Lethious Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 televizyon ve sinema dünyası ile alakalı olduğu için vizyon bölümüne açıyorum bu konuyu. ıssız ada filmlerinde ve ya dizilerinde uçaklar hep süper güzel kumsalları ve denizleri olan yerlere düşüyorlar. ben bir tanesinin bile böyle taşlı kumsalı olan bir yere düşmiyor. ben sinir oluyorum. güzel kız, kumsal, gün batımı falan böyle sürüp gidiyor. insanı uçakla ıssız adaya düşmeye teşvik ediyorlar. amerikan film yapımcıları birde iğrenç kumsallarda film çeksinler. ben daha fazla özenmeyeyim. oh be içimi döktüm. sizin fikirleriniz ne bu konuda? teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ben daha çok adalara düşen kızların hep taş gibi olması konusuna takıldım. Hiç mi çirkin kız düşmez ya? hepsi manken gibi... çirkinlerde immunity to gravity filan mı var yoksa etki-tepki kapsamında çekici kızlara ekstradan yer çekimi mi uygulanıyo? Çirkin bi kız düşse bile muhtemelen ilk ölen o oluyo, ada yine güzellere kalıyo. Şikayet ettiğimden değil, hatta süper bi olay ama ne biliyim böyle bi kural var sanki, hep böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 okyanus ortasında iğrenç kumsal yoktur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kumsalın iğrenç olabilmesi için insan elinin değmesi lazım, bu durumda ıssız olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ıslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arcane said: kumsalın iğrenç olabilmesi için insan elinin değmesi lazım, bu durumda ıssız olmaz değil mi? kendiliğinden taşlı kumsallar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Olimposa iğrenç mi diyosun şimdi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 taşlı kumsal iyidir ya, ama guzel kızda varsa mekanda kum tercih edilebilinir, ama yine taşlı kumsalda tercih edilebilinir... ne biliyim ya benceberabere hatta taş diyorum ben evet taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Taşlı kumsalda yapmaktansa kumlu kumsalda yapmak daha iyi olduğundan filmler böyle çekiliyor olabilir. [spo] yanlış anlamayın, piknik falan yani... ıyyy içiniz amma kötüymüş :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Lethious said: ıssız ada filmlerinde ve ya dizilerinde uçaklar hep süper güzel kumsalları ve denizleri olan yerlere düşüyorlar. ben bir tanesinin bile böyle taşlı kumsalı olan bir yere düşmiyor. ben sinir oluyorum. güzel kız, kumsal, gün batımı falan böyle sürüp gidiyor. insanı uçakla ıssız adaya düşmeye teşvik ediyorlar. ShadowFury said: Ben daha çok adalara düşen kızların hep taş gibi olması konusuna takıldım. Hiç mi çirkin kız düşmez ya? hepsi manken gibi... çirkinlerde immunity to gravity filan mı var yoksa etki-tepki kapsamında çekici kızlara ekstradan yer çekimi mi uygulanıyo? sadece lost değerlendirerek bunları söylüyorsunuz, çünkü eski filmlerde ıssız ormana veya ıssız adaya düşen filmlerde çirkin kızlar, çirkin erkekler felan da olurdu. ama elbette "survival of the fittest" geleneği yüzünden çirkinler, zenciler, şişmanlar birer birer ölürdü :P (bakınız deep blue sea gibi filmler) ancak şu var ki, balta girmemiş cangıllar varken tutup da kardak kayalıklarına felan düşürmezler. zaten öyle bir yerde sağ kalamazlar, ayrıca kardak kayalıklarında ne senaryosu olacak ki? tüm gün aynı yerde dikilip kös kös oturmalarını mı izliyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Açlık ve sususluktan yavaş yavaş acı çekerek ölmelerini izleyebiliriz. Sanat filmi olur hem. Ayrıca kumsal taş gibi olmasın hatunlar taş gibi olsun itirazım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 taşlı kumsal iğrenç ya. 10 metre çıplak ayakla yürüyemiyosun yerler sıcakta olsa soğukta olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 lam keşke hala yaşanabilecek ıssız ada falan olsa da düşme imkanımız olsa tropik cennetlere.. beşiktaş vapurunun yolu düşer mi acep oralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Blue lagoon ve paradise var bildiğim ıssız adaya düşen ergen gençlik filmi olaraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bone said: ama elbette "survival of the fittest" geleneği yüzünden çirkinler, zenciler, şişmanlar birer birer ölürdü :P (bakınız deep blue sea gibi filmler) E ben de öyle dedim. Çirkin düşse bile hepsi ölüyo, sona güzeller kalıyo. Güzel kız ölücekse de en son ölüyo. lost u izlemedim ama genel olarak adaya düşenlerin profili aynı olur hep. taş abla,cool abi,emekli asker amca,tıfıl geek mühendis,ukala ingiliz,serseri genç,tipsiz kız,şişko zenci,pilot (hayatta kalma sırasıyla-en uzundan kısasına göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bundan mesela çok sanatsal bir film olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar