliden gizliden geliyorum zaten yoklamaya ortami. =]
Mesaj tarihi:
Yok yahu mundar etmedi oynuyor gene eskisi gibi ret gear yapıyor ona :p priestide hemen kasti 2.1 civari heal felan yaptı Nukk felanda geldi hemen bi t4 dizdik ona yavaştan yavaşdan gearlaniyor eskiye döner gibi oluyor guild tekrar asıl sorun Dives'i o oynadığı ne yedüğü belirsiz oyundan kurtarıp WoW a geri döndürmek ondan VTye heyecan gelsin
THAT THE ... 50 DKP MINUS !!11
Mesaj tarihi:
ben raidi bıraktım, (dün raid olarak ZA yaptım 5 aydan sonra ilk) sadece arena yapıyorum artık. buradayım sayılır en azından warhammer'a kadar, ya da betasına kabul edilene dek. (:P)
Mesaj tarihi:
Warhammer için söyle böyle diyorlar nedendir bilinmez hiç incelemedim içimde "Bende birgün warhammer oynuyucam ulam" hevesi olmadı.

Gerçi gelip oradada oynadığın classın tersi classı bulup eskiden burada yaptığımız Shaman rulz pala sux muhabbetine döndürebiliriz :>
Mesaj tarihi:
mesela.. said:
bu nasıl iş anlamadım, normalde warrior priestin, frpdeki karşılığı paladindir, paladinler iyilik ve düznei korurlar, heal atmak için düşmana vurmak nedemek, hayır mantığı ters, cok sacma bi sistmei var warrior priestlerin...
Mesaj tarihi:
heh olabilir, orada da şamanlar karşı tarafta olacak benim için %90 ihtimal. (:P)

neyse warhammer tartışması çıkarmayalım bu başlıkta eheh
  • Yeni Oluştur...