Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent nedir, nasıl kullanılır ??

Phobos

Öne çıkan mesajlar

Var bi sorun ama çözemedim. Deneme amaçlı olarak CS ~ Half Life ~ Diablo ~ Age Of Empires gibi hit olmuş oyunları da aradım ancak sadece AOE ile ilgili tek bir sonca ulaştım.

Acaba orada, ratio belli bir seviyeye geldikten sonra mı search edilebiliyor :S
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Zaten seeding olayı tamamen seedbox ile çözümleniyor.. Tabi torrentleri çok kullananlar için haşır neşir olanlar için high ranked torrent siteleri var misal ratiolari bazen 2.0 isteyen.. bunun için kesinlikle seedbox gerekiyor... ayda 20-30$ vererek 100mbit upload imkanin oluyor zaten dedicated server kiralarsan o tamamen farkli birşey... ben öle yapiyorm küçük trackerlar için seedbox diğer büyükleri için dedicated kullaniyorum koymuyor bana açıkcası.. ama istediğim herşeyi bulabiliyorum.. oda farklı birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Phobos said:
Dün gece şans eseri torrentbyte'a üye olabildim ancak orada yaptığım tüm arama sonuçlarında aşağıdaki görüntüde görülen hatayı alıyorum.

Görüntüdeki oyun için sınırlı değil bu olay, en basitinden diablo ile ilgili de hiçbir sonuca ulaşamıyorum :S

Daha dün gece üye olduğum olduğum için upload ve download'um Sıfır. Hali ile ratio değerimde sıfır olarak duruyor. Aramalardan bir sonuç alamamanın bunlardan biri ile ilgisi olabilir mi yoksa search kısmını mı yanlış kullanıyorum :D

Torrentbytes dosyaları cok kısa tutar .Yanı sallıyorum bundan 1 ay oncekı dızıyı bulamazsın kaldırıyorlar .Acıklaması nedır bılmem ama dusuncemde seeder ve lech'i dusunce sılıyor otomatık herhalde. Cok uzun zamandır uyeyım 150 gb a yakın upload (sanal up'ı yakalamıyor :D ) var oraya asırı derecede memlunum.Yakalabırsenız uyelık alın derım .
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Port açmakla ilgili bir sorum var, torrent port açmam gerektiğini söylüyor, bir ünlem işaretiyle belirtmiş ''bağlı değil, bir firewall, router ağ bağlantınızı sınırlıyor'' filan denilmiş. Ama ben açık port olmadığı halde 1024 bağlantıyla uygun seeder olduğu sürece 90~108kb/s gibi bir hızla zaten download yapabiliyorum. Merak ettiğim ayrıca port açmamın neye yararı olucağı, 1024 ile zaten daha yüksek bir download hızına ulaşabiliceğimi sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
benim de bir sorum olacak abiler ablalar... utorrent kullanıyorum da, torrent indirirken internette sayfaların videoların vs. açılamayacak kadar yavaşlamasına nasıl çözüm bulabilirim?

mesela diyelim ki arka planda torrentlerim inerken bir arkadaş bana youtube linki attı, ben de izlemek istiyorum o sırada torrent download hızından biraz feragat etse de şu videoyu izlememe izin verse... var mı bunu sağlayacak bir çözüm?
Sosyal ağlarda paylaş

ben azure kullanıyorum vuze olmuş bunun ismi port falan açmadım bit che diyede bi program buldum yazıyosun bütün sitelerde aratıyo en güzel sonucu veriyor ama onlada bazen 170 lere çıkıyo oha diyorum süper genelde 60 larda hatta 4.5 lere kadar iniyor nedendir bu hızım 2048
Sosyal ağlarda paylaş

Azureus/vuze kullan sağ altta global(yani o anki toplam) download ve upload hızlarını görüryorsun onlara sağ tıklayarak genel limitleri değiştirebilirsin böylece downloadu limitleyip youtube takılabilirsin yada bireysel olarak tek tek torrentlere sağ tıklayıp hızlarını limitleyebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...