Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 O akşam salonda insanlıktan çıkanlar hak ediyor. Hatta daha güzel sıfatlar var onlar için de yazmaya gerek yok. :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ordaki bu olayları yapan fenerliler gerizekalı ama ne yapalım :) kim olsa hangi takım taraftarı olsa gerizekalı olmuş olurdu. bence bu az bile neyse.
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 valla her takımda böyle sayko adamlar vardır. şu futbol maçlarını polissiz oynayalım bakalım 1 hafta, kaç takımın kaç taraftarı sahaya girecek, kaç hakem kaç oyuncu dayak yiyecek. bunun fenerle gs ile alakası yok. mal sürüyle.
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 her takımda var bu mallar işin boyutu değişmiyor. 2 ay önce de hatırlıyorm bir futbol konusunda çarşı aşağı çarşı yukarı fenerde böyle pis taraftar yok deniyordu bunların bırakın takımla, ırkla milliyetle filn yok. ipini sıkmazsan dünyanın her yerinde olur beşiktaş efesle final oynadı ama ortam bu kadar gergin değildi. aynı gerginlikte olsaydı beşiktaş taraftarı da olay çıkarırdı
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Her 10 taraftarın 3'ünün davar olduğunu ve güdülmesi gerektiğini düşünün. Bunlardan herbiri Gs,Bjk ve Fb'yi tutuyor diye de varsayın. Peki bu adamlar yola getirmesi gerekenler sayın güzel yönetim kurulu üyeleri değil mi? Biz neden burda Efes Pilsen'in şık bir şekilde 2-0'dan geri gelmesini değil de bu taraftar olaylarını konuşuyoruz? Gündem yine kaydı. Bu arada Buyse iyi hoş demişsin,konuşması gereken Fenerbahçe basketbol şubesi üyeleri fakat Fenerbahçe Ülker ile birleşmeden önce kokmayan bulaşmayan Aziz'ler,Mahmut'lar neden son yıllarda başarı geldikçe birden basketbolu da sahiplenmeye başladı? Buyursunlar onlar temizlesinler o zaman bu pisliği de
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 eee yuh. federasyon başkanı bu adam: http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/11895936.asp?gid=211 said: -''Oraya gelmeden önce serinin üçüncü maçına bakalım.. Fenerbahçe 15 sayı önde.. Bir hakem çıkıyor orada başlıyor Fenerbahçe'nin aleyhinde garip düdükler çalmaya.. (Başkan isim vermiyor ama kastettiği hakem, Alper Köselerli) Fark eriyor gidiyor.. Tabii burada Fenerbahçeli oyuncuların da hatası var. Onlar da 'Nasıl olsa şampiyon olduk. Seri 3-0 oluyor' rahatlığına giriyorlar. Topu kaybedip seyirciye bakanlar, 4'e 1 gelip 3'lük atanlar.. Tam bir şov olayı yani. Sonra ne oluyor?. Hatalı düdükler ve oyuncuların umursamazlığı maçın gitmesine neden oluyor.. Geliyoruz Ayhan Şahenk'teki serinin beşinci maçına.. Ve 13 saniye kala Fenerbahçe aleyhine çalınan centilmenlik dışı faule.. En tecrübeli dediğimiz Fatih Söylemezoğlu tecrübesini konuşturacağı o pozisyonda anlaşılmadık bir şekilde düdüğü çalıyor.. Ondan sonra başlıyorlar 'Bu federasyon mecburiyetten Efes'i şampiyon yapacak' söylemleri. Doğru mu bunlar?. Tabiki değil..'' said: Demirel; ''Olaylar çok kötü oldu. Efes'in antrenörü (Ergin Ataman) bu serinin başından itibaren ortamı gerecek hareketlerde bulundu. Bunda da başarılı oldu.. Maalesef Fenerbahçeliler de bu tuzağa düştü.. İşte beşinci maç sonrası Murat Özaydınlı'nın açıklamaları. İşte dün geceki olaylar.. Aziz Başkan'la (Aziz Yıldırım) yanyana maçı izledik.. Başkan da üzgündü ama 'Biz bu seriyi kötü oynadık. Hem her sene şampiyon biz olacağız diye bir kural yok. Efes şampiyonluğu bizden daha çok haketti' dedi. Bence herkes bu olgunlukta olmalı'' cevabını veriyor.. gerci haberde korkunc bir ismail air havası sezmedim değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bu arada Fenerbahçe'nin Efes Pilsen'e göre en büyük artısı her zaman taraftar potansiyeli olmuştur. 3 maç Abdi İpekçi'de geldi, so ıronic
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bir yandan efes içicisi olup, diğer yandan doğuştan Fenerli bünyeleri feci yordu bu son maçlar. iyi olan kazandı derim, tebrik ederim. bira bu kapağın altında.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Efes şampiyon oldu boş durmadı Rakocevic'i bağladı takıma. TAU, Barça'ya bu sezon 2 kulvarda da boyun eğince dağılmaları kaçınılmazdı. Euroleague'in en elit 3 pg'sinden birini aldı Efes ,güzel hamle
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ayrıca iki kere de avrupa sayı kralı olmuş bir adamdır :) ciddi anlamda son yılların en iyi transferi oldu bence bu
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 5 maç seyircisiz oynama cezası verildi Fenerbahçe Ülker'e.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA ÇOK İNSAFSIZ OLMUŞ. :(
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Para cezası da eklenecektir muhtemelen.Asıl onu bekliyorum gülmek için
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bize ceza az hakkaten. yırtmışız resmen. 5 maç seyircisiz 40 bin para murat özaydınlıya 1 ay hak mahrumiyeti ve 4 bin ceza. yanlış çünkü linç ediceklerdi milleti. ama ergin ataman ve kaya peker e de ceza bekliyodum ben ufakta olsa.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Az mı, vermeselerde aynı şeydi.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 az mı ceza? yok yahu,bundan önce yaşanan bu tür olayların hiç birinde bunun yanından geçebilecek cezalar verilmedi geçen yıl ilk aklıma gelen fenerbahçe bayanlar basketbol maçı ve erdemirspor-galatasary cafe crown maçındaki olayların cezaları.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Az değil dedi ahahah. Hoş, bütün sezon seyircisiz oynatsan farketmez. Zaten sezon maçları, derbiler hariç, 1-2k kişiye oynanıyor. onlarda genelde basketbolu takip edenler. ne zaman playofflar başlıyor. futbol apaçileri akıyor salonlara.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 play-off ları olan bir ligde 5 maç nedir ki? sahaya giren adamlara bile adam gibi ceza verilmedi. rasim ile tanjevic ceza almicak mı? onu anlamadım ben... turgay demirel dün röportajında, keşke kupayı verseydim filan demiş. şaka gibi yani.. seneye fener şampiyon olsun da bare beraber kutlasınlar şampiyonluğu
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 masq güzel yakalamış. Bu apaçiler zaten play-off larda geliyor, birde üstüne üstlük, sezonun ilk 5 maçına, ilgilenenler bile gitmeyebilir. Cezasız 1k kişiye oynasalar iyi yani. Vermişsin ya da vermemişsin, hiç fark yok. Para zaten komik.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cok vermisler yarısını geri alsınlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 olan gene gerçek basketbol seyircisine oldu.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben gerçekten maç izlemeye giden insanların bundan sonra oraya gideceğini düşünmüyorum.
Öne çıkan mesajlar