malik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 aşık olman yakın. hayatını berbat etmeden uzaklaş . bu kadar ilerlettiğin kendinde hata . anlayabiliyorum ben. tamamen antimodesun dediği gibi değil bence olay . öle karşı cinsten de birini hayatınızın kankası modunda bir formata sokuyorsanız şimdiden lol falan derim yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kizla arkadas olunur da kanka olunmaz .. sen onun oldugu ortamdan biraz uzaklas kendini geri cek .. Eger deger veriyosa sana gelecektir .. gelmezse de zaten olay kopmustur git baska arkadaslar edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 arkadaşım sen bence yanlış yere geldin buradaki herkes freud kesilmiş yaramaz onlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Git ve onunla konuş dostum, çünkü; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dEaThMooN said: kizla arkadas olunur da kanka olunmaz .. niye olunmasın ya olunuyo gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 PrudenT said: dEaThMooN said: kizla arkadas olunur da kanka olunmaz .. niye olunmasın ya olunuyo gayet. +1. kanka olunmaz önermesinin altında yatan gerekçeleri de vaktiniz varsa sıralayabilirseniz çok sevineceğim, gaylord muyum acaba ben diye kendimi yiyorum da şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kızla sadece arkadaşsan ona karşı bir şey hissetmiyorsan yapabilecegin bir sey yok.ona adamla ilgili fikirlerin en acık şekliyle soyle gerisi ona kalmıs.kadınlar boyledir en abuksubuk adamları bulurlar sonra gelip erkekler şöyle böyle derler.yapıcak bir şey yok.yaşayarak öğrenilir boyle şeyler.ona karşı hislerin varsada git acıl bir kaybetmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yanında olduğunu bilsin tabi eğer yanında olmak istiyosan. sonra görüşme istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 "Friends are girls you haven't fucked yet." demiş Turtle zamanında. Şaka bir yana yalan bir düşünce bu. Nasıl kıvırsam bilemiyorum da laf çok güzel, katılmıyorum ama yazmak istedim. An itibariyle de lafın bütün karizmasını içime aldım, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Fly said: PrudenT said: dEaThMooN said: kizla arkadas olunur da kanka olunmaz .. niye olunmasın ya olunuyo gayet. +1. kanka olunmaz önermesinin altında yatan gerekçeleri de vaktiniz varsa sıralayabilirseniz çok sevineceğim, gaylord muyum acaba ben diye kendimi yiyorum da şu an. Neden biliyo musun ? Cunku o kankan bi sevgili buldugunda senden uzaklasacaktir .. Senle daha az zaman gecirmeye baslayacaktir .. Erkek arkadasi belki istemeyecektir senle bu kadar cok gorusmesini fln filan .. Evveliyatinda daha az gorusmeye baslayacak ve bu iliski kankaliktan arkadasliga dusecektir.. Soyle dusun senin sevgilinin kankasi bi erkek .. Kendi kendine demez misin "Abi sorunlarini niye bana anlatmiyo da bu adama anlatiyo fln " ama kankasi bi kiz olsa "Kiz kiza konusulacak seyler de vardir" deyip susarsin.. Bunu macoluk olarak gorebilirsiniz ama ben sevgilimin erkek bi kankasi olmasini istemem acikcasi .. Hani escinsel fln olursa sallamam tabi orasi ayri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Will&Grace hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kızla konuşmaktan başka verilebilecek bir tavsiye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Çıkmaya başlıycaklar, senden uzaklaşıcak, zaten adam "rebound guy" olmuş, 3 yıllık ilişkiden çıkmış kız, gelip de buna patlıycak, büyük ihtimal ayrılacaklar. Sonra senle ilgilenemediği için özür diliycek, bu çocuğun arkasından konuşacaksınız, sonra mutlu yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Xaenin said: Çıkmaya başlıycaklar, senden uzaklaşıcak, zaten adam "rebound guy" olmuş, 3 yıllık ilişkiden çıkmış kız, gelip de buna patlıycak, büyük ihtimal ayrılacaklar. Sonra senle ilgilenemediği için özür diliycek, bu çocuğun arkasından konuşacaksınız, sonra mutlu yaşarsınız.plausible also Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dEaThMooN said: Neden biliyo musun ? Cunku o kankan bi sevgili buldugunda senden uzaklasacaktir .. Senle daha az zaman gecirmeye baslayacaktir .. Erkek arkadasi belki istemeyecektir senle bu kadar cok gorusmesini fln filan .. Evveliyatinda daha az gorusmeye baslayacak ve bu iliski kankaliktan arkadasliga dusecektir.. Soyle dusun senin sevgilinin kankasi bi erkek .. Kendi kendine demez misin "Abi sorunlarini niye bana anlatmiyo da bu adama anlatiyo fln " ama kankasi bi kiz olsa "Kiz kiza konusulacak seyler de vardir" deyip susarsin.. Bunu macoluk olarak gorebilirsiniz ama ben sevgilimin erkek bi kankasi olmasini istemem acikcasi .. Hani escinsel fln olursa sallamam tabi orasi ayri :D daha az zaman geçirme kısmına +1 hmm aslında mantıklı, benim hayat tarzıma ters düşüyormuş o zaman :) 1-2 ayda bir (şehirler farklı) görüşebildiğim arkadaşlarla görüşüyorum topluca, istese de zaman geçiremiyorlar benle pek :P da takıntı haline getirmedikçe "niye bu adamla görüşüyor ki" falan olmamalı o adam "aşırı sıcak" davranmıyorsa. ana konuya dönecek olursak eğer sevgilisi çok zararlı olacaksa onun açısından son bir defa otur izah et istersen. yok dinlemiyorsa elinden bir şey gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 nutella yerim said: :) veysel irlanda. mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kızla erkek süper kanka dost olsun diye yaratılmamış amaç karşı tarafa kendini beğendirmek,arzulatmak oyunun kuralı bu erkek/kız için savaşıcaksın şimdi sen o kızla kanka oluyorsun yani o kızın bütün davranışları senin için iyi çok iyi anlaşıyorsun gülüyor eğleniyorsun koruyorsun dertleşiyorsun herşey süper aaa yoksa o hem eğlenebileceğin hem anlaşabileceğin aradığın sevgili o mu? düşünsene bi de bu kızla özel duygular paylaştığını,mükemmel en yakın arkadaşın=zamanının çoğunu geçirmek istediğin kişi sevgili=sürekli birlikte olmak istediğin kişi aaa aaaaaa aa çok benzer oldu di mi? 'biz kardeş gibiyiz,asla aramızda özel bişey olamaz,kankayız,dostuz! geçiceksin ya eskiden sen ya da o bişeyler hissetmişsinizdir ya da hissedeceksinizdir tecrübelerle sabittir ha bi de kişisel görüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ginaly said: hiç bi erkek sevişmek istemediği bi kadınla arkadaş olmaz olay tamamen budur boşuna dememişler arkadaş ayaga got ayaga diye kendimizi kandırmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben katılmıyorum bir kız/erkeğin karşı cinsle yakın olabilmesinin tek sebebinin bilinçaltındaki dürtüler olduğunu. bi kızla erkek arkadaş olmaz a gidiyor, anca sevişirler demiş oluyorsunuz ki yok öyle birşey. çirkin kızlar her daim arkadaşımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sly-One said: ben katılmıyorum bir kız/erkeğin karşı cinsle yakın olabilmesinin tek sebebinin bilinçaltındaki dürtüler olduğunu. bi kızla erkek arkadaş olmaz a gidiyor, anca sevişirler demiş oluyorsunuz ki yok öyle birşey. çirkin kızlar her daim arkadaşımdır. Evet o is anca kiz cirkinse olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 boş iş bunlar kafana göre takıl yaaa illa bişey yapma demekki arkadaşlığınız gemici düğümü ile bağşı değilmiş pamuk ipliyle bağlanmışınız (arka sıralar dizisinden çaldım bu cümleyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Llama said: boş iş bunlar kafana göre takıl yaaa illa bişey yapma demekki arkadaşlığınız gemici düğümü ile bağşı değilmiş pamuk ipliyle bağlanmışınız (arka sıralar dizisinden çaldım bu cümleyi) hayatimda gordugum en iyi quote :D Topic'in icine sicmiyim da efsane dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar