Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anti beyin kontrol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Facebookdan gelen bir video baya hoşuma gitti sizde aktarmak istedim.Videoyu izleyince gayetde haklı oldu görülüyor aslında.Belki bunu herkez görüyor ama işine gelmediklerinden dolayı ağızlarını açmıyolardır yada açamıyolar sanırım.

Buyrun.
Mesaj tarihi:
müzik deus ex i hatırlattı nedense ya..

bu arada toplantı 49 da olmuş

önlemler adı altında 2. dünya savaşında almanya nın yıkılması ve japonya ya atılan nükleer bombalar gösterilmiş. eh komik herkes bunların tarihlerini biliyor zaten.
Mesaj tarihi:
Aşmak lazım artık bunları.
Her şey için "dış güçler"i suçlamak nereye kadar?
Toplumumuzun belli bir sosyolojik yapısı var, bu yapıya bağlı olaraktan gelişen sorunlar, kavgalar var.
Bunlar olacak elbette.
Hangi ülkede sağ-sol tartışılıyor demiş de videoda...
E, her ülkede?
Fransa'daki 69 olayları en basitinden?
Hem ne güzel de demiş "onu bunu bırakıp tek yolda birleşelim" diye de, kimin yolunda birleşeceğiz?
Sağ politikada her bireyin hayatı apayrı etkileniyor, sol politikada apayrı etkileniyor. Bazısı dinden kopuk yaşamak istiyor, bazısı da dinine önem veriyor, dinini yaşayabilmek istiyor. Bazısı sünni inancına mensup, onu yaşatmak istiyor, bazısı alevi, onu yaşatmak istiyor. Kime göre yaşayacağız?
Son bir şey daha merak ediyorum.
Bu arkadaş videoda Amerika, İngiltere ve İsrail başkanlarının bir araya geldiği toplantının amacına "Dünya'ya 100 sene hakim olmak" yazmış.
Tutanaklara böyle mi geçirilmiş?
"X/Y/1949 tarihli toplantımızda önümüzdeki 100 sene Dünya'ya nasıl hükmedeceğimizi tartışmaktayız efenim. Yazıyorsun dimi kızım?"
Mesaj tarihi:
komik

türkiye 2. dünya savaşı sırasında dünyade büyük bir güç olabilcek kadar ekonomik olarak güçlü değildi

bi yerden sonra akp sempatizanı birisi tarafından hazırlandığını anlıyorsunuz zaten

bugüne kadar milliyetçi bir hükümetin ırkçılıkla suçlanıp seçime gidildiğini hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
Deli saçması bir video olmuş. Doğrudur Türkiye gerçekten dünya devi olabilirdi, fakat olmamasının suçu kesinlikle dış güçler değil.

Ha hadi diyelim video'nun dediği gibi dış güçler böyle planlar yapıp uygulamaya koydu e o zaman demezler mi sen neden o planlara uyuyorsun, hesap yapmadan politika uygularsan bunun suçu dış güçlerle değil tamamen kendinle alakaladır.

Her neyse son olarak "plan yapmayın plan" diyorum...
Mesaj tarihi:
Sorun türkiyenin dev olması yada 2. dünya savaşı veyahut teorilerdeğil.Sorun şuki türk, kürt, ermeni olayları din olayları ortaya atılarak türk vatandaşları kendi içlerinde kargaşalık çıkartmak bu bir gerçek.Haberlerde bunları sık sık görüyoruz.
İçten içe birbirlermizden nefret etmeye başlıyoruz kürt,ermeni türk ayrımı en üst seviyede eskilere oranla.Atatürkçüler laiklik elden giyor, aşırı dindarlar din elden gidiyor diyerek kavga ediyolar.Sen sağcısın sen solcusun diye kavgalar hala devam ediyor eskisi gibi olmasada.

Bu zaman kadar açılan siyasi topiclere bakılırsa bir çok kişi kürtleri yada akplileri, türbancıları dindarları vb. sevmezler.İşte videoda anlatmak istediğim noktada burda.
Türkiye kendi içersinde sınıflandırılıp bunları kutuplaştırmak ve birbirlerinden nefret ettirmeye çalışılmaktır.Ha bu olay ama içten ama dışdan gelen güçlerle yapıyor yada yapılmıyor burasını bilemem.Ama bana göre bazı gerçekler var türkiye için bunlarda onların bir kısmı sadece.
Mesaj tarihi:
postumu silmeyin lütfen

sayenizde alakasız msglar atmak zorunda kalıyorum

high mısınız nesiniz hüleyn?!!!??!
Mesaj tarihi:
dış güçler kısmını ciddiye alamadım, fazlaca kendini beğenmişlik ve paranoyaklığın uzantısı bir düşüncenin ürünü ama kutuplaşma kısmını aşmamız lazım gerçekten. bu da ancak demokrasi ve fikir özgürlüğünün sekteye uğratılmadan, tam olarak yerleştirilmesi sayesinde olacaktır. hem devlete, hem de vatandaşlara ortak yük düşüyor bunun için de.
Mesaj tarihi:
koca video'da tek bir şey dikkatimi cekti..

Hakkaten, onca yildir en fazla 7 sene bir hukumet...

Ve gelen hukumetler de hep birbirinden alakasiz..

Eyalet sistemi istiyorum, Cumhurbaşkanligi yetkilerinin genişletilmesi taraftariyim..
Mesaj tarihi:
yahu genetik olarak mıdır nedir acaip komplo teorisi hastasıyız. iyi ki abd gibi falan süper güç değiliz. 11 eylül olayları bizim başımıza gelseydi marslıları radikal hristiyanlıkla suçlardık, tatar ramazan da filmelerde sadece afganistanı değil, tüm asyayı dağıtır gelirdi galba.
Mesaj tarihi:
kendi beceriksizliğimizi dış güçlerle kamufle etmeye gerek yok
adamlar güçlüyse, bizde neredeyse sıfırdan başlıyorsak ezilmemiz doğal, zaten bunu öngörüp değerlendiremiyen ülke zaten güçlü hale gelemez
videodaki sonuçlar doğru ama teorileri yüzde 30-50 dış etkili diyelim.
  • Yeni Oluştur...