Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sokakta yatan adama bittim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hayatımda ilk kez. AÇILDI! oha araya mesaj girmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 VERİLMİŞTİ (hep yapmak istemiştimdir) puhauha yığılma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çok yavaşsınız ben linklisini daha hızlı attım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 verildi. arama yapmadan açmayın gardaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Basligi "owned" olan bir topici nasil bulsun? Paticik'e yeni fonksiyon istiyoruz: herhangi biri bir topic acarken link vermisse, sistem o linki kontrol etsin, baska bir topicin ilk postunda o linkten varsa topici acmadan once uyari versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 insann yüregine inecek bu yapılırmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hergonan said: Basligi "owned" olan bir topici nasil bulsun? Paticik'e yeni fonksiyon istiyoruz: herhangi biri bir topic acarken link vermisse, sistem o linki kontrol etsin, baska bir topicin ilk postunda o linkten varsa topici acmadan once uyari versin. başlığı scary skeleton olsa bile bulamazdı, evet iddialıyım bu konuda. başlığını birebir ezbere bildiğim konular bile çıkmıyor aramada genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ters yöne koşan yok hiç enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 KingOfLoss said: hayatımda ilk kez. lol, bu da yeni moda laf. Luinir said: verildi. arama yapmadan açmayın gardaşım PrudenT said: başlığı scary skeleton olsa bile bulamazdı, evet iddialıyım bu konuda. başlığını birebir ezbere bildiğim konular bile çıkmıyor aramada genelde. prudent'e katılıyorum. yeni arama sistemi sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar