Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sokakta yatan adama bittim ya :)
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hayatımda ilk kez. AÇILDI! oha araya mesaj girmiş =/
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 VERİLMİŞTİ (hep yapmak istemiştimdir) puhauha yığılma olmuş.
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çok yavaşsınız ben linklisini daha hızlı attım :P
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 verildi. arama yapmadan açmayın gardaşım
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Basligi "owned" olan bir topici nasil bulsun? Paticik'e yeni fonksiyon istiyoruz: herhangi biri bir topic acarken link vermisse, sistem o linki kontrol etsin, baska bir topicin ilk postunda o linkten varsa topici acmadan once uyari versin.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hergonan said: Basligi "owned" olan bir topici nasil bulsun? Paticik'e yeni fonksiyon istiyoruz: herhangi biri bir topic acarken link vermisse, sistem o linki kontrol etsin, baska bir topicin ilk postunda o linkten varsa topici acmadan once uyari versin. başlığı scary skeleton olsa bile bulamazdı, evet iddialıyım bu konuda. başlığını birebir ezbere bildiğim konular bile çıkmıyor aramada genelde.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 KingOfLoss said: hayatımda ilk kez. lol, bu da yeni moda laf. Luinir said: verildi. arama yapmadan açmayın gardaşım PrudenT said: başlığı scary skeleton olsa bile bulamazdı, evet iddialıyım bu konuda. başlığını birebir ezbere bildiğim konular bile çıkmıyor aramada genelde. prudent'e katılıyorum. yeni arama sistemi sux.
Öne çıkan mesajlar