Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Nedir bu anlamam ? Anlayan biri varsa anlatsın bana ? Bir ny times bir makale yazar bizde manşetten girer...Bu kadarmı alçak bir medyamız var bizim ? Galiba var yada :S Yok "dünya basınında yankı buldu"... Sanki birilerine kendimizi kanıtlıyoruz gibime geliyor ? Nedir bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Evet, birilerine kendimizi kanitliyoruz. Nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 3. dünya ülkesiyiz ya ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ??? yazmasınlar mı yani anlamadım? ya da yazsınlar biz de "allah kahretsin dış basında yankı buldu" diye mi bağıralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hani Elcezire'de falan ciksa neyse de gavur NYTimes'da cikan habere sevinmemiz cok sacma. //sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ohaa filmde türkçe konuştuu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ginaly said: ??? yazmasınlar mı yani anlamadım? ya da yazsınlar biz de "allah kahretsin dış basında yankı buldu" diye mi bağıralım? Bu kadarmı hayat güzel bu ülkede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yazsinlar tabi ama bunu da manset yapmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bizim ortam sen bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 niye işte abi güzel şeyler yazlıyo. kötülerini içimizde hallederiz. kahveden adam mı çaarcaz dış basında kötü bi olayı yazdırıp şikayetleri müdüriyete memnuniyetleri arkadaşlar iletin gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kisisel degerlerimizi yargilayan seye vicdan diyoruz. Vicdan sayesinde yaptigimiz seye deger biciyoruz. Ancak sozkonusu ulke oldugu zaman, bu gorevi dis basina vermis durumdayiz. Bireysel tepkilerden ve toplumun geneline yaptigi etkiden cok dis basinin tepkisine gore deger biciliyor. Ne kadar dogru ne kadar yanlis tartisilir. Ancak su bi gercek ki, gunumuzde gereginden fazla deger verilmis durumda. Baskasinin agzina bakmaktansa kendi yaptigimizi kendimize gore degerlendirsek ve yararlarini/zararlarini degerlendirip duzgun bi deger bicsek daha iyi olur kanisindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 örn: http://forum.paticik.com/read.php?62,2960370,2985373#msg-2985373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ardeth said: ohaa filmde türkçe konuştuu o_O ahahsuhdaushfausfh masadan düştüm puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Spunraider said: ginaly said: ??? yazmasınlar mı yani anlamadım? ya da yazsınlar biz de "allah kahretsin dış basında yankı buldu" diye mi bağıralım? Bu kadarmı hayat güzel bu ülkede ? ?? *fatal error* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 riglous said: Kisisel degerlerimizi yargilayan seye vicdan diyoruz. Vicdan sayesinde yaptigimiz seye deger biciyoruz. Ancak sozkonusu ulke oldugu zaman, bu gorevi dis basina vermis durumdayiz. Bireysel tepkilerden ve toplumun geneline yaptigi etkiden cok dis basinin tepkisine gore deger biciliyor. Ne kadar dogru ne kadar yanlis tartisilir. Ancak su bi gercek ki, gunumuzde gereginden fazla deger verilmis durumda. Baskasinin agzina bakmaktansa kendi yaptigimizi kendimize gore degerlendirsek ve yararlarini/zararlarini degerlendirip duzgun bi deger bicsek daha iyi olur kanisindayim. O bir sey mi? Amerika'nin istedigi adamlari seciyoruz secimde. Derdiniz gazete mansetleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ginaly said: Spunraider said: ginaly said: ??? yazmasınlar mı yani anlamadım? ya da yazsınlar biz de "allah kahretsin dış basında yankı buldu" diye mi bağıralım? Bu kadarmı hayat güzel bu ülkede ? ?? *fatal error* Yokmu diyorum yazılacak daha önemli konular !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 şey var bi de yabandı bi adam gelir ülkeye. soru sorarlar adama -yemekleri beğendiniz mi? - ye shish kebıp rakii -kızlarımızı beğendiniz mi? lan sanki bütün ülke kerane kız satıyoz adama. hey allam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 konular arasında sadece en önemlisimi yazılır? yani kayda değer ne varsa dolduruyolar gazetelere işte. sonuçta merak edilen talep gören bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben çözemedim valla, bi örnek gösterirsen belki anlayabilirim konuyu. yani bi ny timesta bi makale çıktı bizde manşetten mi verildi bu aralar? bi gazete mi verdi, tüm gazeteler mi? valla konuyu kafamda oturtamadığım için soruyorum yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 şey diyo abi mesela dünyanın en iyi travel şirketi fethiyeyi övmüş atıyorum milliyet te bunu haber yapmış sürmanşetten. onu diyon di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bence elestirilen, x olayi oldugunda butun medya dis basinin buna tepkisini anlatiyo. Fenerbahce-Inter maci sonrasi Ingiltere'deki mansetlerden bana ne? Sen Inter'in oyununu kendin olarak yorumlayamiyosan o zaman bi git de senin aga baban gelsin, onu okuyalim/dinleyelim. Bilmem anlatabildim mi... @Wissy, konu medya oldugu icin o acidan yaklastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hürriyet haberi diyoruz biz bu olguya. Dünya şampiyonu kayakçı türkle evlendi!, zencinin biri türk kızına gtün çok güzel dedi!, amarikada türk doktor tvye çıkıyor hem de ulusal! vs. gibi kolpa haberler hep. Ben de uyuz oluyorum, ezik miyiz lan biz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ehe persepolis'te şah "atatürk gibi.." diyo. o an sinemada herkes bi kıprandı, dürtülmeler, "bak bak ehi"ler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Türkiye'nin genel bir imaj problemi olduğu için kendimizi yurt dışına tanıtmaya kafayı fazla taktık biraz. Mesele o. İmajımız düzelsin, yurt dışında Türküm deyince millet aha geldi serseri gibi bakmasın istiyor insanlar... -Bende Avrupa çocuğuyum, benimde demokrasim var, beni niye aranıza almıyorsunuz? -Yoksa beni beğenmiyomüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar