Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı basın bizi yazdı oleyyy

Spunraider

Öne çıkan mesajlar

Kisisel degerlerimizi yargilayan seye vicdan diyoruz. Vicdan sayesinde yaptigimiz seye deger biciyoruz. Ancak sozkonusu ulke oldugu zaman, bu gorevi dis basina vermis durumdayiz. Bireysel tepkilerden ve toplumun geneline yaptigi etkiden cok dis basinin tepkisine gore deger biciliyor. Ne kadar dogru ne kadar yanlis tartisilir. Ancak su bi gercek ki, gunumuzde gereginden fazla deger verilmis durumda.

Baskasinin agzina bakmaktansa kendi yaptigimizi kendimize gore degerlendirsek ve yararlarini/zararlarini degerlendirip duzgun bi deger bicsek daha iyi olur kanisindayim.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
Kisisel degerlerimizi yargilayan seye vicdan diyoruz. Vicdan sayesinde yaptigimiz seye deger biciyoruz. Ancak sozkonusu ulke oldugu zaman, bu gorevi dis basina vermis durumdayiz. Bireysel tepkilerden ve toplumun geneline yaptigi etkiden cok dis basinin tepkisine gore deger biciliyor. Ne kadar dogru ne kadar yanlis tartisilir. Ancak su bi gercek ki, gunumuzde gereginden fazla deger verilmis durumda.

Baskasinin agzina bakmaktansa kendi yaptigimizi kendimize gore degerlendirsek ve yararlarini/zararlarini degerlendirip duzgun bi deger bicsek daha iyi olur kanisindayim.

O bir sey mi? Amerika'nin istedigi adamlari seciyoruz secimde. Derdiniz gazete mansetleri mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence elestirilen, x olayi oldugunda butun medya dis basinin buna tepkisini anlatiyo. Fenerbahce-Inter maci sonrasi Ingiltere'deki mansetlerden bana ne? Sen Inter'in oyununu kendin olarak yorumlayamiyosan o zaman bi git de senin aga baban gelsin, onu okuyalim/dinleyelim. Bilmem anlatabildim mi...

@Wissy, konu medya oldugu icin o acidan yaklastim.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin genel bir imaj problemi olduğu için kendimizi yurt dışına tanıtmaya kafayı fazla taktık biraz. Mesele o. İmajımız düzelsin, yurt dışında Türküm deyince millet aha geldi serseri gibi bakmasın istiyor insanlar...

-Bende Avrupa çocuğuyum, benimde demokrasim var, beni niye aranıza almıyorsunuz?

-Yoksa beni beğenmiyomüsün?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...